Na jsi tai pavaro, as irgi noreciau pakeliaut po pasauly, nepasiduot kazdienybei,Vat cia tai bachuras.
Sunku ismatuoti psichologines, socialines bei finansines savizudybes pasekmes seimai ir visuominei.
Anikdotiskesnis sprendimas. Turbut vaziuosiu i Kauna pas Ms Tilifono fane kol neuzdegsiu jos licio bateriju (beje tiketina kad vilkiko vairuotojas uzdege vilkika nuo cigaretes) ciklas uzsidaro & atsidaro tada
Gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje Panerių sen. Kuro g. 15, UAB „Toksika“ teritorijoje dega vilkikas, pakrautas ličio baterijomis ir akumuliatoriais. Galimas oro užterštumas.
Aš labai žiūriu. O, dabar iš Deftones - Ohms dainos profilio parekomendavo Queen - Lily of the Valley, kas yra mėgstamiausia mano gėlė. Nėra kuo skųstis.
Esu Jethro Tull dainos Rock Island profilyje ir man music'as segmente "Panaši muzika" siūlo Iron Maiden, Judas Priest ir SOAD. Žodžiu, music'as palaimina Grammy sprendimą Jethro Tull apdovanoti sunkaus roko / metalo kategorijoje
2006 m. sausio 29 d. 08:07:42
2006 m. sausio 27 d. 12:48:26
2006 m. sausio 26 d. 18:29:33
Kas 40sek. pasalyje nusizudo vienas zmogus. Kas 3sek. pasalyje kas nors bando nusizudyti. Kiekviena savizudybe skaudziai paliecia maziausiai dar sesis zmones. Sunku ismatuoti psichologines, socialines bei finansines savizudybes pasekmes seimai ir visuominei.