Dar viena grupelė, nustebinusi mane 2005 metais - THE NATIONAL su albumuku "ALIGATOR". Paprastas lyg ir neišsiskiriantis rokelis, vokalu mena Stuart Staple (Tindersticks) ar Ian Kurtis balsus. Rekomenduotinas žudikiškų baladžių gerbėjams.
violin rašė: Robbie Williams - Intensive Care nu gal..
Bet kad mažai kas sutinka, jog čia rockas, nors ir roko instrumentika.
Man tai pvz Sin Sin Sin, The Trouble With Me užneša į David Bowie, Spread Your Wings - į Queen'us, o Please Don't Die - į Coldplay. Random Acts O Kindness, A Place To Crash yra labiausiai rockin' dainos. O išvis albumas - light rock.
//////////////////////////////////////// ////
Audioslave - Out Of Exile
System of a Down - Mezmerize
Oasis - Don't Believe The Truth
Judas Priest - Angel Of Retribution
Bon Jovi - Have a Nice Day
Sigur Ros - Takk...
Coldplay - X&Y
Robbie Williams - Intensive Care
Foo Fighters - In Your Honour
Rolling Stones - A Bigger Bang
Franz Ferdinand - You Could Have it So Much Better...with Franz Ferdinand
The Darkness - One Way Ticket To Hell.... And Back
Babyshambles - Down in Albion
The White Stripes - Get Behind Me Satan
Nine Inch Nails - With Teeth
KISS - Kiss My Ass: Classic KISS Regrooved
Bruce Springsteen - Devils and Dust
Tori Amos - The Beekeeper
Nightwish - Bestwishes: Best of
Kaiser Chiefs - Employment
Queens of the Stone Age - Lullabyes to Paralyse
The Decemberists - Picaresque
Kate Bush - Aerial
British Sea Power - Open Season
Iš tų kur išvardinti žemai žemai patiko Sigurai su Tak Takovičiumi. Kiti daugmaž žinomi ir girdėti, bet man jie nepaišo. Laukiu siuntinio su Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra & Tra-La-La Band "Horses in the sky" 2005-ųjų. Jei kam tiko Sigurai ir panašiai klibinantys, užsikabins ir už Tra la la. Matau sąraše keletą negirdėtų - gal užsikabinsiu. Sėkmės.
enigmatic >>> dėl White Stripes skonio reikalas, aš matau skirtumą tarp pirmojo ir antrojo albumų.
Antras dalykas, prie "Garbage" žodelį pop pridėti oi kaip ne visuomet buvo galima
Mano manymu daugmaž visada. Pradedant pirmu albumu baigiant Bleed Like Me. Nebent pradėtum vardinti pavienias dainas.
O ir iš tavo komentaro galima suprasti, kad jei jau ne itin aštrus rock, ar ne sunkesnė muzika, jau galima klijuoti "pop"
Nemanau aš taip, nors gal tas komentaras taip ir nuskambėjo. Paimkim Coldplay, Radiohead, The Cranberries ...... čia kaip pavyzdžiai.
Hopeless rašė: The White Stripes - Get Behind Me Satan
Geriausias, nes niekur White Stripes nenusivažiavo, manyčiau po Elephant jaučiasi netgi pagerėjimas muzikos. Pilna gerų dainų šiame albume, originali muzika, savitas stilius. Labai gerai.
Antroje vietoje dėčiau Bullet In a Bible, vien Holiday live versija iš ten kiek verta. Bet iš esmės jame nėra nei vienos naujos dainos, tad dėl to tik antras ;o
O Silentist, kad į savo 25-uką įdedi Robbie Williams o palieki už borto Grabage tai man keista ;o. Robbie ir Rock man tiesiog nesuderinama. O dėl garbage jaučiasi kad nupopsėjo bet jie niekada ir nebuvo kažkoks ypatingai sunkus rock. prie jų visada galėjai pridėti žodelį POP ir nieko tame blogo.
Dėl šito post'o oi kaip galėčiau pasiginčyti. Visų pirma Stripe'ų "Elephant" naujadaras niekada neprilygs. Nenusivažiavo? Na, bet ir nieko ypatingai originalaus ir naujo. Niekada aš ypatingai nemėgau The White Stripes, bet čia subjektyvumo maža.
Antras dalykas, prie "Garbage" žodelį pop pridėti oi kaip ne visuomet buvo galima. O ir iš tavo komentaro galima suprasti, kad jei jau ne itin aštrus rock, ar ne sunkesnė muzika, jau galima klijuoti "pop". Pfff. Ne vien rokas gyvuoja.
Dar noėčiau pasiginčyti ir dėl komercijos bei kuris albumas geresnis, bet tiek to. Juk nuomonę kiekvienas turi.
