Mirtis rašė: Žmonės apie mirties gerąsias puses susimąsto tada, kai nusibosta gyventi. Arba kai pagalvoja, kad po mirties gali būti žymiai geriau.
dėl tų tarpdury tykančių psichų, manau, tai atvejis, kurio dėmesio centre ne tai, kad žmogus numiršta, bet tai, kaip jis numiršta, tad spėju, jog tu mėginai parodyti žmogžudystės blogį Na, apie jį kaip ir buvau netiesiogiai užsiminusi.
" kad po mirties gali būti žymiai geriau." greiciau nieko nebus deja ir ahh
zmogzudiste, savizudibe, autonazija, abortas,... cia tik mirties kaukes.
Ką tik klausiau kaip girti penkiolikmečiai už lango rėkauja.
Žavus reginys, ir ne mažiau žavūs garsai.
O ir vietą parėkauti gerą susirado, ten kur reguliariai žmones apiplėšinėja.
Širdis iš laimės spurda.
jo as ir nemanau kad mirtis yra blogis tai gyvenimishka yra ir taip turi buti ka jus manot kad pasakyciau kad blogis yra popsas ? ar techno ar wisas kitas forsihkas meshlas ? :?
dėl tų tarpdury tykančių psichų, manau, tai atvejis, kurio dėmesio centre ne tai, kad žmogus numiršta, bet tai, kaip jis numiršta, tad spėju, jog tu mėginai parodyti žmogžudystės blogį Na, apie jį kaip ir buvau netiesiogiai užsiminusi.
'mirtis negali buti blogai'
skambino psichas i duris, tu jam atidarai, jis tave subado, naturalus gamtos desnis, mirtis. o kas cia blogo paklausi tu? tas zmogus dar norejo givent, stai kas blogai.
kita vertus Mirtis, as tave beveik suprantu, jeigu su manimi nesutinki, tai man aisku yra.
O aš manau, kad mirtis (t.y. reiškinys) negali būti blogai, nes tai yra pats natūraliausias gamtos dėsnis. Reikia tik... em... laiko, kad susitaikytum su tuo, kai susidūri asmeniškai.
nesutinku,kad BLOGIS kaip reiskinys vienareiksminskai zlugdo asmenybe... juk viskas turi dvi puses. lygiai tai pat ir blogis-kazka atimdamas,sugriaudamas,kazka ir duoda-sukuria.
Mano gyvenime sutikto blogio labai mažai. Vieną iš tų nedaugelio atvejų žino tie, kurie skaito mano dienoraštį Šiaip beveik visada atsiriboju nuo blogio, nes blogis - dalykas, kuris žlugdo asmenybę, gadina nuotaiką, apriboja laisvę ir daro dar visokių blogų dalykų... Neatsiriboju tais atvejais, kai blogis yra užkrečiamas, plintantis arba potencialiai pavojingas pakliuvusiems arba dar tik pakliūsiantiems. Tokiu atveju reikia ir kitiems padėti pakliuvus į blogį arba informuoti, kad nepakliūtų. Va...
Zlo, filos., vse, chto vozbuzhdaet v nas neudovol'stvie ili otvrashhenie, ili voobshhe ocenivaetsja nami otricatel'no i protivopolagaetsja blagu. Razlichajut 4 vida zla: zlo fizicheskoe, moral'noe, social'noe i metafizicheskoe. Pervoe - vse, chto prichinjaet cheloveku stradanie, naprimer, bolezn'. Vtoroe - narushenie velenij nravstvennogo zakona, vyzyvajushhee nashe osuzhdenie. Social'noe zlo - nesootvetstvie obshhestvennoj i gosudarstvennoj organizacii idee spravedlivosti, naprimer, neravnomernoe raspredelenie blag mezhdu trudjashhimisja i sostojatel'nymi klassami. Metafizicheskoe zlo - nesovershenstvo, neobhodimo vytekajushhee iz prirody bytija voobshhe i prirody cheloveka v osobennosti. Religija i filosofija pytajutsja ob#jasnit' proishozhdenie Z. v mire i sovmestimost' ego s blagost'ju bozhestva, s razumom i dobrom. No problema Z. ostaetsja nerazreshennoj. Odinakovo neudovletvoritel'ny ob#jasnenie Z. kak sledstvie sushhestvovanija dvuh nezavisimyh nachal, dualizma (Ormuzd i Ariman, Bog i Satana, duh i materija) ili priznanie, chto ponjatija dobra i zla, sub#ektivny, chto v prirode net ni dobra, ni Z. (Gobbs i Spinoza) ili ob#jasnenie Z. (=Teodiceja? Lejbnica), kak sledstvie svobody voli, bez kotoroj bylo nevozmozhno samoe dobro i dr.
