| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Konditerijus | You Keep on MovingDeep Purple |
||||
| einaras13 | Motorway City (gyvai Lewisham Odeon, 1980 m. gruodžio 18 d.)Hawkwind Puikios dainos puikiausia versija |
||||
| Alvydas1 | Caravans To The Outer WorldsEnslaved |
||||
| Very_crazy_enough | I Missed AgainPhil Collins |
||||
| Sahja | AdoredMiranda Cosgrove |

2006 m. sausio 21 d. 14:44:43
2006 m. sausio 21 d. 14:34:46
2006 m. sausio 20 d. 18:42:39
terminais?
2006 m. sausio 20 d. 17:23:42
2006 m. sausio 20 d. 16:03:45
Iron meal teisus..VOSS jei jau nemoki grot ir nusipirkai elektrine gitara kad "kietesnis" butum,tai zinok yra daug kietesniu ir be elektrines gitaros.man regis tu nezinai ka reiskia zodis ARTI.tai va:3 valandos nenustojamo mokslo is natu iki vidurnakcio.ir taip kasdien.Ir pagaliau SUPRASK kad natos reikalingos.tu Metallicos "Nothing else matters" nesugrosi nezinodamas natu.bet cia dar labai toli tau svieciasi.ar bent zinai kas yra triole?
2006 m. sausio 20 d. 10:58:29
2006 m. sausio 20 d. 10:14:22
Puiki mintis, kaip tik tai ir padaryk, nes tokie kaip tu gadina visu nuomone apie gitara ir zmonem sunkiai dirbantiem tenka ja atstatinet...
2006 m. sausio 20 d. 10:10:46
beja,nelygink saves su metallica.
jokiu būdu nesilyginu, tik tas faktas, kad jie mokėjo groti nemokėdami natų, man neduoda ramybės
Pagrindinis gitaristas mokejo natas... Jis elektrine gitara laiko kitaip nei visi... t.y. teisingiau... O apiek itus jau nekalbesiu...
2006 m. sausio 20 d. 09:42:35
Voss, pradzioi susipazinti su teorija pasiulyciau is bibliotekos pasiimti knyga jaunasis pianistas, ten viskas labai paprastai isdestyta, susidarytum pradini vaizda... nors ta knyga skirta pianino pamokoms, bet juk natu zymejimas ir visi kiti zenklai yra tie patys , ten aprasyta koks zenklas ka reiskia ir kaip reikia groti ir pan...
as neisivaizduoju nieko geriau kai pasidaro liudna ir tiesiog uzgauni akustines gitaros stygas, is labai arti klausai ju skambejimo ir jauti lengva gitaros kuno vibravima..mmm
2006 m. sausio 19 d. 18:53:01
as neisivaizduoju nieko geriau kai pasidaro liudna ir tiesiog uzgauni akustines gitaros stygas, is labai arti klausai ju skambejimo ir jauti lengva gitaros kuno vibravima..mmm
2006 m. sausio 19 d. 18:01:32
Mano supratimu reikia moket grot is natu, nes tai visu pirma padeda pajausti ritma ir apskritai instrumenta. Niekas geriau nepadeda. Kaip i tam tikra ritma isipaisyt grojant.
Aisku, gali trepset koja, bet tas nujautimas kaip eina garsai vienas po kito duoda didele nauda.
Specialiai tau: reikia moket, kad kai per 3 stygas pjaustysi savo "powerchordus", kitas tavo taip pat mastantis draugas galetu prie tu powerchordu varyt kokia melodija, kuri nesipjautu.
Galiu pasakyt asmeniskai is patirties, kodel reikialinga teorija:
As mokausi jazz teorija ir siek tiek kompozicijos principus, bei standartus.
Vat pvz imk ir pabandyk kad nors sukurt. Kokio nors motyvo daina.
Kad ji skambetu gerai. Nesvarbu kokio stiliaus. Kad nebutu tik intro ar priedainis.
Galiu lazintis, kad nepavyks. Arba bus sudas..
Man taip buvo. Ir nors dabar kartais bandau grot tai, ka is tikruju noriu. Persiderinu gitara, ir natu man jau nebereikia, nes jos pasikeicia. Bet tie standartai islieka. Ir po velniu, skamba ne taip jau blogai.
