| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Poker FaceLady GaGa |
||||
| Alvydas1 | The World to MeThe Pineapple Thief |
||||
| Very_crazy_enough | Don't ExplainHerbie Hancock |
||||
| einaras13 | KomeettaOranssi Pazuzu Juodmetalpsichodelinis rokenrolas! |
||||
| malia | MacarenaLos Del Rio |
||||
| Konditerijus | Ghost of PerditionOpeth fantastiškai |
Labanakt.
2006 m. sausio 16 d. 19:44:52
O kodėl - vogti iš vagių? Kas ką iš LNK vagia? Ar turit galvoj svetaines, iš kurių nemokamai galima šou dainas siųstis?
Na, "vogti iš vagių" aš supratau taip: pvz. Mino "be meilės mirt galiu". Tą dainą rusiškai dainuoja Kirkorovas, o tasai ją pasivogė iš kažkokios grupės, kuri kažkada su ta daina Eurovizijoj dalyvavo. (Ar pastebėjot, jog dauguma kirkorovo dainų pavogtos iš eurovizininkų?Nesvarbu) . Kas toliau... na ką čia aiškinti, dauguma dainų iš ties perdainuotos. Kad ir Andriaus "mes vyrai" - Andriano Celentano n-tųjų metų hitas.... tėvų jaunystės berods.
Ir iš viso muzikos srity - vien aferos
2006 m. sausio 16 d. 19:00:26
O šiaip į klausimą atsakymas vienareikšmiškas - taip, tai vis tiek nusikaltimas. Apvogtiems autoriams nuo to ne geriau.
P.S. Šiaip jau tai negautas sutikimas ne perdainuoti, o perdaryti kūrinius. Bet esmė nuo to nesikeičia,aš manau.
2006 m. sausio 16 d. 18:36:31
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. sausio 16 d. 18:34:18
Vogti iš vagies? Nusikaltimas. Nesvarbu kas iš ko, bet pats faktas lieka faktu. Nebent tu - robinhudas.
2006 m. sausio 16 d. 18:26:50
2006 m. sausio 16 d. 18:24:12
Ar vogti iš vagies - nusikaltimas?