Afrodiziakai - seksualiniai energetikai.Siaip jau priklauso nuo zmogaus, kas ji jaudina.O siaip sexshop'e daug tokiu niekuciu pilna: visokiu kvepalu, geralu, kremu, alieju ir pan.
Yra tokie kvepalai-aliejus egiptietiski afrodiziakiniai ,,Secret of desert".Cia merginom
trumpos-kojos rašė: Kaip afrodiziakai moteris veikia vyriško prakaito kvapas (su išimtimis)
Na, nežinau, kaip kitoms moteriškaitėms, bet man bet koks prakaito kvapas yra ne tik anti-afrodizijakas, bet dar ir apskritai labai atbaidantis požymis. Tai yra nehigieniška ir veeee. O aš turiu gerą uoslę..
Turiu omeny ne prakaituotas pažastis, o natūralų žmogaus kvapą
trumpos-kojos rašė: Kaip afrodiziakai moteris veikia vyriško prakaito kvapas (su išimtimis)
Na, nežinau, kaip kitoms moteriškaitėms, bet man bet koks prakaito kvapas yra ne tik anti-afrodizijakas, bet dar ir apskritai labai atbaidantis požymis. Tai yra nehigieniška ir veeee. O aš turiu gerą uoslę..
Kaip afrodiziakai moteris veikia vyriško prakaito kvapas (su išimtimis), o vyrus - moterų išskyrų kvapas (įrodyta dar žiloj senovėj. kurtizanės ir prostitutės "kvėpindavosi" savo išskyromis, kurių kvapas labai jaudindavo vyrus).
įsitikinęs neutraliu afrodizijakų poveikiu, tik kad jie veikia vaizduotę. o ko reikia vietoj jų?
moterims nežinau, gal gerai šokoladas. vyrams - stiprus, aštrių prieskonių užkandis. kokybiškas kąstinis, dešra, svogūnas ir aišku keptas kiaušinis su prieskoniais. dar būtina gerai išsimiegoti ir įkvėpti nors pusvalandį gryno oro.
afrodiziakai yra tokie skysciai,ju yra sexshopuose pirkti,apie 100 lituku kainuoja,bet taaaaip veikia,kad.... ykvepi giliai is buteliuko ir kokia 15 s. kuna uzplusta siluma,siurpuliukai,net prakaitas ismusa ir sirdele pradeda smarkiau plakti...tikrai geras dalykelis,rekomenduoju pabandyti..tik kasa per daug tas jau nesveika..kita diena galva -kaip gaziko ratas
tas kas pazista moterys retai linkes i optimizma
— Dancing: The vertical expression of a horizontal desire legalized by music.
Be ja afrodiziaku gali buti ir maistas... Pvz.: braskes, sokoladas, juros "gerybes", cinamonas, imbieras ir t.t. maistas netgi geriau veikai nei kvepalai ar kremai... o siaip neblogas afrodizikas gali buti ir spalvos (orandzine, raudona, na kai kuriems ir juoda spalvos gali taip uzkaitinti krauja, kad... )...
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2006 m. gruodžio 9 d. 21:29:39
Yra tokie kvepalai-aliejus egiptietiski afrodiziakiniai ,,Secret of desert".Cia merginom
2006 m. liepos 25 d. 16:11:29
2006 m. liepos 23 d. 13:41:25
turiu omeny ne prakaituotas pažastis, o natūralų žmogaus kvapą
Jo, jo, papasakok bobutei...
2006 m. liepos 15 d. 22:03:56
Kaip afrodiziakai moteris veikia vyriško prakaito kvapas (su išimtimis)
2006 m. birželio 16 d. 12:28:28
Kaip afrodiziakai moteris veikia vyriško prakaito kvapas (su išimtimis)
2006 m. birželio 8 d. 21:22:28
beabejo- mokslishkai irodita
2006 m. birželio 8 d. 19:52:30
2006 m. birželio 8 d. 18:41:26
2006 m. birželio 7 d. 15:38:15
2006 m. birželio 7 d. 04:04:25
moterims nežinau, gal gerai šokoladas. vyrams - stiprus, aštrių prieskonių užkandis. kokybiškas kąstinis, dešra, svogūnas ir aišku keptas kiaušinis su prieskoniais. dar būtina gerai išsimiegoti ir įkvėpti nors pusvalandį gryno oro.
2006 m. balandžio 29 d. 16:27:13
2006 m. balandžio 8 d. 16:46:59
2006 m. balandžio 8 d. 16:40:46
Cesnakas
O cesnako kvapui numust padeda svogunas(:
2006 m. balandžio 8 d. 16:35:59
2006 m. balandžio 8 d. 16:20:57
2006 m. balandžio 8 d. 16:10:29
2006 m. vasario 26 d. 12:22:01
2006 m. sausio 14 d. 18:25:56
2006 m. sausio 10 d. 19:01:04
2006 m. sausio 10 d. 09:45:18