Ir isigilink i kitas grupes, daug kas yra perimta is klasikos, nors net nepanasu.
Ir dar kodel reikia moket natas, nes tiesiog privalai moket susirinkt akorda aukstesnej pozicijoj.
Pvz groji su draugau ir pvz nori, kad abu pjaustytu. Bet to paties gi nevarysi, todel vienas turi grot auksciau, kitas zemiau, ar skirtingai, nes pjausis.
Domiuosi experimentine muzika, tai ne Metallica, Green day ar kazkoks trashas, tai, rodos, isvis niekuo neparemta. Ir net jei taip yra, tai suprantu, kad klasikine teorija moket yra privalu. Bent jau suprast esme.
Tas pats Frank Zappa yra sakes, kad noredamas lauzyti taisykles, turi jas zinoti.
Nu ok, tau Hetfieldas "kieciau" uz Zappa. Man tai jis niekas.
Bet cia nesvarbu..
Ai nu, ot man dzn, gilinsies tu i ta teorija ar ne..
Sekmes mokantis.!
Ačiū, bet tiek kritikos tai nesinorėjo. Nei aš tuos power chordus grosiu, nei ką. Vis tiek iš jų man jokios naudos. O už Zappa man hetfieldas "kiečiau" nes aš eksperimentinės muzikos negaliu pakęsti.
2006 m. sausio 19 d. 14:20:16
Aisku, gali trepset koja, bet tas nujautimas kaip eina garsai vienas po kito duoda didele nauda.
Specialiai tau: reikia moket, kad kai per 3 stygas pjaustysi savo "powerchordus", kitas tavo taip pat mastantis draugas galetu prie tu powerchordu varyt kokia melodija, kuri nesipjautu.
Galiu pasakyt asmeniskai is patirties, kodel reikialinga teorija:
As mokausi jazz teorija ir siek tiek kompozicijos principus, bei standartus.
Vat pvz imk ir pabandyk kad nors sukurt. Kokio nors motyvo daina.
Kad ji skambetu gerai. Nesvarbu kokio stiliaus. Kad nebutu tik intro ar priedainis.
Galiu lazintis, kad nepavyks. Arba bus sudas..
Man taip buvo. Ir nors dabar kartais bandau grot tai, ka is tikruju noriu. Persiderinu gitara, ir natu man jau nebereikia, nes jos pasikeicia. Bet tie standartai islieka. Ir po velniu, skamba ne taip jau blogai.
Ir isigilink i kitas grupes, daug kas yra perimta is klasikos, nors net nepanasu.
Ir dar kodel reikia moket natas, nes tiesiog privalai moket susirinkt akorda aukstesnej pozicijoj.
Pvz groji su draugau ir pvz nori, kad abu pjaustytu. Bet to paties gi nevarysi, todel vienas turi grot auksciau, kitas zemiau, ar skirtingai, nes pjausis.
Domiuosi experimentine muzika, tai ne Metallica, Green day ar kazkoks trashas, tai, rodos, isvis niekuo neparemta. Ir net jei taip yra, tai suprantu, kad klasikine teorija moket yra privalu. Bent jau suprast esme.
Tas pats Frank Zappa yra sakes, kad noredamas lauzyti taisykles, turi jas zinoti.
Nu ok, tau Hetfieldas "kieciau" uz Zappa. Man tai jis niekas.
Bet cia nesvarbu..
Ai nu, ot man dzn, gilinsies tu i ta teorija ar ne..
Sekmes mokantis.!
2006 m. sausio 19 d. 11:33:40
beja,nelygink saves su metallica.
jokiu būdu nesilyginu, tik tas faktas, kad jie mokėjo groti nemokėdami natų, man neduoda ramybės
2006 m. sausio 18 d. 15:46:46
2006 m. sausio 18 d. 15:45:13
2006 m. sausio 18 d. 14:49:46
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. sausio 18 d. 14:36:03
2006 m. sausio 17 d. 18:44:19
Taigi
nesibaru tik tu izeidei mano akustine;];]
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. sausio 17 d. 18:35:32
2006 m. sausio 16 d. 21:42:42