Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaip mesti rūkyti?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
aviettine
2006 m. sausio 10 d. 20:01:03
DJ_dizzy>>>>> O mano valia nepriekaistinga uztat ir atsispiriu siam zalingui iprociui

2006 m. sausio 10 d. 18:23:02
aviettine rašė:
Matau,kad geru pasiulymu turi...Tik jau nelabai koks tas tavo pasiulymas nuorukas i vandeni ismesti...Beje,man rupi kuriuo pasiulymu pats pasinaudojai...

na as pasinaudojau savo galinga valia ir parasciausiai nueciau cigarete

2006 m. sausio 10 d. 16:24:59
Matau,kad geru pasiulymu turi...Tik jau nelabai koks tas tavo pasiulymas nuorukas i vandeni ismesti...Beje,man rupi kuriuo pasiulymu pats pasinaudojai...

2006 m. sausio 10 d. 15:36:31
aviettine rašė:
Kam tada isvis uzvesti tokia tema jei kazkas pareiskia,kad sunku mest rukyt ir susiimt...Jei zmogelis nori mesti tai ir mes....!!!

nu as tai jau metes esu rukyti ash tik seip ce norejau paziureti kokiu turiit pasiulimu ir panashei ir ka manot man tai nereikai mesti nes jau meciau 3 sav nerukau

2006 m. sausio 9 d. 21:49:48
As sekmingai meciau rukyti. Zinai kaip? Tiesiog viena ryta atsikelus emiau ir neparukiau. Aisk jei nenoresi tai ir ne mesi. Nusiteik ir tiek.

2006 m. sausio 9 d. 20:59:16
Hm... aš tai po truputį, bet griežtai mažinčiau per dieną surūkomų cigarečių kiekį. Pripratimas, tipo, būna psichologinis ir fizinis. Fiziškai palaipsniui gal bandyčiau mažint nikotino kiekį, kad neprasidėtų kokios nors "lomkes", nes tada susiparini ir visos pastangos gali nueiti velniop O palaipsniui mažindamas ir psichologiškai save nuteikčiau: nu va, šiandien surūkiau 20, rytoj man užteks 19, poryt 18 ir t.t. iki nulio Pagirtinas pasiryžimas, sėkmės

Atsakyti
Besishypsanti
2006 m. sausio 9 d. 20:54:47
„nuo pirmadienio“, „rytoj“, „kai baigsiu pakelį“ ir ką man tai primena
šiaip gerai kai susilažini su kuo nors. Iš dalyko, kurio tikrai nenorėtum daryti

2006 m. sausio 9 d. 20:38:34
kaip tik dabar metu rukyti ot va viena diena atsikeliau ir nusprendziau-viskas, neberukysiu, rankinukyje guli toks sviesiai melsvas L&M pakelis, bet jau trecia diena prie jo neprisilieciu, o va is principo pasakiau sau kad bent menesi nei dumo ir viskas as cia bosas

Atsakyti
Iron_Meal
2006 m. sausio 9 d. 19:32:25
1-as manau netinka... Nes vienas, kad ir light cigareciu pakelis turi tiek nikotino kiek uztenka zmogaus kunui, kad jis numirtu... Todel greit rukant gali tekt vaziuot i ligonine...
Siulyciau naudot ismegintus dalykus, kaip tuos pleistriukus etc. turbut e veltui juos daro...
Girdejau, kad is kart mesti rukyt yra nesveika, todel reikia kiekviena diena mazinti kieki, arba kiekviena diena pirmos cigaretes surukyma atideti vis valanda veliau...
O jei busi nevalingas, neturesi valios (ar kaip ten dar galima issireiksti) tai jokie pasiulymai tau nepades, manau tai yra pagrindinis dalykas norint mest...

2006 m. sausio 9 d. 19:21:24
" Prisiminkite, kad pagalbą gali suteikti ir profesionalai – Jūsų šeimos gydytojas mielai padės Jums mesti rūkyti, prireikus skirs vaistų. "

2006 m. sausio 9 d. 19:19:37
DJ_dizzy>>> jei rukyciau pasinaudociau antruoju budu

2006 m. sausio 9 d. 19:17:29
Reikia kreiptis i tuos kas jau issigyde nuo rukymo arba pas psichologus...Bebent tu ta psichologe...? O tas zmogelis kuris uzvede sia tema tai manau tik nori paviesinti,atseit koks as vargselis padekit man,as noriu mesti,ka man daryt ir t.t.....

2006 m. sausio 9 d. 19:08:56
aviettine--> tai tam ir uzvede, kad visi rasytu savo patarimus, nes mesti rukyti yra sunku ir nepakanka tiesiog susiimti.

2006 m. sausio 9 d. 19:04:49
Kam tada isvis uzvesti tokia tema jei kazkas pareiskia,kad sunku mest rukyt ir susiimt...Jei zmogelis nori mesti tai ir mes....!!!