2008 m. rugsėjo 25 d. 19:57:20
2006 m. rugpjūčio 13 d. 16:45:28
2006 m. rugpjūčio 11 d. 03:49:21
2006 m. liepos 8 d. 16:15:28
2006 m. balandžio 27 d. 18:27:45
Sex pistols-anarchy in the U.K.
2006 m. balandžio 18 d. 20:58:24
2006 m. balandžio 16 d. 17:36:41
nors kartais ji netinka
2006 m. balandžio 16 d. 17:29:04
Robbie Williams - Intensive Care nu gal..
Man tai pvz Sin Sin Sin, The Trouble With Me užneša į David Bowie, Spread Your Wings - į Queen'us, o Please Don't Die - į Coldplay. Random Acts O Kindness, A Place To Crash yra labiausiai rockin' dainos. O išvis albumas - light rock.
2006 m. balandžio 16 d. 16:58:31
2006 m. balandžio 16 d. 16:19:28
Green Day - Bullet in a Bible
//////////////////////////////////////// ////
Audioslave - Out Of Exile
System of a Down - Mezmerize
Oasis - Don't Believe The Truth
Judas Priest - Angel Of Retribution
Bon Jovi - Have a Nice Day
Sigur Ros - Takk...
Coldplay - X&Y
Robbie Williams - Intensive Care
Foo Fighters - In Your Honour
Rolling Stones - A Bigger Bang
Franz Ferdinand - You Could Have it So Much Better...with Franz Ferdinand
The Darkness - One Way Ticket To Hell.... And Back
Babyshambles - Down in Albion
Nine Inch Nails - With Teeth
KISS - Kiss My Ass: Classic KISS Regrooved
Bruce Springsteen - Devils and Dust
Tori Amos - The Beekeeper
Nightwish - Bestwishes: Best of
Kaiser Chiefs - Employment
Queens of the Stone Age - Lullabyes to Paralyse
The Decemberists - Picaresque
Kate Bush - Aerial
British Sea Power - Open Season
2006 m. balandžio 13 d. 19:06:05
2006 m. balandžio 13 d. 06:10:42
Manyčiau, kad nr.4
2006 m. kovo 16 d. 16:23:55
2006 m. kovo 16 d. 01:09:43
2006 m. kovo 13 d. 22:26:21
2006 m. kovo 13 d. 21:47:58
2006 m. kovo 13 d. 21:39:53
Antras dalykas, prie "Garbage" žodelį pop pridėti oi kaip ne visuomet buvo galima
Mano manymu daugmaž visada. Pradedant pirmu albumu baigiant Bleed Like Me. Nebent pradėtum vardinti pavienias dainas.
O ir iš tavo komentaro galima suprasti, kad jei jau ne itin aštrus rock, ar ne sunkesnė muzika, jau galima klijuoti "pop"
Nemanau aš taip, nors gal tas komentaras taip ir nuskambėjo. Paimkim Coldplay, Radiohead, The Cranberries ...... čia kaip pavyzdžiai.
2006 m. kovo 13 d. 20:44:21
Geriausias, nes niekur White Stripes nenusivažiavo, manyčiau po Elephant jaučiasi netgi pagerėjimas muzikos. Pilna gerų dainų šiame albume, originali muzika, savitas stilius. Labai gerai.
Antroje vietoje dėčiau Bullet In a Bible, vien Holiday live versija iš ten kiek verta. Bet iš esmės jame nėra nei vienos naujos dainos, tad dėl to tik antras ;o
O Silentist, kad į savo 25-uką įdedi Robbie Williams o palieki už borto Grabage tai man keista ;o. Robbie ir Rock man tiesiog nesuderinama. O dėl garbage jaučiasi kad nupopsėjo bet jie niekada ir nebuvo kažkoks ypatingai sunkus rock. prie jų visada galėjai pridėti žodelį POP ir nieko tame blogo.
Dėl šito post'o oi kaip galėčiau pasiginčyti. Visų pirma Stripe'ų "Elephant" naujadaras niekada neprilygs. Nenusivažiavo? Na, bet ir nieko ypatingai originalaus ir naujo. Niekada aš ypatingai nemėgau The White Stripes, bet čia subjektyvumo maža.
Antras dalykas, prie "Garbage" žodelį pop pridėti oi kaip ne visuomet buvo galima. O ir iš tavo komentaro galima suprasti, kad jei jau ne itin aštrus rock, ar ne sunkesnė muzika, jau galima klijuoti "pop". Pfff. Ne vien rokas gyvuoja.
Dar noėčiau pasiginčyti ir dėl komercijos bei kuris albumas geresnis, bet tiek to. Juk nuomonę kiekvienas turi.
2006 m. kovo 13 d. 20:30:42
palaukit 06
aha
jau sulaukem
as geguzes laukiu
nes 2 albumai geri islis i dienos sviesa..
2006 m. kovo 5 d. 21:09:55
Liquido - Float - geras, bet popsas