man tai labai patiko... ypac ta vieta kai stovi zenklas ''DONT WALK" (neiti), o Bilis sau ramiausiai eina per gatve ojjj ten tai juokinga....
tik nesupratau ar Tre Cool vaidino sitam klipe ar ankstesnis bugninikas...
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2006 m. gegužės 17 d. 21:37:26
pažiūrėjus į tavo avatarą dar labiau įsitikinu kokio lygio yra american idiot(avril?).
jo senesni green day klipai yra super
XDM,čia man sakei?
2006 m. gegužės 16 d. 22:03:13
jo senesni green day klipai yra super
2006 m. gegužės 16 d. 21:50:17
jie ten tokie poch***istai ir man žiauriai patinka kaip po jų ten viskas nač****rt griūva...
EI, IŠPROTĖJĘ DĖL GREEN DAY PARASYKIT MAN JEI NETINGIT TamsuolesZoNa@yahoo.com ,OK?
ARBA ČIA PARASYKIT........
2006 m. gegužės 16 d. 21:47:33
jie ten tokie poch***istai ir man žiauriai patinka kaip po jų ten viskas nač****rt griūva...
EI, IŠPROTĖJĘ DĖL GREEN DAY PARASYKIT MAN JEI NETINGIT TamsuolesZoNa@yahoo.com ,OK?
2006 m. gegužės 16 d. 21:42:02
2006 m. balandžio 23 d. 13:33:37
2006 m. vasario 1 d. 16:46:39
2006 m. sausio 23 d. 09:27:02
2006 m. sausio 21 d. 12:27:31
Tre Cool ten buvo...
aisq, bet toks jaunas jis ten atrodo
2006 m. sausio 21 d. 12:20:20
2006 m. sausio 20 d. 20:21:30
2006 m. sausio 20 d. 19:40:50
tik nesupratau ar Tre Cool vaidino sitam klipe ar ankstesnis bugninikas...
2006 m. sausio 15 d. 18:46:25