Man patinka. Labai. Kiekvieną kartą išgirdus mėgstamą jų gabalą, šiurpas pagaugais eina. Kaip tik dabar klausau. Yra pora dainų,sukeliančių ypač stiprius prisiminimus.
Nickelback mane užkabino nuo pat pirmos išgirstos jų dainos. O tai buvo photograph. Ir man ši daina tokia nepakartojama. Ir kita jų kūryba patinka. Kaip kažkas sakė, kad negroja per nervus, tai tikrai. Pliusas. Ir šeip man jų klausant sukyla visokie prisiminimai.
buna ir blogiau, ta prasme buna ir geriau, bet nieko pries, as ju neklausau, ta prasme, jie man nepasakis ka man daryti, bet pvz daina so bad visai patiko, nes ten toks so bad so bad, ir nepagavau, kuo cia ir apskritai visur ant ju varo, tarsi jie negirdejo Linkin parko ar Bitlu, ne nesupraskit klaidinanciau negu yra istikruju Bitlai savo laiku buvo verti demesio, bet kazkodel iki siol jos galima isgirsti undergrandinese Londono klubose, matit sanas vynas geras vynas, bet cia tai biski jau i sali nevaziosiu, jus pagavot minti
2006 m. spalio 13 d. 22:57:54
Šiaip visai nesidomiu, bet db jau kurį laiką klausau "Next Contestant".
Kažkokia smagi, labai gerai klausosi, bent jau dabar.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. birželio 8 d. 18:58:00
2007 m. rugpjūčio 26 d. 19:49:59
2007 m. rugpjūčio 26 d. 18:58:24
2007 m. rugpjūčio 26 d. 18:33:44
2007 m. vasario 15 d. 20:48:02
2007 m. sausio 24 d. 19:15:46
2007 m. sausio 6 d. 16:21:52
2007 m. sausio 3 d. 21:13:58
2007 m. sausio 3 d. 20:52:32
2007 m. sausio 3 d. 20:51:20
2007 m. sausio 2 d. 19:21:57
2007 m. sausio 2 d. 17:56:35
2007 m. sausio 2 d. 12:07:57
2007 m. sausio 2 d. 07:44:46
2006 m. spalio 13 d. 22:57:54
Kažkokia smagi, labai gerai klausosi, bent jau dabar.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. spalio 11 d. 10:44:39
2006 m. spalio 10 d. 17:39:50
ir melodijos ir zodziai dainosi gana originalus.
how u remind me viena graziausiu
2006 m. spalio 1 d. 17:02:02
2006 m. rugpjūčio 16 d. 21:46:56
2006 m. rugpjūčio 16 d. 20:24:14
Eilinis vienos dainos kolektyvas.
klysti