Man laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai patinka daina Looking Hot.... Ir beje jie neseniai dainavo KARTU KARTU KARTU Amerikos muzikos apdovanojimose The 40th American music awards 2012 Jeeeeeeeee
nebe tiek ir dauk liko laukti ju albumo, jis turi pasirodit 2008. tikekimes, kad taip ir bus (:
pradzia padaryta jau dabar yra sukurta dauk muzikos naujam albumui, grupe (be Gwen) muzika kure nuo pernai. Greitu laiku jie planuoja kurti albuma kartu su Gwen dar nepasibaigus jos koncertiniams turams
o mane veze veza ir vez visada ju running....labaj grazi dajna ir zodziai.bet aplamai taj man beveik visos ju dajnos patiko.taciau ir gwen steffani kaip solo atlikeja neliudina..
As ir tu,jai tik tu noretum ....
ech, tikrai kazkada labai patiko ta proga isijungiau Just A Girl
Spiderwebs, Everything In Time (london), ai krc tingiu berasyt vistiek visos geros, albumus siuskis
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. gruodžio 7 d. 22:18:07
Kažkaip užėjo noras prisiminti, senai labai beklausyti, o kompe turiu tik "Don't speak". Gal kas ką parekomenduotų, ar net kokią dainelę atsiųstų?
Būčiau dėkinga.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
thatsme>> ei ei! nepamirskim kad diskusija apie No Doubt o ne apie viena Gwene
TAIGI. man is tikruju labiau patiko ju pradzia, kai dar grojo ska. na bet ir siu dienu hitai neblogi, visgi jie moka daryt gera muzika tenka pripazint
man labiausiai patinkantys:
Trapped in a box
Ex-girlfriend
Simple kind of life
Sunday morning
Don't speak [na zinoma]
Just a girl [nereali ]
Underneath it all
Running
Hella good
gruodzio 4 bus isleistas naujas Gwen albumas "Sweet Escape"
dainu sarasas negalutinis:
Wind It Up
Orange County Girl
Breakin' Up
Candyland
Fluorescent
Parental Advisory
Criminal
Veintiuno
Sparkle
Can't Stop The Music
Average Guy
Fine By You
Wonderful Life for Him
That's The Way
You Started It
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2013 m. sausio 5 d. 22:17:00
jau daugiau kaip 10 metu neklausiau no doubt. o kadaise buvo viena is megstamiausiu. G.Stefane superine vokaliste.
2013 m. sausio 5 d. 19:26:57
Man laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai patinka daina Looking Hot.... Ir beje jie neseniai dainavo KARTU KARTU KARTU Amerikos muzikos apdovanojimose The 40th American music awards 2012 Jeeeeeeeee
2009 m. sausio 2 d. 20:29:06
2008 m. lapkričio 22 d. 10:27:21
2007 m. gruodžio 2 d. 19:38:58
2007 m. birželio 23 d. 22:25:27
2007 m. birželio 23 d. 12:31:01
2007 m. birželio 9 d. 14:02:33
2007 m. birželio 9 d. 09:46:53
pradzia padaryta jau dabar yra sukurta dauk muzikos naujam albumui, grupe (be Gwen) muzika kure nuo pernai. Greitu laiku jie planuoja kurti albuma kartu su Gwen dar nepasibaigus jos koncertiniams turams
2006 m. gruodžio 29 d. 10:38:10
2006 m. gruodžio 23 d. 22:41:36
2006 m. gruodžio 15 d. 20:27:11
2006 m. gruodžio 9 d. 11:08:25
Kažkaip užėjo noras prisiminti, senai labai beklausyti, o kompe turiu tik "Don't speak". Gal kas ką parekomenduotų, ar net kokią dainelę atsiųstų?
Būčiau dėkinga.
Spiderwebs, Everything In Time (london), ai krc tingiu berasyt vistiek visos geros, albumus siuskis
2006 m. gruodžio 9 d. 01:49:47
2006 m. gruodžio 9 d. 00:58:38
2006 m. gruodžio 8 d. 14:54:42
2006 m. gruodžio 7 d. 22:18:07
Būčiau dėkinga.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. spalio 30 d. 21:44:56
2006 m. spalio 29 d. 18:27:49
TAIGI. man is tikruju labiau patiko ju pradzia, kai dar grojo ska. na bet ir siu dienu hitai neblogi, visgi jie moka daryt gera muzika tenka pripazint
man labiausiai patinkantys:
Trapped in a box
Ex-girlfriend
Simple kind of life
Sunday morning
Don't speak [na zinoma]
Just a girl [nereali
Underneath it all
Running
Hella good
2006 m. spalio 14 d. 16:01:23
dainu sarasas negalutinis: