gitaroje buna imontuotas procesorius,garso reguliatorius ir pan.kuba pirkt reik atskirai kaip ir elektrinem,patariu ieskotis naudotos,jei ne,Vilniuj yra tokia parduotuve-TAMSTA (subaciaus 11) ten tau profai tikrai patars ir nenusipirksi popierines gitaros.uz tokia suma tikrai padori akustine iseina,ir prasta elektrine.(del naudotos-tik nepirk vienas,geriau su zmogum,kuris nusimano apie gitaras)
Na, jei tau reikia patarimo. Susirandi mokytoja - mokaisi su juo. Nenori mokytojo - susirandi internete pirstuotes, megini kazka delioti.
Bet siaip well - sorry, bet jei tikrai nori mokytis gitara groti, sakyk ka tik nori, daryk ka tik nori, taciau teks Tau dirbti prie klasikines ar solines gitaros. Nebent tu nori nusipirkti elektirne gitara, stiprintuva tik tam, kad ismestum pinigus. Beje, niekas taves nepraso viesai groti su akustine. Bet mokytis groti su elekrine gitara. 0 tai yra nesamone. daryk, ka nori, bet pats pamatysi. Sakau nes zinau. Pati buvau uzsispyrusi, kaip tu. Nuleido mane ant zemes. Ir siaip del to esu dekinga.
Dievuliau, ar Jūs apie mane tokią nuomonę susidarėt? Gerai, stabdom, ir pradedam iš naujo. Aš noriu mokytis groti gitara. 3 akordus moku. Noriu mokytis su elektrine, nes: 1) akustinės didelės ir negražios; 2) jos man negražiai skamba; Aš tiesiog tą didelį darbą(mokytis) noriu daryti su elektrine. Nematau čia nieko blogo. Ir gink Dievuliau, aš nenoriu pasakyti, kad iš karto mokėsiu groti. Aš suprantu, kad išmokt sunku, ir kad aš nesu genijus. Tai gal jūs man galit paprastą elektrinę su kubu patarti? Firmą kokią, modelį?
Na gerai pasijuokėt, bet aš rimtai klausiu! :0 Aš šitą temą užvedžiau, nes noriu patarimo, o jo noriu dėl labai subtilios priežasties - pradėsiu mokytis nuo elektrinės. Kas čia blogo? man nepatinka akustinės, man nepatinka viskas, kas yra klasiška. Noriu barškint elektrinę, taigi man prašyčiau, NUOLANKIAI PRAŠYČIAU patarti kokią pradžiai nusipirkti. Gal dabar jau suprantat ko aš noriu ?
turiu aš ir akustinę namie. Na ką aš apie ją galiu pasakyt... NEPATINKA AKUSTINĖ MAN Kam jos išvis reikalingos? Elektrinę pasiėmei, nusistatei distortioną, ir garsas yra, ir šiaip. Nematau aš tose akustinėse visai nieko gero, tik pirštai skauda
turėjau kurį laiką elektrinę. Tai žinau, kad man labiau elektrinė patinka. Roko žvaigžde dar neplanuoju būti , bet net jei ir mokėčiau gerai groti, nebūčiau koks lyrinis klasikas. Tai patarkit žmonės!!!
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2006 m. sausio 6 d. 17:37:11
2006 m. sausio 6 d. 17:34:16
2006 m. sausio 6 d. 17:33:06
Bet siaip well - sorry, bet jei tikrai nori mokytis gitara groti, sakyk ka tik nori, daryk ka tik nori, taciau teks Tau dirbti prie klasikines ar solines gitaros. Nebent tu nori nusipirkti elektirne gitara, stiprintuva tik tam, kad ismestum pinigus. Beje, niekas taves nepraso viesai groti su akustine. Bet mokytis groti su elekrine gitara. 0 tai yra nesamone. daryk, ka nori, bet pats pamatysi. Sakau nes zinau. Pati buvau uzsispyrusi, kaip tu. Nuleido mane ant zemes. Ir siaip del to esu dekinga.
2006 m. sausio 6 d. 17:28:26
2006 m. sausio 6 d. 17:23:07
2006 m. sausio 6 d. 17:20:23
2006 m. sausio 6 d. 16:55:18
2006 m. sausio 6 d. 16:46:57
2006 m. sausio 6 d. 16:19:38
2006 m. sausio 6 d. 15:56:37
2006 m. sausio 6 d. 13:58:06
2006 m. sausio 6 d. 13:53:18
2006 m. sausio 6 d. 13:47:33
2006 m. sausio 6 d. 13:46:10
2006 m. sausio 6 d. 13:32:56