DJ_dizzy rašė: nes norejau suzinoti kas tas blogis per daiktas bet ir dbr dar nlb zinau
blogis- tai viskas kas tave liudina nervina ir sukelia neigiamas emocijas... jis privercia tave sekti jo pedoms- blogai elgtis, kersyti...
bent jau as taip suprantu... dabar aisku?
mano supratimu tokio dalyko kaip blogis ar geris nera. vienam zmogui blogis yra vienokie, kitam - kitokie dalykai. be to, net tai, kas daugybes zmoniu laikoma blogiu galima isvartyt i kita puse. pvz.: zudyti zmones yra blogai. bet jei galetum sugrizti i tuos metus, kai hitleris dar nebuvo atejes i valdzia ar nuzudytum ji? zudyti butu blogis, bet palikdamas ji gyva savo pasyvumu nuzudytum tukstancius zmoniu ir tai taip pat butu blogis.
net ir pats hitleris nebuvo toks blogas, traumuota asmenybe, kurios niekas laiku nesustabde. taciau jis padare ir nemazai gero vokietijos labui..
Blogis tai priesingybe geriui..O geris priesingas belogiui... tai kaip ce suprast kas gera o kas bloga..nesuprantu...kaskoks filosofinis slamstas..zmones jums nuo tokiu klausimu tik galva paskaus, o naudos bus nulis.....DDDD
Na ką galima paaiškit apie blogį. Tu jį arba suvoki arba ne. Tai nėra materialus dalykas, tai nėra mintis, tai nėra jausmas, tai nėra vienareikšmis dalykas.
Žinai ką, siūlau pažiūrėt žvaigždžių karus. Va ten tai pastoviai analizuojamas gėris ir blogis ir kova tarp jo.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. sausio 13 d. 19:34:01
nes norejau suzinoti kas tas blogis per daiktas
blogis- tai viskas kas tave liudina nervina ir sukelia neigiamas emocijas... jis privercia tave sekti jo pedoms- blogai elgtis, kersyti...
bent jau as taip suprantu... dabar aisku?
2006 m. sausio 13 d. 19:30:25
2006 m. sausio 13 d. 19:22:06
2006 m. sausio 13 d. 19:14:51
2006 m. sausio 13 d. 19:11:36
2006 m. sausio 13 d. 19:09:32
o tiap begalo dziaugiosi
saunuolis! nereik cia liudet
2006 m. sausio 13 d. 19:07:45
2006 m. sausio 13 d. 18:54:02
2006 m. sausio 13 d. 12:35:02
2006 m. sausio 13 d. 10:39:29
net ir pats hitleris nebuvo toks blogas, traumuota asmenybe, kurios niekas laiku nesustabde. taciau jis padare ir nemazai gero vokietijos labui..
..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
2006 m. sausio 12 d. 21:23:14
2006 m. sausio 12 d. 20:28:16
2006 m. sausio 12 d. 20:18:15
2006 m. sausio 12 d. 19:39:32
Blogio nėra.Yra tik siena kurią patys sumūrijam galvose.
Bet šiaip jūs esate blogio sėklos
kvakva tai jai mes blogio seklos tai tada esi tu seklu sekla ir mus seji po pasauli ir leidi vesti tokais temas shaiame psl
2006 m. sausio 12 d. 12:19:21
Bet šiaip jūs esate blogio sėklos
2006 m. sausio 12 d. 12:10:30
2006 m. sausio 12 d. 11:30:10
2006 m. sausio 12 d. 11:28:18
2006 m. sausio 12 d. 11:04:09
as nebesuprantu tai ar jus man aishkinat apie blogi
Čia tai geras klausimas. Sakyčiau tema apie mirtį jau yra. Juolab, kad mirtis, tai nėra blogis.
Na ką galima paaiškit apie blogį. Tu jį arba suvoki arba ne. Tai nėra materialus dalykas, tai nėra mintis, tai nėra jausmas, tai nėra vienareikšmis dalykas.
Žinai ką, siūlau pažiūrėt žvaigždžių karus. Va ten tai pastoviai analizuojamas gėris ir blogis ir kova tarp jo.
2006 m. sausio 12 d. 10:59:28
ka jus manot kad pasakyciau kad blogis yra popsas ? ar techno ar wisas kitas forsihkas meshlas ? :?
Pasakytumėm, kad jūs gyvenate Kaune.
o jai as jum paskyciau kad gyvenu siauliuose ? arba vilniuje