Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Elektrinė gitara visiškam naujokui

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Voss
2006 m. sausio 21 d. 14:44:43
Rimtai? PS2 Irgi labai reikia man bet tu čia tik pasišaipyt nori

2006 m. sausio 21 d. 14:34:46
Ei VOSS,jei nereiks gitaros,turiu Ps2 tai jai noresi galesim apsikeist

2006 m. sausio 20 d. 18:42:39
Evil_in_a_closet rašė:
terminais? man regis greit mesi sia uzgaida beja as ne klasikas,o klausoma muzika yra labiau new school metalas. nepyk VOSS bet kuo toliau tuo labiau ryskeja tavo egoizmas.
Nepykit, pasikarščiavau. Tiesiog galvą skauda. Aš tikrai nenoriu pyktis, nenoriu susidaryti blogo įvaizdžio. Bet... egoistas aš nesu, tik kelis kartus skambiai pasireiškiau Mokytis tai vis tiek mokysiuos, juk nesimokęs nieko gero ir negalėsiu su gitara nuveikti.

2006 m. sausio 20 d. 17:23:42
terminais? man regis greit mesi sia uzgaida beja as ne klasikas,o klausoma muzika yra labiau new school metalas. nepyk VOSS bet kuo toliau tuo labiau ryskeja tavo egoizmas.

2006 m. sausio 20 d. 16:03:45
Evil_in_a_closet rašė:
Iron meal teisus..VOSS jei jau nemoki grot ir nusipirkai elektrine gitara kad "kietesnis" butum,tai zinok yra daug kietesniu ir be elektrines gitaros.man regis tu nezinai ka reiskia zodis ARTI.tai va:3 valandos nenustojamo mokslo is natu iki vidurnakcio.ir taip kasdien.Ir pagaliau SUPRASK kad natos reikalingos.tu Metallicos "Nothing else matters" nesugrosi nezinodamas natu.bet cia dar labai toli tau svieciasi.ar bent zinai kas yra triole?
pirkau gitarą ne todėl, kad atrodyčiau kietesnis, o todėl kad noriu mokytis. O apsiverkusiems klasikams, kuriems nepatinka mano nuomonė, tai eikit dar paverkit ir negadinkit ir taip prastos mano nuotaikos. Ai jo, kas ta triole nežinau, nes neturiu jokios literatūros, o be to ir mokytojo, tai su savo terminais prieš mane nevaidinkit

2006 m. sausio 20 d. 10:58:29
Iron meal teisus..VOSS jei jau nemoki grot ir nusipirkai elektrine gitara kad "kietesnis" butum,tai zinok yra daug kietesniu ir be elektrines gitaros.man regis tu nezinai ka reiskia zodis ARTI.tai va:3 valandos nenustojamo mokslo is natu iki vidurnakcio.ir taip kasdien.Ir pagaliau SUPRASK kad natos reikalingos.tu Metallicos "Nothing else matters" nesugrosi nezinodamas natu.bet cia dar labai toli tau svieciasi.ar bent zinai kas yra triole?

2006 m. sausio 20 d. 10:14:22
" Zappa man hetfieldas "kiečiau" nes aš eksperimentinės muzikos negaliu pakęsti. Anyway, reikia mokytis, nes niekas man pačiam nesigauna. Ir kuo labiau nesigauna, tuo labiau norisi viską mesti ir šokti pro langą"

Puiki mintis, kaip tik tai ir padaryk, nes tokie kaip tu gadina visu nuomone apie gitara ir zmonem sunkiai dirbantiem tenka ja atstatinet...

2006 m. sausio 20 d. 10:10:46
Voss rašė:
Evil_in_a_closet rašė:
beja,nelygink saves su metallica.

jokiu būdu nesilyginu, tik tas faktas, kad jie mokėjo groti nemokėdami natų, man neduoda ramybės

Pagrindinis gitaristas mokejo natas... Jis elektrine gitara laiko kitaip nei visi... t.y. teisingiau... O apiek itus jau nekalbesiu...

