na ką. galim pasidžiaugti, jog ne viena Lietuva lievai mąsto - rusishkas popsas patink ne tik daugumai lietuvių.
dabar palyginkit dima su jaru. balsas? išvaizda? muzika? dainos intelektas?
ir kas sakė, kad čia ne politinis konkursas?
. . išvis dėjau skersą.
šiemet žiūrėjau euroviziją tik dėl jaro. tipo maniau kad va čia tai skels. ir skele. ir ką? per mažai bumčikų, bosas per tyliai kalė? ir į tūsofkę netinka?
. . vsio. mečiau žiūrėt ir gadintis nervus. man gėda už lietuva, kuri davė 12 balu tam rusu prodiuseriu gaminiui.
aš už muziką.
Jei neskaitytumem kaimynu(kuriu dainos deja ne sedevraI), tai Lietuvoj laimejo Prancuzija. Smagu kad Lietuva supranta uz ka reikia balsuot.... As kaip ir pernai taip ir siemet finale ejau uz prancuzus... jie moka kurt geras dainas ...
viskas cia gerai su tuo balsavimu, buvo laimeje ir estai ir latviai ir danai ir suomiai ir kas tik siek tiek rimciau ruosdavosi, todel geografija ne viska itakoja, is tiesu stebejausi tokia "zema" serbijos vieta, nes daina visa galva virsesne uzh pernykste nugaletoja, nustebino ir graikijos auksta pozicija, del nugaletojo man apskritai geda, latviu dj bobo stilius vis delto pasiteisino, norejau nugaletoja matyti armenijos atstove, paprasta leksta popsine balalaika, bet nors nusaukit mane - veza kaip reikalas!
viskas super ,rusija to nusipelne! geriau nei ta graike....tipiska papu kratytoja...arba izraelis,turkija kurie visai be rysio........taigi,I MASKVA 2009?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. gegužės 25 d. 11:37:03
2008 m. gegužės 25 d. 10:42:56
2008 m. gegužės 25 d. 10:36:01
2008 m. gegužės 25 d. 10:31:14
na ką. galim pasidžiaugti, jog ne viena Lietuva lievai mąsto - rusishkas popsas patink ne tik daugumai lietuvių.
dabar palyginkit dima su jaru. balsas? išvaizda? muzika? dainos intelektas?
ir kas sakė, kad čia ne politinis konkursas?
. . išvis dėjau skersą.
šiemet žiūrėjau euroviziją tik dėl jaro. tipo maniau kad va čia tai skels. ir skele. ir ką? per mažai bumčikų, bosas per tyliai kalė? ir į tūsofkę netinka?
. . vsio. mečiau žiūrėt ir gadintis nervus. man gėda už lietuva, kuri davė 12 balu tam rusu prodiuseriu gaminiui.
aš už muziką.
2008 m. gegužės 25 d. 10:28:16
2008 m. gegužės 25 d. 09:38:44
2008 m. gegužės 25 d. 09:25:31
2008 m. gegužės 25 d. 09:04:39
2008 m. gegužės 25 d. 05:56:57
2008 m. gegužės 25 d. 03:05:34
2008 m. gegužės 25 d. 02:49:35
2008 m. gegužės 25 d. 02:40:42
2008 m. gegužės 25 d. 01:35:45
2008 m. gegužės 25 d. 01:34:09