Nikutia rašė: Pff.. Man tiesą sakant keista, kay apie tokiu dalykus rašo. Juk daug kas sutinka šventes su artimaysiays, kas čia TOKIO?;p D~
Rašo, nes Stano daugiau matomas ir žinomas nei tie "daug kas"... ir nieko čia tokio - tiesiog eilinė naujiena, todėl tikrai nereikia iš musės daryti dramblio Perskaitėm ir palikom
Yousteen - manau, publika labai nebutu nuliudusi, kad uz ta pacia kaina dar tipo neplanuota atlikeja pasirodo vinoje dainoje. be fonograma ir visa kita... Suprantama.
aš irgi Naujuosius sutikau su seserimi.. tiksliau - su dviem! po metų pertraukos Naujuosius sutikau su dalimi šeimos.
turbūt džiaugiatės dabar mano naujiena?
Tai Svetlana yra Mintyse? Kur ji vel dingo? Ot musu zvaigzdutes - atsiranda akimirksniu, bet ir dingsta greitai. Bet kokiu atveju - mes tipo daininku krastas
Galejo kartu padainuoti tam klube, kad neliudetu...
Yra ir gerų dalykų, gerai, kad yra Spotify integracija, kuri leidžia paklausyt dainų previews, ir apie kurią kalbėta buvo dar 2017 berods. Dėl šito džiaugiuos
Bet vis dėlto, nepaneigsi, kad tai išlieka unikali vieta internetinėje erdvėje. Vienintelė tokia. Ir vis tiek smagu, kad žmonės kaip Einaras, Alvydas, dar kas nors, ją dar bando puoselėti.
Kiek nykoka tai dar lengvai pasakyta, manau. Galima visaip šitą vietą pavadinti - Dievo užmiršta dykyne, fosiline iškasena, post-apokaliptiniu pasauliu, dar kaip nors...
Nu čia kaip ir anksčiau, kiek nykoka. Tik protarpsniais vienas kitas senas narys vis užsuka ir vėl pradingsta. Bet koks toks sugrįžimas atrodo kaip didelis pagyvėjimas.
2006 m. liepos 13 d. 21:22:03
Pff.. Man tiesą sakant keista, kay apie tokiu dalykus rašo. Juk daug kas sutinka šventes su artimaysiays, kas čia TOKIO?;p
Rašo, nes Stano daugiau matomas ir žinomas nei tie "daug kas"... ir nieko čia tokio - tiesiog eilinė naujiena, todėl tikrai nereikia iš musės daryti dramblio
2006 m. liepos 13 d. 21:19:47
stano LIURBIS!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiekvienas sprendžia pagal save
2006 m. vasario 12 d. 15:55:16
2006 m. sausio 7 d. 15:11:53
2006 m. sausio 7 d. 13:04:09
2006 m. sausio 6 d. 09:15:34
2006 m. sausio 5 d. 22:44:35
2006 m. sausio 5 d. 20:39:50
2006 m. sausio 5 d. 20:31:25
2006 m. sausio 5 d. 19:36:23
2006 m. sausio 5 d. 19:05:31
turbūt džiaugiatės dabar mano naujiena?
2006 m. sausio 5 d. 17:48:56
2006 m. sausio 5 d. 16:28:54
Galejo kartu padainuoti tam klube, kad neliudetu...