2006 m. sausio 20 d. 09:42:35
viva-ice rašė:
Voss, pradzioi susipazinti su teorija pasiulyciau is bibliotekos pasiimti knyga jaunasis pianistas, ten viskas labai paprastai isdestyta, susidarytum pradini vaizda... nors ta knyga skirta pianino pamokoms, bet juk natu zymejimas ir visi kiti zenklai yra tie patys , ten aprasyta koks zenklas ka reiskia ir kaip reikia groti ir pan...
as neisivaizduoju nieko geriau kai pasidaro liudna ir tiesiog uzgauni akustines gitaros stygas, is labai arti klausai ju skambejimo ir jauti lengva gitaros kuno vibravima..mmm
dėkui už patarimą, reiks pasiimti knygą

2006 m. sausio 19 d. 18:53:01
Voss, pradzioi susipazinti su teorija pasiulyciau is bibliotekos pasiimti knyga jaunasis pianistas, ten viskas labai paprastai isdestyta, susidarytum pradini vaizda... nors ta knyga skirta pianino pamokoms, bet juk natu zymejimas ir visi kiti zenklai yra tie patys , ten aprasyta koks zenklas ka reiskia ir kaip reikia groti ir pan...
as neisivaizduoju nieko geriau kai pasidaro liudna ir tiesiog uzgauni akustines gitaros stygas, is labai arti klausai ju skambejimo ir jauti lengva gitaros kuno vibravima..mmm

2006 m. sausio 19 d. 18:01:32
once rašė:
Mano supratimu reikia moket grot is natu, nes tai visu pirma padeda pajausti ritma ir apskritai instrumenta. Niekas geriau nepadeda. Kaip i tam tikra ritma isipaisyt grojant.
Aisku, gali trepset koja, bet tas nujautimas kaip eina garsai vienas po kito duoda didele nauda.

Specialiai tau: reikia moket, kad kai per 3 stygas pjaustysi savo "powerchordus", kitas tavo taip pat mastantis draugas galetu prie tu powerchordu varyt kokia melodija, kuri nesipjautu.

Galiu pasakyt asmeniskai is patirties, kodel reikialinga teorija:
As mokausi jazz teorija ir siek tiek kompozicijos principus, bei standartus.
Vat pvz imk ir pabandyk kad nors sukurt. Kokio nors motyvo daina.
Kad ji skambetu gerai. Nesvarbu kokio stiliaus. Kad nebutu tik intro ar priedainis.
Galiu lazintis, kad nepavyks. Arba bus sudas..

Man taip buvo. Ir nors dabar kartais bandau grot tai, ka is tikruju noriu. Persiderinu gitara, ir natu man jau nebereikia, nes jos pasikeicia. Bet tie standartai islieka. Ir po velniu, skamba ne taip jau blogai.
Ir isigilink i kitas grupes, daug kas yra perimta is klasikos, nors net nepanasu.

Ir dar kodel reikia moket natas, nes tiesiog privalai moket susirinkt akorda aukstesnej pozicijoj.
Pvz groji su draugau ir pvz nori, kad abu pjaustytu. Bet to paties gi nevarysi, todel vienas turi grot auksciau, kitas zemiau, ar skirtingai, nes pjausis.

Domiuosi experimentine muzika, tai ne Metallica, Green day ar kazkoks trashas, tai, rodos, isvis niekuo neparemta. Ir net jei taip yra, tai suprantu, kad klasikine teorija moket yra privalu. Bent jau suprast esme.

Tas pats Frank Zappa yra sakes, kad noredamas lauzyti taisykles, turi jas zinoti.

Nu ok, tau Hetfieldas "kieciau" uz Zappa. Man tai jis niekas.
Bet cia nesvarbu..

Ai nu, ot man dzn, gilinsies tu i ta teorija ar ne..
Sekmes mokantis.!
Ačiū, bet tiek kritikos tai nesinorėjo. Nei aš tuos power chordus grosiu, nei ką. Vis tiek iš jų man jokios naudos. O už Zappa man hetfieldas "kiečiau" nes aš eksperimentinės muzikos negaliu pakęsti. Anyway, reikia mokytis, nes niekas man pačiam nesigauna. Ir kuo labiau nesigauna, tuo labiau norisi viską mesti ir šokti pro langą

2006 m. sausio 19 d. 14:20:16
Mano supratimu reikia moket grot is natu, nes tai visu pirma padeda pajausti ritma ir apskritai instrumenta. Niekas geriau nepadeda. Kaip i tam tikra ritma isipaisyt grojant.
Aisku, gali trepset koja, bet tas nujautimas kaip eina garsai vienas po kito duoda didele nauda.

Specialiai tau: reikia moket, kad kai per 3 stygas pjaustysi savo "powerchordus", kitas tavo taip pat mastantis draugas galetu prie tu powerchordu varyt kokia melodija, kuri nesipjautu.

