Nikutia rašė: Pff.. Man tiesą sakant keista, kay apie tokiu dalykus rašo. Juk daug kas sutinka šventes su artimaysiays, kas čia TOKIO?;p D~
Rašo, nes Stano daugiau matomas ir žinomas nei tie "daug kas"... ir nieko čia tokio - tiesiog eilinė naujiena, todėl tikrai nereikia iš musės daryti dramblio Perskaitėm ir palikom
Yousteen - manau, publika labai nebutu nuliudusi, kad uz ta pacia kaina dar tipo neplanuota atlikeja pasirodo vinoje dainoje. be fonograma ir visa kita... Suprantama.
aš irgi Naujuosius sutikau su seserimi.. tiksliau - su dviem! po metų pertraukos Naujuosius sutikau su dalimi šeimos.
turbūt džiaugiatės dabar mano naujiena?
Tai Svetlana yra Mintyse? Kur ji vel dingo? Ot musu zvaigzdutes - atsiranda akimirksniu, bet ir dingsta greitai. Bet kokiu atveju - mes tipo daininku krastas
Galejo kartu padainuoti tam klube, kad neliudetu...
Anikdotiskesnis sprendimas. Turbut vaziuosiu i Kauna pas Ms Tilifono fane kol neuzdegsiu jos licio bateriju (beje tiketina kad vilkiko vairuotojas uzdege vilkika nuo cigaretes) ciklas uzsidaro & atsidaro tada
Gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje Panerių sen. Kuro g. 15, UAB „Toksika“ teritorijoje dega vilkikas, pakrautas ličio baterijomis ir akumuliatoriais. Galimas oro užterštumas.
Aš labai žiūriu. O, dabar iš Deftones - Ohms dainos profilio parekomendavo Queen - Lily of the Valley, kas yra mėgstamiausia mano gėlė. Nėra kuo skųstis.
Esu Jethro Tull dainos Rock Island profilyje ir man music'as segmente "Panaši muzika" siūlo Iron Maiden, Judas Priest ir SOAD. Žodžiu, music'as palaimina Grammy sprendimą Jethro Tull apdovanoti sunkaus roko / metalo kategorijoje
2006 m. liepos 13 d. 21:22:03
Pff.. Man tiesą sakant keista, kay apie tokiu dalykus rašo. Juk daug kas sutinka šventes su artimaysiays, kas čia TOKIO?;p
Rašo, nes Stano daugiau matomas ir žinomas nei tie "daug kas"... ir nieko čia tokio - tiesiog eilinė naujiena, todėl tikrai nereikia iš musės daryti dramblio
2006 m. liepos 13 d. 21:19:47
stano LIURBIS!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiekvienas sprendžia pagal save
2006 m. vasario 12 d. 15:55:16
2006 m. sausio 7 d. 15:11:53
2006 m. sausio 7 d. 13:04:09
2006 m. sausio 6 d. 09:15:34
2006 m. sausio 5 d. 22:44:35
2006 m. sausio 5 d. 20:39:50
2006 m. sausio 5 d. 20:31:25
2006 m. sausio 5 d. 19:36:23
2006 m. sausio 5 d. 19:05:31
turbūt džiaugiatės dabar mano naujiena?
2006 m. sausio 5 d. 17:48:56
2006 m. sausio 5 d. 16:28:54
Galejo kartu padainuoti tam klube, kad neliudetu...