Tikrai gerbtinas zmogus. Neskalija liezuviu, nevaro ant kitu... Muzika labai faina. Kazkas raso, kad dainos panasios. O kurio dainininko, sakykit, nepanasios?
Labai laukiu rytojaus ir tu koveriu. Jauciu, bus nuostabu. Balsuosiu tikrai.
mane tai uzknisa, kad jis cia kazkada buvo pasidares suokuosena kaip Green Day vokalisto, o judejo, cypavo ir panasiai bande pakopijuoti Coldplay vokalista Crisa... man tai kai pasityciojimas...
siaip tai tokis jis man...nelabai dainuodamas nusidainuoja, bet siaip visai gal nieko stiliukas jo... tik labai nervina tas jo nusipezejimas pries kiekviena daina NML'o kovose
Kas 40sek. pasalyje nusizudo vienas zmogus.
Kas 3sek. pasalyje kas nors bando nusizudyti.
Kiekviena savizudybe skaudziai paliecia maziausiai dar sesis zmones.
Sunku ismatuoti psichologines, socialines bei finansines savizudybes pasekmes seimai ir visuominei.
Mmm... kazkodel nelabai jisai man patinka, dainos labai jau vienodos....
O kad perdainuos kas labiausiai itakojo ji kaip dainininka.... aj nieko gero....
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. balandžio 4 d. 18:03:13
2006 m. kovo 5 d. 18:01:51
wow! visad norejau isgirsti Amberi dainuojant "Backstreet boys" dainas
Turbut neisgirsi- jis dainuos "Spice Girls" dainas...
2006 m. sausio 28 d. 14:08:37
Labai laukiu rytojaus ir tu koveriu. Jauciu, bus nuostabu. Balsuosiu tikrai.
2006 m. sausio 28 d. 11:29:39
2006 m. sausio 27 d. 19:27:34
2006 m. sausio 27 d. 16:59:14
2006 m. sausio 27 d. 12:46:56
2006 m. sausio 26 d. 18:58:23
Na ne tame esme, bet gerbiu jy labai, ir butinai ziuresiu nml.. Gal dar ir pabalsuosiu
2006 m. sausio 26 d. 18:43:46
wow! visad norejau isgirsti Amberi dainuojant "Backstreet boys" dainas
Kodel Backstreet boys??? gal Coldplay...
2006 m. sausio 26 d. 18:32:18
Kas 40sek. pasalyje nusizudo vienas zmogus. Kas 3sek. pasalyje kas nors bando nusizudyti. Kiekviena savizudybe skaudziai paliecia maziausiai dar sesis zmones. Sunku ismatuoti psichologines, socialines bei finansines savizudybes pasekmes seimai ir visuominei.
2006 m. sausio 26 d. 17:39:24
O kad perdainuos kas labiausiai itakojo ji kaip dainininka.... aj nieko gero....
2006 m. sausio 26 d. 17:22:37
2006 m. sausio 26 d. 15:45:44