Mirtis rašė: Jei tai, kaip tu pasielgi su savimi, yra kvaila, lengvabūdiška, neapgalvota, greičiausiai taip pasielgus su kitu, bus traktuojama kaip blogis.
ka tu cia citoji? koki Cicirona?
hole, tau reike apibudinimo, tai paimk zodina
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. sausio 12 d. 10:58:36
2006 m. sausio 11 d. 18:09:56
Žmonės apie mirties gerąsias puses susimąsto tada, kai nusibosta gyventi. Arba kai pagalvoja, kad po mirties gali būti žymiai geriau.
dėl tų tarpdury tykančių psichų, manau, tai atvejis, kurio dėmesio centre ne tai, kad žmogus numiršta, bet tai, kaip jis numiršta, tad spėju, jog tu mėginai parodyti žmogžudystės blogį
" kad po mirties gali būti žymiai geriau." greiciau nieko nebus
zmogzudiste, savizudibe, autonazija, abortas,... cia tik mirties kaukes.
2006 m. sausio 11 d. 15:44:03
2006 m. sausio 11 d. 15:41:06
Žavus reginys, ir ne mažiau žavūs garsai.
O ir vietą parėkauti gerą susirado, ten kur reguliariai žmones apiplėšinėja.
Širdis iš laimės spurda.
2006 m. sausio 11 d. 15:34:32
2006 m. sausio 11 d. 15:21:23
ka jus manot kad pasakyciau kad blogis yra popsas ? ar techno ar wisas kitas forsihkas meshlas ? :?
Pasakytumėm, kad jūs gyvenate Kaune.
2006 m. sausio 11 d. 15:00:55
ka jus manot kad pasakyciau kad blogis yra popsas ? ar techno ar wisas kitas forsihkas meshlas ? :?
Gydykis...
2006 m. sausio 11 d. 14:58:21
2006 m. sausio 11 d. 13:10:01
dėl tų tarpdury tykančių psichų, manau, tai atvejis, kurio dėmesio centre ne tai, kad žmogus numiršta, bet tai, kaip jis numiršta, tad spėju, jog tu mėginai parodyti žmogžudystės blogį
2006 m. sausio 11 d. 09:38:55
'mirtis negali buti blogai'
skambino psichas i duris, tu jam atidarai, jis tave subado, naturalus gamtos desnis, mirtis. o kas cia blogo paklausi tu? tas zmogus dar norejo givent, stai kas blogai.
kita vertus Mirtis, as tave beveik suprantu, jeigu su manimi nesutinki, tai man aisku yra.
2006 m. sausio 11 d. 06:45:17
2006 m. sausio 10 d. 20:52:30
2006 m. sausio 10 d. 20:44:00
isimtis mergaite su durnu niku.
2006 m. sausio 10 d. 19:52:48
2006 m. sausio 10 d. 19:49:04
2006 m. sausio 10 d. 19:45:01
blogis (2)
blogumas, piktybė; prš. gėris
2006 m. sausio 10 d. 19:44:42
2006 m. sausio 10 d. 19:42:23
Zlo, filos., vse, chto vozbuzhdaet v nas neudovol'stvie ili otvrashhenie, ili voobshhe ocenivaetsja nami otricatel'no i protivopolagaetsja blagu. Razlichajut 4 vida zla: zlo fizicheskoe, moral'noe, social'noe i metafizicheskoe. Pervoe - vse, chto prichinjaet cheloveku stradanie, naprimer, bolezn'. Vtoroe - narushenie velenij nravstvennogo zakona, vyzyvajushhee nashe osuzhdenie. Social'noe zlo - nesootvetstvie obshhestvennoj i gosudarstvennoj organizacii idee spravedlivosti, naprimer, neravnomernoe raspredelenie blag mezhdu trudjashhimisja i sostojatel'nymi klassami. Metafizicheskoe zlo - nesovershenstvo, neobhodimo vytekajushhee iz prirody bytija voobshhe i prirody cheloveka v osobennosti. Religija i filosofija pytajutsja ob#jasnit' proishozhdenie Z. v mire i sovmestimost' ego s blagost'ju bozhestva, s razumom i dobrom. No problema Z. ostaetsja nerazreshennoj. Odinakovo neudovletvoritel'ny ob#jasnenie Z. kak sledstvie sushhestvovanija dvuh nezavisimyh nachal, dualizma (Ormuzd i Ariman, Bog i Satana, duh i materija) ili priznanie, chto ponjatija dobra i zla, sub#ektivny, chto v prirode net ni dobra, ni Z. (Gobbs i Spinoza) ili ob#jasnenie Z. (=Teodiceja? Lejbnica), kak sledstvie svobody voli, bez kotoroj bylo nevozmozhno samoe dobro i dr.
2006 m. sausio 10 d. 19:40:04
Jei tai, kaip tu pasielgi su savimi, yra kvaila, lengvabūdiška, neapgalvota, greičiausiai taip pasielgus su kitu, bus traktuojama kaip blogis.
ka tu cia citoji? koki Cicirona?
hole, tau reike apibudinimo, tai paimk zodina
2006 m. sausio 10 d. 19:31:27
jau kokiu keturiu -peniu metu vaikas pradeda skirt kur ira geris o kur blogis.
viena yra skirti,kita yra apibrezti savoka.