Man labiausiai patinka ju daina "Underneath It All". "Dont Speak" taip pat zinoma, nemirtinga daina. Dabar seniai juos begirdejau, bet Stefani visai nieko atlikeja, tokia paparasta, simpatinga, turinti sarmo
Madam rašė: Neseniai atsisiunciau ju senu gabalu (is Beacon Street Collection albumo laiku) tai man visai patiko ankciau nedaug tezinojau apie ju ankstesne kuryba, db galiu pasakyt, kad ankstyvieji ND man visai painka. pvz tokios dainos kaip "Brand new day", "Paulina", "Doormat", "Big City Train" ir pan.
nuo Tragic Kingdom man jie jau nebelabai, o Rock Steady-isvis nesusipratimas...;}
pradzioi ND dainas pagrinde kure E. Stefani... veliau E. Stefani pasitrauke is grupes (1994 metais pries isleidziaunt Tragic Kingdom) ir nuo tada pagrinde dainas kure G. Stefani... Galima sakyti tau patinka No Doubt iki tol kol iseina tuometinis ND lyderis E. Stefani.
Kas del Rock Steady, tai sita albuma ND kure 4fun jis buvo irasinejamas Jamaikoi... ir tai buvo greiciausiai irasytas ND albumas per visa laika..
ps. man Rock Steady ne ka prastesnis nei kiti ND albumai..
Neseniai atsisiunciau ju senu gabalu (is Beacon Street Collection albumo laiku) tai man visai patiko ankciau nedaug tezinojau apie ju ankstesne kuryba, db galiu pasakyt, kad ankstyvieji ND man visai painka. pvz tokios dainos kaip "Brand new day", "Paulina", "Doormat", "Big City Train" ir pan.
nuo Tragic Kingdom man jie jau nebelabai, o Rock Steady-isvis nesusipratimas...;}
enigmatic rašė: Buvo laikai,kai No doubt gerą daiktą darė. Gaila,oi gaila, kad jų nebeliko. Gwen, negražiai padarei, pabėgai totalaus popsiuko dirbti. Na, bet jei tai širdžiai artimiau, tuomet ką gi, labai pykti negalima, bet veikiausiai pinigų, DIDELIŲ pinigų kvapas apsuko galvelę.
Paaštrinus, "Hella good" būtų tobulai įspūdingas No doubt darbas.
Nera cia nieko smerktino,Gwen savo soline karjera,buna itin originali,lenkia laika ir diktuoja madas.. Tuo tarpu No doubt - merdijanti grupe,naturalu kad jiems reikia gero poilsio ! Turiu pamineti kad gryzti i topus jiems bus lb sudetinga.. ziuresim ka siulys.
enigmatic rašė: Buvo laikai,kai No doubt gerą daiktą darė. Gaila,oi gaila, kad jų nebeliko. Gwen, negražiai padarei, pabėgai totalaus popsiuko dirbti.
Kaip nebeliko ju, jie tiesiog padare pertrauka, Gwen isleido albuma kury jau senai norejo isleisti, kelias dainas jos albumui padejo kurti Tony Kanal (is No doubt), kiti grupes narei irgi uzsime muzikine veikla... O dabar visi gris su nauja patirtim... Taigi laukiam naujo No Doubt albumo dar pries tai turbut bus isleistas L.A.M.B.2 ...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. rugpjūčio 22 d. 00:03:33
o Gwen viena is graziausiu moteru
2006 m. rugpjūčio 16 d. 19:48:04
2006 m. rugpjūčio 16 d. 19:45:26
2006 m. rugpjūčio 15 d. 00:05:46
2006 m. rugpjūčio 14 d. 23:48:05
geros naujienos, Gwen pagimde, tiek Gwen tiek kudikis sveiki ir jauciasi gerai !!
berniuko vardas Kingston
Kuo cia dedies? Informatoriumi? Matom matom, koks tu fanas esi...
2006 m. rugpjūčio 14 d. 23:44:59
2006 m. rugpjūčio 14 d. 23:39:47
hmm,kažkaip dabar jau girdėjau,kad ne no daubt , bet tik G.Stefani liko.... gražus vokalas merginos šiaip..
liko ir No Doubt ir G.Stefani (:
2006 m. rugpjūčio 14 d. 20:59:08
2006 m. rugpjūčio 14 d. 17:03:05
2006 m. liepos 5 d. 19:48:34
2006 m. birželio 22 d. 01:33:36
Neseniai atsisiunciau ju senu gabalu (is Beacon Street Collection albumo laiku) tai man visai patiko
pradzioi ND dainas pagrinde kure E. Stefani... veliau E. Stefani pasitrauke is grupes (1994 metais pries isleidziaunt Tragic Kingdom) ir nuo tada pagrinde dainas kure G. Stefani... Galima sakyti tau patinka No Doubt iki tol kol iseina tuometinis ND lyderis E. Stefani.
Kas del Rock Steady, tai sita albuma ND kure 4fun jis buvo irasinejamas Jamaikoi... ir tai buvo greiciausiai irasytas ND albumas per visa laika..
ps. man Rock Steady ne ka prastesnis nei kiti ND albumai..
2006 m. birželio 21 d. 22:25:23
2006 m. birželio 21 d. 22:14:42
2006 m. birželio 19 d. 09:58:39
2006 m. gegužės 27 d. 12:18:25
2006 m. gegužės 27 d. 12:10:56
Buvo laikai,kai No doubt gerą daiktą darė. Gaila,oi gaila, kad jų nebeliko. Gwen, negražiai padarei, pabėgai totalaus popsiuko dirbti. Na, bet jei tai širdžiai artimiau, tuomet ką gi, labai pykti negalima, bet veikiausiai pinigų, DIDELIŲ pinigų kvapas apsuko galvelę.
Paaštrinus, "Hella good" būtų tobulai įspūdingas No doubt darbas.
Nera cia nieko smerktino,Gwen savo soline karjera,buna itin originali,lenkia laika ir diktuoja madas.. Tuo tarpu No doubt - merdijanti grupe,naturalu kad jiems reikia gero poilsio ! Turiu pamineti kad gryzti i topus jiems bus lb sudetinga.. ziuresim ka siulys.
2006 m. gegužės 27 d. 02:18:42
berniuko vardas Kingston
2006 m. balandžio 13 d. 13:27:51
2006 m. balandžio 13 d. 12:00:45
2006 m. balandžio 13 d. 01:20:58
Buvo laikai,kai No doubt gerą daiktą darė. Gaila,oi gaila, kad jų nebeliko. Gwen, negražiai padarei, pabėgai totalaus popsiuko dirbti.
Kaip nebeliko ju, jie tiesiog padare pertrauka, Gwen isleido albuma kury jau senai norejo isleisti, kelias dainas jos albumui padejo kurti Tony Kanal (is No doubt), kiti grupes narei irgi uzsime muzikine veikla... O dabar visi gris su nauja patirtim... Taigi laukiam naujo No Doubt albumo