2006 m. sausio 9 d. 18:58:48
aviettine--> jo, manai taip paprasta? ne visi gali tiesiog susiimti ir mesti, ypac kai organizmas reikalauja nikotino
eglermknt--> is google... is kur gi dar ?

2006 m. sausio 9 d. 18:55:30
Kaip?Kaip? Negi pats negali susiimti ir mesti....O is vis geriausia nepradeti rukyti ir mazinti savo gyvenimo dienu,nes tu ne kaifuoji,o save zaloji ir kenki sau.Tad isvis geriau neklausinek kaip cia elgtis,o pats apgalvok ir padaryk isvadas jei jau toks drasuois esi...Bet cia tik mano nuomone...

2006 m. sausio 9 d. 18:44:33
tu ziurek koks gudrus, as tai lababai paprasstai meciau, pries desimt minuciu, pyk. na arba paprasciausei nereike pradeti tada nebus reikalo ir mest.
paprasik kuo nors kad tave uzhipnotizuotu. arba kaip ir pats sakai, buk valingu, pasizadek pats sau, kad per menesi surukisi 3 sigaretes, pazada sau turesi ispilditi...

2006 m. sausio 9 d. 18:43:32
da da da is kur cia istraukei sita straipsni ? manyciau reiketu tau pasinaudoti

2006 m. sausio 9 d. 18:42:03
1 žingsnis. Jei tvirtai nusprendėte mesti rūkyti, neatidėliokite savo sprendimo. Pradėkite tai daryti tuoj pat. Nesakykite sau „nuo pirmadienio“, „rytoj“, „kai baigsiu pakelį“. Kita vertus, metant rūkyti, pravartu pakeisti įprastinę aplinką. Pirmoji Jūsų nerūkymo diena galėtų sutapti su Jūsų atostogų ar kelionės pradžia, o gal tai būtų Pasaulio diena be tabako?..
2 žingsnis. Išmeskite visas savo cigarečių atsargas. Iš kišenių, automobilio, rankinės, darbo stalo. Pažiūrėkite, ar kur nors neliko atsargų, skirtų svečiams. Paslėpkite visas pelenines, degtukus, žiebtuvėlius – visa, kas galėtų priminti rūkymą.
3 žingsnis. Venkite ar keiskite tas situacijas, kai dažniausiai norėdavote užsirūkyti. Surašykite ant popieriaus visus ritualus, kuriuos siedavote su rūkymu. Šį didesnės rizikos situacijų sąrašą visuomet turėkite su savimi. Jei užsirūkydavote tik atsikėlę iš lovos, pamėginkite vietoj to išsimaudyti po dušu, jei rūkydavote gerdami kavą ar „prie taurelės“ , geriau kurį laiką venkite ir taurelės, ir kavos.
4 žingsnis. Visuomet turėkite kramtomosios gumos, ledinukų, vaisių ar bent galimybę išgerti stiklinę vandens, kad, kilus norui užsirūkyti, galėtumėte jais pasinaudoti. Kartais norą rūkyti susilpnina keli gilūs įkvėpimai.
5 žingsnis. Visiems giminėms, pažįstamiems, draugams, bendradarbiams pasisakykite, kad metėte rūkyti. Gal kas nors iš jų taip pat yra metęs – jų pritarimas ir parama Jums bus labai svarbūs.
6 žingsnis. Stenkitės kuo smulkiau planuoti savo dieną, numatykite kuo daugiau ir kuo įvairesnės veiklos. Išbandykite naujas veiklos rūšis – puiku, jei turite galimybę pradėti mokytis, lankyti parodas, spektaklius, koncertus.
7 žingsnis. Pamėginkite pradėti mankštintis ar sportuoti. Fizinė veikla gerina nuotaiką, teikia žvalumo ir energijos, mažina įtampą. Susiraskite pačią maloniausią fizinio aktyvumo rūšį.
8 žingsnis. Eiti miegoti ir keltis stenkitės kas dieną tuo pačiu metu. Jei buvote įpratę rūkyti prieš miegą, vietoj to pamėginkite lėtai skaičiuoti nuo 100 iki 1.
9 žingsnis. Susikurkite savęs skatinimo sistemą. Atšvęskite dieną, savaitę ar mėnesį be cigaretės, kuo nors save apdovanokite. Paskaičiuokite, kiek pinigų jau sutaupėte, nepirkdami cigarečių. Mesti rūkyti nelengva, todėl nenusiminkite, jei kartą nepavyks. Tiesiog pradėkite viską iš naujo.
10 žingsnis. Venkite rūkyti pasyviai – nebūkite prirūkytose patalpose, rūkančių žmonių būryje. Neleiskite niekam rūkyti šalia Jūsų.

va, bandykite i valias, o as dar pasinuodysiu

2006 m. sausio 9 d. 18:38:55
as ir siandien pradejau tokia sunkia ir atrodo neigyvendinima (bet girdejau kad kazkur gyvenantiems herojams videlto tai pavyko :} ) akcija ir vadovaujuosi 3 punktu
galvoju apie tuos nicorette pleistrus

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1552
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 262429