Tolminas, Galinde, Juvencijus, Erazmas, Klotilda, Dausprungas, Bogumilas, Medardas, Tvirmantas
Blem, ir pagalvoju kazkas su tokiu vardu turi gyvent...Bet geriausias vardas TrenkmantasXD
Pamenu skaičiau laikrašty , kad tevai sūnų pavadino Gėjumi , tokiu vardu . Ir kai jam sukako 18 metų , jis nuėjo pasikeisti vardą. Na žiauru toki vardą sūnui dėti .
Traidenis ir Mantryda - ideali pora.
Jei rimtai, niekad savo vaikams nedėčiau Morgano (didelė M ir mažas organas) arba Augusto vardo (nepainioti su Augustinu)
Man tai vienas dalykas su dabartiniais emoji, tai kad jie gerokai didesni nei tekstas ir kartais dėl to negražiai atrodo. Nors nauji atrodo per maži, bent iš mano ekrano žiūrint, todėl net nežinau, koks sprendimas būtų geriausias.
Šiaip, at the end of all this, man emoji nėra svarbus reikalas. Jei jų nebūtų, aš nelabai ir pasigesčiau. Galėčiau parašyti dvitaškį ir D didžiąją arba skliaustą ir to užtektų visiems suprasti šiais laikais
Ten kažkokių elaborate emoji, kur ten visokių profesijų žmogeliukai būna ir pan. komplikuotos nesąmonės nenaudoju. Vėliavėlių ir tų turbūt nėra tekę gyvenime panaudoti.
Nu aš emoji prisijaukinau ir kartais komentaruose vartoju, tiesa, aš naudoju dažniausiai visokius generic smile'us ar kažkokius simbolius (kaip būna visokios varnelės, up-arrow, šauktukai facebook'e arba discord'e).
Kaip ir va emoji aptarimas yra naudingas. Būtų įdomu sužinoti ir visų nuomonę apie juos, kad ir esamus, kas kokius mėgsta naudoti, arba kodėl nemėgsta.
Ne jokia segregracija, tiesiog būtų chaosas jei ne iki galo funkcionuojantis būtų pas visus iš karto. Yra ką galima pokalbių dėžutėje pasakyt, ir yra ko ne. Manau, vis tiek maloniau žinoti, kad kažkas išvis daroma, negi ne?
2025 m. kovo 1 d. 19:15:19
Gražiausi vardai tikri lietuviški: Gintautas, Gintarė, Aistė, Rasa, Vytautas, Saulė
2025 m. kovo 1 d. 12:06:38
X Æ A-12 is moderniu
Rimtautas is senesniu
2010 m. birželio 16 d. 19:02:52
Blem, ir pagalvoju kazkas su tokiu vardu turi gyvent...Bet geriausias vardas TrenkmantasXD
2010 m. birželio 9 d. 22:44:02
2010 m. birželio 9 d. 21:06:09
Na aš ne apie graiausią bet tam tikra istorija.
Vienos pažįstamos dėdė, davė savo dukrai vardą - Kaspista. Čia rimtai... Tai pagalvokit dabar mokykpje:
Kaspista (kas`pista) prie lentos
Na joa
2010 m. birželio 9 d. 18:54:19
2010 m. birželio 9 d. 10:30:01
2010 m. birželio 9 d. 10:24:31
Jei rimtai, niekad savo vaikams nedėčiau Morgano (didelė M ir mažas organas) arba Augusto vardo (nepainioti su Augustinu)
2010 m. birželio 9 d. 09:58:26
2010 m. birželio 9 d. 01:26:40
Pedofilijonas
Klozetina
Zoofilija
2009 m. birželio 18 d. 22:09:49
fuflaperdijus
Čia rimtai toks vardas yr???
2009 m. birželio 18 d. 22:06:06
2009 m. birželio 18 d. 21:59:33
Įdomiausias mano girdėtas vardas - Klozetina
Bl, čia rimtai toks vardas yr???
2009 m. birželio 18 d. 21:58:05
Pedofilijonas
Klozetina
Zoofilija
nelabai noreciau Pedofilijona sutikt
2009 m. birželio 18 d. 21:48:07
Vienos pažįstamos dėdė, davė savo dukrai vardą - Kaspista. Čia rimtai... Tai pagalvokit dabar mokykpje:
Kaspista (kas`pista) prie lentos
2009 m. birželio 18 d. 21:34:52
2009 m. birželio 18 d. 21:32:36
2009 m. birželio 18 d. 21:31:11
Klozetina
Zoofilija
2009 m. kovo 1 d. 10:08:55
2009 m. vasario 26 d. 23:34:47