Icarus rašė: Norejau mesti pries pora menesiu, bet po nesekmingu meginimu, nusprendziau kad rukysiu tol kol pajegsiu ipirkti cigareciu. Gyvenimas trumpas, kam save sitaip kankint
Teisingai, gyvenimas ir taip trumpas, tai kam ji dar trumpinti?
Pastebėjau čia daug kas knyga minėjo, tai nesitikėkit stebuklo. Pažįstu nevieną skaičiusi, bet jie nemetė. Manau svarbiausia noras, jei nori, tai ir knygos nereikia.
Yra tokia Allen Carr'o knygelė "The Easy Way to Stop Smoking". Mano tėvas metė po 40m. rūkymo. Gal kiek vieną skirtingai veikia, bet padėda ir tai faktas, tereikia noro. Net ne valios reikalas, sakyčiau.
Sekmės, tiems kas rimtai bando mesti.
koks skirtumas kaip ta knyga "lengvas būdas mesti rūkyti" veikia ,svarbu kad veikia iš tikruju...ir nera ten jokio šoko ar panašiai. meti, pamiršti ir tiek
Tos pop-uliariosios knygos, kaip mesti rūkyti, gerti, etc. yra tooootalios blevyzgos viena už kitą siauresnės.
Aišku, kad žmones veikia: juk perskaitai kokį primintyvų pvz., tada už poros psl. vėl tas pats pvz. ir tu imi galvoti - Ooo, čia tikrai tiesa, juk esu tai jau girdėjęs [o kur tai - nesvarbu patampa].
Taigi.
Tokiems dalykams nereikia knygų. Reikia mažinti, mažinti. Kad metimo procesas nataptų toks 'lomkinis' ir šokinis.
Rūkiau tris metus, kol, pradėjęs skaityti Aleno Karo "Lengvas būdas mesti rūkyti" nustojau perskaitęs pusę knygos. Nežinau, ar poveikis ilgalaikis, bet kolkas nerūkau. Jei kam labai reikia tos knygos, parašykit man į pm savo mailą, atsiųsiu
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Jeigu zmogus turi nora mesti rukyti ir siekia visomis jegomis tai padaryti jis/ji butinai tai padarys,bet dazniausiai visi zmones,kurie bando mesti,jie siekia tai padaryti be jokio noro..
išvažiuoti į gamtą be cigaretės. nepirkt, neimt į ranką. va - čia gerai. [kai kam] net į galvą neatėjo - noriu. Nors, žinoma, čia priklauso ir nuo rūkoriaus stadijos.
2011 m. vasario 2 d. 20:27:36
2010 m. balandžio 11 d. 22:48:02
2010 m. balandžio 11 d. 19:12:39
2010 m. balandžio 11 d. 11:58:48
Norejau mesti pries pora menesiu, bet po nesekmingu meginimu, nusprendziau kad rukysiu tol kol pajegsiu ipirkti cigareciu. Gyvenimas trumpas, kam save sitaip kankint
Teisingai, gyvenimas ir taip trumpas, tai kam ji dar trumpinti?
Pastebėjau čia daug kas knyga minėjo, tai nesitikėkit stebuklo. Pažįstu nevieną skaičiusi, bet jie nemetė. Manau svarbiausia noras, jei nori, tai ir knygos nereikia.
2010 m. balandžio 11 d. 11:12:15
2010 m. balandžio 10 d. 22:46:54
2008 m. gruodžio 30 d. 23:46:36
Yra savaiminiu budu, gali pradeti gyventi! pvz.
2008 m. spalio 21 d. 15:02:33
2008 m. spalio 20 d. 22:47:29
2008 m. spalio 14 d. 21:55:54
Neseniai švietė plaučius - nieko nerado.
Rūkymas man yra malonumas.
O kaip mesti? - nereikia tiesiog pradėti ir tiek.
2008 m. spalio 14 d. 21:53:54
2008 m. spalio 14 d. 21:49:50
[sorry!]
2008 m. spalio 14 d. 21:46:48
Sekmės, tiems kas rimtai bando mesti.
2008 m. spalio 14 d. 18:34:40
2008 m. spalio 13 d. 23:44:45
Aišku, kad žmones veikia: juk perskaitai kokį primintyvų pvz., tada už poros psl. vėl tas pats pvz. ir tu imi galvoti - Ooo, čia tikrai tiesa, juk esu tai jau girdėjęs [o kur tai - nesvarbu patampa].
Taigi.
Tokiems dalykams nereikia knygų. Reikia mažinti, mažinti. Kad metimo procesas nataptų toks 'lomkinis' ir šokinis.
2008 m. rugsėjo 19 d. 11:03:14
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2008 m. rugpjūčio 27 d. 22:14:25
2008 m. rugpjūčio 27 d. 19:26:32
2008 m. liepos 22 d. 01:13:09
2008 m. liepos 17 d. 21:32:35