White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!!
See, I wanna jam it wid you...
We're jammin'...
I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z)
PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored."
I'm just a musical prostitute,my dear!
linkin park. atrodo kad as juos pazystu asmeniskai, kad mes draugay, kD JIE MANE PAZYSTA IR APSKritay kad daynuoja man. gal dura mane db palaykysit bet man is tikruju tayp atrodo
Na nea,nesuprantu,kaip kokioj grupej galima jaus dalele saves, juk 99.9% nieko neprisidejot prie tos grupes kurimo,nei muzikos,nei stiliaus......O kodel butent atlikeju grupe ,ar as cia kazko nesuprantu, juk gal klausimas susijes apie grupe tam tikru zmoniu,jusu pazistamu,draugu ar ko kito........ bet jei jau taip,tai vat as jauciu dalele saves tikrai geroje grupiukeje zmoniu is bi-2 ir raimstain..vat vat..
Zalvarinis, Apocalyptica, tai dalis manes, tikiuosi ir as kada galesiu padaryt ka nors panasaus, kad ne tik man tai butu artima bet ir kitiems
there's jus too much
that time cannot erase
siaip yra daug grupiu kuriu dainose jauti daly save kiekviena daina nusako skirtinga tavo nuotaika bet siaip man labiausiai tai : LP , papa roach , James Blunt ...
mhm... RHCP.. dieve,tai daugiau negu muzika... kai ju klausau,atrodo jog ju dainos gydo.... nerealus jausmas,ir tai zmones nusipelne groti tokia muzika...man ju muzika tai vos neantgamtiska,bet taip nuosirdziai...
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
RHCP. Kodėl? Sunku pasakyti. Tiesiog, kaip klausai jauti, kad gera. Kad tiesiog norisi klausyti ir girdėti. Viskas ten labai gražu. Lyika, muzika. Atrandi ten save. Pepperių dainose gali rasti kiekvieną savo skirtingą nuotaiką. Skirtingos jų dainos tam tinka.
nezinau uz ka mane tu galetum teist
gal uz akla nora gyvent
nezinau kodel tureciau kazka pakeist
gyvenu kaip moku gyvent...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. balandžio 10 d. 17:46:26
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. balandžio 10 d. 17:24:44
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
2006 m. balandžio 10 d. 15:51:47
2006 m. balandžio 10 d. 15:26:24
2006 m. balandžio 10 d. 15:24:31
2006 m. balandžio 10 d. 14:35:39
2006 m. sausio 15 d. 13:16:02
svaro zidziai kalba uz mane...
2006 m. sausio 15 d. 11:16:05
2006 m. sausio 15 d. 11:11:50
2006 m. sausio 14 d. 11:57:52
2006 m. sausio 12 d. 18:03:17
2006 m. sausio 12 d. 17:56:22
2006 m. sausio 12 d. 16:05:37
2006 m. sausio 12 d. 16:00:10
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. sausio 12 d. 15:52:23
2006 m. sausio 12 d. 14:25:36
2006 m. sausio 12 d. 13:56:23
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. sausio 12 d. 13:31:09
2006 m. sausio 12 d. 13:20:41
2006 m. sausio 7 d. 11:31:46
NIN