tai labai gerai skaitykit jau 3 zmones...gal dar kas nors??? as pvz manau galim parsipumpuot arba pvz mp3spy.ru leidezia perklausyt visas dainas nemokamai tik prisiregistruot reikia...budu tikrai dau gyra... na bet manau per mazai kol kas zmoniu dar kokiu 3 reiketu...
aš rašau albumų apžvalgas ir verčiu kitų autorių reviews apibendrindamas ir sukonkretindamas.
Šiaip tai toks darbas - apmokamas, kadangi tai - savotiška reklama pardavėjams. Tačiau aš su malonumu apžvelgčiau naujuosius albumus (parsisiuntęs iš interneto, pasiskolinęs, išsinuomojęs ar nusipirkęs). Rašymo apie muziką gabumų ir įgūdžių atpažinau ir gavau rašydamas žurnalui "Ore".
Ps>: su r2 jau klabeta reikia pirmaiusia zmoniu...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. sausio 27 d. 11:38:50
2006 m. sausio 27 d. 03:30:13
Šiaip tai toks darbas - apmokamas, kadangi tai - savotiška reklama pardavėjams. Tačiau aš su malonumu apžvelgčiau naujuosius albumus (parsisiuntęs iš interneto, pasiskolinęs, išsinuomojęs ar nusipirkęs). Rašymo apie muziką gabumų ir įgūdžių atpažinau ir gavau rašydamas žurnalui "Ore".
2006 m. sausio 26 d. 22:19:29
2006 m. sausio 26 d. 20:18:43
Ps>: su r2 jau klabeta reikia pirmaiusia zmoniu...