Į dešimtuką greičiausiai nepateks, bet tikrai negėda, kad Lietuva jį išsiuntė į Serbiją, nes pasirodymas geras. Sėkmės jam ir toliau. Soul Brothers taip pat :>
saaulyytee rašė: Negalėčiau prognozuoti kaip jam seksis, tačiau mano nuomone, Aistė Pilvalytė buvo stiprasnė už Jeronimą. Ką gi, jūsų nuomonės nepakeisim
Nezinia kiek stipresne kiek ne, bet tokiu kaip Aistes pasirodymu ko gero bus nemazai. Nemanau, kad ji issiskirtu is konteksto. Kaip kazkuris komisijos narys sake" tipine eurovizine daina". visiskai pritariu. taip, balsa ji turi, bet balsa turi ir milius. Balsa turi daug kas. Bet kas is to? Ec...zmones nenuspejami. Nedrisciau prognozuoti kaip seksis lietuvos zmoniu isrinktajam simet. ziuresim.
"Džiazas –-tai tam tikri dalykai,kurie gyvena žmogaus viduje,kai jis gali valdyti ne tik natas ar instrumentą,bet ir dvasią."
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2008 m. kovo 6 d. 00:42:48
Jei atvirai, vaikinas turi balsa. Bet Eurovizijoje to neuztenka. Manau bus liudnai siais metais mums.
kaip ir daugeli kartu pries tai. xD
2008 m. vasario 26 d. 02:55:57
2008 m. vasario 24 d. 21:28:36
2008 m. vasario 21 d. 19:41:04
2008 m. vasario 17 d. 23:09:03
2008 m. vasario 16 d. 11:36:23
2008 m. vasario 13 d. 22:42:58
Negalėčiau prognozuoti kaip jam seksis, tačiau mano nuomone, Aistė Pilvalytė buvo stiprasnė už Jeronimą. Ką gi, jūsų nuomonės nepakeisim
Nezinia kiek stipresne kiek ne, bet tokiu kaip Aistes pasirodymu ko gero bus nemazai. Nemanau, kad ji issiskirtu is konteksto. Kaip kazkuris komisijos narys sake" tipine eurovizine daina". visiskai pritariu. taip, balsa ji turi, bet balsa turi ir milius. Balsa turi daug kas. Bet kas is to? Ec...zmones nenuspejami. Nedrisciau prognozuoti kaip seksis lietuvos zmoniu isrinktajam simet. ziuresim.
2008 m. vasario 13 d. 22:23:33
2008 m. vasario 13 d. 14:21:57
2008 m. vasario 12 d. 21:52:26
2008 m. vasario 11 d. 17:49:43
2008 m. vasario 11 d. 15:19:22
2008 m. vasario 11 d. 12:49:19
2008 m. vasario 9 d. 19:44:54
„Mano pergalė Lietuvoje buvo akibrokštas..."
Tai tikejosi, tai akibrokstas...
na, siaip ar taip. isrinktas tai isrinktas. tauta mus tatai nusprende. belieka tik palaikyti "Go Miliau, Go Miliau, Go Go!"
2008 m. vasario 9 d. 14:26:11