Galiu pasakyt asmeniskai is patirties, kodel reikialinga teorija:
As mokausi jazz teorija ir siek tiek kompozicijos principus, bei standartus.
Vat pvz imk ir pabandyk kad nors sukurt. Kokio nors motyvo daina.
Kad ji skambetu gerai. Nesvarbu kokio stiliaus. Kad nebutu tik intro ar priedainis.
Galiu lazintis, kad nepavyks. Arba bus sudas..

Man taip buvo. Ir nors dabar kartais bandau grot tai, ka is tikruju noriu. Persiderinu gitara, ir natu man jau nebereikia, nes jos pasikeicia. Bet tie standartai islieka. Ir po velniu, skamba ne taip jau blogai.
Ir isigilink i kitas grupes, daug kas yra perimta is klasikos, nors net nepanasu.

Ir dar kodel reikia moket natas, nes tiesiog privalai moket susirinkt akorda aukstesnej pozicijoj.
Pvz groji su draugau ir pvz nori, kad abu pjaustytu. Bet to paties gi nevarysi, todel vienas turi grot auksciau, kitas zemiau, ar skirtingai, nes pjausis.

Domiuosi experimentine muzika, tai ne Metallica, Green day ar kazkoks trashas, tai, rodos, isvis niekuo neparemta. Ir net jei taip yra, tai suprantu, kad klasikine teorija moket yra privalu. Bent jau suprast esme.

Tas pats Frank Zappa yra sakes, kad noredamas lauzyti taisykles, turi jas zinoti.

Nu ok, tau Hetfieldas "kieciau" uz Zappa. Man tai jis niekas.
Bet cia nesvarbu..

Ai nu, ot man dzn, gilinsies tu i ta teorija ar ne..
Sekmes mokantis.!

Atsakyti
Voss
2006 m. sausio 19 d. 11:33:40
Evil_in_a_closet rašė:

jokiu būdu nesilyginu, tik tas faktas, kad jie mokėjo groti nemokėdami natų, man neduoda ramybės

2006 m. sausio 18 d. 15:46:46

2006 m. sausio 18 d. 15:45:13
kam natas turi moket? hm...kad kurinius skaityt moketum..anksciau toki savamoksliai iskildavo..o dabar nemanau..nu aisku METALLICA genijai,bet kad natas mokesi blogiau nebus.be to labai gerai taip muzika uzrasinet paciam

2006 m. sausio 18 d. 14:49:46
na, as pati pradejau nuo akustines, tai pradziai labai nebloga uz 300lt nusipirkau. o po to perejau prie elektrines. na, pastaroji su visais priedais buvo labai brangi. IBANEZ firmos, tikrai aukstos kokybes. man su kubu ir visais laidais kainavo apie 1700lt, cia buvo padarytos super dideles nuolaidos, galima sakyti be antkainio. o reali verte "Tamstoj" visos komplektacijos buvo beveik 3000lt... tai va, as siulau protingai investuoti oradzioj i akustine, nes pamatysi, kaip su elektrine pradzioj bus sunku...

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
Voss
2006 m. sausio 18 d. 14:36:03
Didžiai atsiprašau. Rimtai, nenorėjau įžeisti Kilo klausimas dėl natų - Viename iš intervių pats James Hetfield ( metallica ) yra pasakęs, kad jiems jau išleidus du diskus, į jų grupę atėjo bosistas, kuris vėliau užsimušė. Tai tas bosistas mokėjo natas. Jis vienintelis mokėjo natas, o metalika sukosi be natų ir išleido du diskus. Tai jei metalikai nereikėjo natų, ir jie išleido nuostabius diskus, tai kam man jų? Juk aš nebūsiu scenos žvaigždė

2006 m. sausio 17 d. 18:44:19
Voss rašė:
Taigi Turiu labai filosofinį klausimą. Kas tas pispankis? Akustinę turiu ir taip, groti šiek tiek moku, taigi walkingcontradiction nesibark taip ant manęs

nesibaru tik tu izeidei mano akustine;];]

White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
Atsakyti
Voss
2006 m. sausio 17 d. 18:35:32
nemėsgstu didelių daiktų, gal netgi sakyčiau turiu didelių daiktų baimę Bet jau gitarą nusipirkau, tai tema kaip ir nebereikalinga

2006 m. sausio 16 d. 21:42:42
tiesiog patikt turi bet kokia gitaros forma as pats ipatingai didele gitara turiu.ir as ja myliu

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Van Canto Van Canto
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 314
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 125446