megstu sniega ir kai sninga, salcio nemegstu, nemegstu tokio oro kai koks 0 ir buna slapia tada, nu nei sis nei tas. labai gerai miegu kai yra salta man asmeniskai ziema tai graziausias metu laikas
Dievinu salti. Bet ne ta kada 0 ir 'sninga' ir sniegas tai istirpsta, tai vel uzsala. Man -10 - aukso viduriukas.
Beje, tiek miestas, tiek gamta atrodo graziai ziema.
Man nepatinka dėl šalčio susidaręs ledas,nes nuo jo dažnai tenka paslidinėt ant žemęs,sniego šią žiemą tai nežmoniškai daug buvo.Vos paeit buvo galima,visiem mano pažįstamiems kaip ir man tai nepatiko.Tikiuosi šita žiema bus ne tokia žiauri.
llayla rašė: labai naudinga ir faina diskusija. beveik tikiu kad visiems idomu kaip kas vertina salti.
ne-a . Gi ponaitis 'XnaxusX' sakė,kad salčio neliks.jis išnyks! Tai mes čia sėdim ir labai sėkmingai dėl to išgyvenam. . 'Naudinga ir faina'.labai labai.
but silence breaks the heart. .
Negerietis rašė: Nekenčiu šalčio. Jis man gadina sveikatą. Jau pradedu galvot ar nereikės pabaigus mokslus maut kur nors į šiltus kraštus, jei tik atsiras koks padorus darbas.
Su braškėm ar kopūstais žadi darbuotis?
but silence breaks the heart. .
Nekenčiu šalčio. Jis man gadina sveikatą. Jau pradedu galvot ar nereikės pabaigus mokslus maut kur nors į šiltus kraštus, jei tik atsiras koks padorus darbas.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2010 m. gruodžio 4 d. 00:07:44
megstu salti nors kartais norisi silumos[/quot
Lygiai kaip ir as
2010 m. gruodžio 2 d. 21:18:34
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. gruodžio 2 d. 20:49:17
2010 m. spalio 26 d. 15:49:56
2010 m. spalio 26 d. 15:45:33
2010 m. spalio 11 d. 18:55:58
2010 m. spalio 11 d. 15:57:12
2010 m. spalio 11 d. 11:55:42
2010 m. spalio 5 d. 01:39:56
Laikraštyje "Darbas" rašė, kad lenkų meteorologai nustatė jog ši žiema bus šalčiausia per 1000 metų
Oi, neee..tikiu
2010 m. spalio 3 d. 22:37:03
Beje, tiek miestas, tiek gamta atrodo graziai ziema.
2010 m. spalio 1 d. 16:07:19
2010 m. spalio 1 d. 15:05:11
Nekenčiu šalčio , nelaukiu žiemos.feeeeeeeeeee
Laikraštyje "Darbas" rašė, kad lenkų meteorologai nustatė jog ši žiema bus šalčiausia per 1000 metų
Mm, "miela".. Gerai , kad pasakei, reiks šiltą paltą nusipirkt ..
2010 m. rugsėjo 30 d. 22:08:21
Nekenčiu šalčio , nelaukiu žiemos.feeeeeeeeeee
2010 m. rugsėjo 30 d. 21:41:09
2010 m. liepos 10 d. 15:43:59
2007 m. balandžio 18 d. 22:08:34
labai naudinga ir faina diskusija. beveik tikiu kad visiems idomu kaip kas vertina salti.
ne-a . Gi ponaitis 'XnaxusX' sakė,kad salčio neliks.jis išnyks! Tai mes čia sėdim ir labai sėkmingai dėl to išgyvenam. .
2007 m. balandžio 18 d. 16:09:15
2007 m. balandžio 18 d. 14:17:22
2007 m. balandžio 17 d. 22:30:05
Nekenčiu šalčio. Jis man gadina sveikatą. Jau pradedu galvot ar nereikės pabaigus mokslus maut kur nors į šiltus kraštus, jei tik atsiras koks padorus darbas.
Su braškėm ar kopūstais žadi darbuotis?
2007 m. balandžio 16 d. 08:22:52