Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kelių metų pirmą kartą pasimylėjot ?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
bona_sforca
2007 m. rugpjūčio 6 d. 19:41:22
Man jau 19-ka, tai aš dar net vaikino nesu turėjus Rimtai. Tačiau visiškai dėl to nepergyvenu, kadangi visas gyvenimas dar prieš akis. Nematau reikalo skubėti. Kada jau bus kokie 25-keri, tada ir galėsiu pradėti verkti

Atsakyti
hip-hop_daughter
2007 m. rugpjūčio 6 d. 17:28:52
myliu_visus rašė:
da nesimylejau,

Koks liūdnai gaudus veidelisDDD

2007 m. rugpjūčio 1 d. 20:04:57
Matau daug kas čia tik nusišneka... 13-metis su 17-mete... 3-4 metu... Fantazijos

Atsakyti
SudegintaSaule
2007 m. liepos 31 d. 21:34:43
Che man 17 neužilgo ir 18, progų buvo ir netgi pernelyg daug... bet nebuvo žmogaus , kurio tikrai taip stipriai norėčiau. Nieko čia gero kai berniukas siūlosi kaip tikra kurtizanė XD tai labai atbaido....

2007 m. liepos 19 d. 12:58:56
Nesuteikiu as tam seksui tokios ypatingos reiksmes. cia man tokia paralele jauciasi kaip su atestatais: gavom pagaliau juos, atseit turim isprotet is dziaugsmo.
pvz man kur kas didesni ispudi paliko anksciau atliketas pilnas oralinis, o ne papisimas.

2007 m. liepos 19 d. 10:58:50
hum man tai trylika buvo o mergaitei septiniolika uzsiverte mane ir viskas ore praejo

Atsakyti
AnsweR
2007 m. kovo 20 d. 13:30:45
Psyhobabble> tos dvi nuomonės panašios (bent jau IR mano nuomone), taip kad eilinį kartą neturėdamas argumentų užsirovei ir likai ne itin protingo žmogaus vietoje...
P.S. Dabar varymo laukti?

2007 m. kovo 19 d. 20:47:54
xdm<< ishtraukei ish konteksto

Atsakyti
mr_brightside
2007 m. kovo 19 d. 20:32:20
fluster-a rašė:
Man jau virš 19 metų, bet aš dar nekalta ir labai tuo didžiuojuosi Manau,kad merginos, kurios skuba viską gyvenime išmėginti kuo greičiau – vaikiškos,,,, Juk žmogui įdumo gyventi tik tada, kai lieka dar daugybė pirmųjų kartų Negi įdomu viską patirti ankstyvoj jaunystėj? Žmonės,neskubėkime,o palaukime,kol sutiksim tokį žmogų,kuriam norėsis atsiduoti ne tik kūnų (kaip daugelis daro), bet ir visa savo siela... Ir seksas tada turės daugiau malonumo... Čia mano nuomonė Man 19 ir aš visiškai neskubu atsiduoti netinkamam žmogui

gal nori susipazint?

Atsakyti
xdm
2007 m. kovo 19 d. 20:20:26
Pasiklydus rašė:
paprasčiausiai nereikia to daryti su bet kuo ir bet kada (dėl draugų įtakos, mados ar dar kokios nesąmonės.) O tai nereiškia pasyvaus ir lėto gyvenimo, kaip tu teigi.
Aš nematau nieko blogo, jeigu žmogus pasiryžta laukti to, kurį tikrai mylės.

fluster-a rašė:
Žmonės,neskubėkime,o palaukime,kol sutiksim tokį žmogų,kuriam norėsis atsiduoti ne tik kūnų (kaip daugelis daro), bet ir visa savo siela... Ir seksas tada turės daugiau malonumo... Čia mano nuomonė Man 19 ir aš visiškai neskubu atsiduoti netinkamam žmogui

manau nuomonės beveik vienodos

Atsakyti
Psyhobabble (Užblokuotas)
2007 m. kovo 19 d. 20:01:05
tu tajpogi, bent jau gal galetum parashyt kas tau sushviete kad pasirode jog "nusishnekejau", kvaila nepagrysta teigini bet kas pateikt gali...

Atsakyti
xdm
2007 m. kovo 19 d. 19:58:16
Psyhobabble, nusišnekėjai

Atsakyti
Psyhobabble (Užblokuotas)
2007 m. kovo 19 d. 19:52:41
pasiklydus< jos nuomones maza gabaleli panaudojai savo idejoms apipasakoti. taj tu isiskaityk, nes tipo rashai kad sutinki su ja nors rashai lb skirtingus dalykus

Atsakyti
xdm
2007 m. kovo 19 d. 19:45:19
pff... gyvuliai irgi daug ką išbando. Ir kas iš to?

aš sutinku iš esmės su fluster-a, tačiau, kad visiškai negaliu sakyti. Dievas davė mum(žmonėm blemba) protą ir manau jį reiktų naudoti ir meilei(žmogiškam jausmui blemba) tobulinti nenusiritant tame reikale iki kvailų gyvulių lygio. Na bet čia tik mano požiūris.
Beje man irgi 19 ;]

Atsakyti
Pasiklydus
2007 m. kovo 19 d. 19:43:58
Psyhobabble-->nenušnekėk Įsiskaityk, ką žmogus rašo. Nereikia skubėti. Kitais žodžiais, paprasčiausiai nereikia to daryti su bet kuo ir bet kada (dėl draugų įtakos, mados ar dar kokios nesąmonės.) O tai nereiškia pasyvaus ir lėto gyvenimo, kaip tu teigi.
Aš nematau nieko blogo, jeigu žmogus pasiryžta laukti to, kurį tikrai mylės.

2007 m. kovo 19 d. 19:13:40
fluster-a<< taj tu man atrodai vaikishka. negi taip siaurai suvoki pasauli? negi manai kad jis toks primityvus kad spesi VISKA ishbandyt ir paskui nebeturesi ka weikr? ish tavo posto buvo galima susidaryt butent toki vaizda...kad ir kajp intensyviai ar pasyviai ir letai begyventum , nesuspesi visko ishbandyt ..., taciau reikia ishbandyt labai daug ka ir tam tikru laiku, kad ishnaudotum suteikta shansa (gyvenima) nes veliau taj gali prarasti reikshme.. (mano itin kuklia nuomone..)
ps tajgi taupykis savo gyvenima senatvej

Atsakyti
fluster-a
2007 m. kovo 19 d. 18:49:10
Atsiprašau už padarytas klaideles

2007 m. kovo 19 d. 18:47:31
Man jau virš 19 metų, bet aš dar nekalta ir labai tuo didžiuojuosi Manau,kad merginos, kurios skuba viską gyvenime išmėginti kuo greičiau – vaikiškos,,,, Juk žmogui įdumo gyventi tik tada, kai lieka dar daugybė pirmųjų kartų Negi įdomu viską patirti ankstyvoj jaunystėj? Žmonės,neskubėkime,o palaukime,kol sutiksim tokį žmogų,kuriam norėsis atsiduoti ne tik kūnų (kaip daugelis daro), bet ir visa savo siela... Ir seksas tada turės daugiau malonumo... Čia mano nuomonė Man 19 ir aš visiškai neskubu atsiduoti netinkamam žmogui

2007 m. kovo 11 d. 11:55:26
o koks tavo reikalas? Gi ne su tavim atrodo

aistutytje, baik floodint

Atsakyti
aistutytje
2007 m. kovo 11 d. 11:51:58
11

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sodom Sodom
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 2004
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 222022