By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
Puolusi rašė: na man irgivisai nieko mano(Sonata) bet kadaise deljo labai kompleksavau..
i siaip patinka Anarchija ir Nirvana.pirmas vardas tai tikrai ezistuoja,o kito nzn,bet mano dukra tikrai taip vadinsis.
radau, pasirode kazkur girdetas, net buvau pagalvojes kad cia kaip ir vartotojo, " Puolusi " vardas, istikruju taip ir yra chaa idomu ar tai buvai tu, ar en buvo kita Sonata,
bet visdelto, dar karta prisiminiau kad tavo foto atrodo jau esu mates, iseina ten buvo kita Sonata, cha cia tai man patinka....
Mano mylimiausias vyriskas-berniukiskas vardas: Nojus, paskui dar grazus vyriski yra Klaivas (susapnavau ta varda) , Kajus, Eleonoras, Kasparas, Titas, Mikas, Kristupas, Emilis, Angelas, Bartas.
Mergaitiski, su mergaitiskais man isvis sunku , Ema, Samanta, Amanda, Megana(trumpinys Mege).
Zinau, kad uzmirsau keleta mergaitisku vardu, kai prisiminsi pridursiu
bet grazhiausias dabar vardas - Ema...toks trumpas, aishkus, grazhiai skamba...uzhsieny niekas niekaip neishkraipys
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
kojote666 rašė: ups... užmiršau pats gražiausias tai mano - Greta.. o jei turėčiau sūnų, pavadinčiau jį Kurtu... o jei dukrą - Nirvana
"Nirvana"
nekopijuok
ups.. turbūt nepastebėjau ... bet šiaip jau seniai apie tai galvojau.
uzjauciu jusu vaikams
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 21 d. 21:10:28
Karamelė
mmmm . .skamba skaniai
2006 m. vasario 21 d. 20:51:58
na man irgivisai nieko mano(Sonata) bet kadaise deljo labai kompleksavau..
i siaip patinka Anarchija ir Nirvana.pirmas vardas tai tikrai ezistuoja,o kito nzn,bet mano dukra tikrai taip vadinsis.
radau, pasirode kazkur girdetas, net buvau pagalvojes kad cia kaip ir vartotojo, " Puolusi " vardas, istikruju taip ir yra chaa idomu ar tai buvai tu, ar en buvo kita Sonata,
bet visdelto, dar karta prisiminiau kad tavo foto atrodo jau esu mates, iseina ten buvo kita Sonata, cha cia tai man patinka....
2006 m. vasario 21 d. 09:18:54
Mergaitiski, su mergaitiskais man isvis sunku
Zinau, kad uzmirsau keleta mergaitisku vardu, kai prisiminsi pridursiu
2006 m. vasario 21 d. 05:02:35
Rokas,Simas,Gabrielius,Nikas
Odeta, Asta, Kornelija,Gabija.
2006 m. vasario 20 d. 21:49:38
Samara, Kornelija, Gaile, Elina, Marta, Kunigunda, Florencija, Ula, Gabrielis, Kornelijus, Martynas ;>
2006 m. vasario 20 d. 17:02:24
2006 m. vasario 20 d. 15:24:52
2006 m. vasario 20 d. 13:54:30
Vaikinu Mantas,Deividas ..
Merginu Skaiste,Erika,Aiste ..
Visko neiswardinsi
2006 m. vasario 20 d. 13:53:12
2006 m. vasario 20 d. 12:58:36
2006 m. vasario 20 d. 11:20:02
bet grazhiausias dabar vardas - Ema...toks trumpas, aishkus, grazhiai skamba...uzhsieny niekas niekaip neishkraipys
2006 m. vasario 20 d. 11:15:29
Emile, Patricija, Kamila, Karina,Laura, Tomas....
Nejaugi mano vardas grazus..? Wow.. Aciu
2006 m. vasario 20 d. 10:34:29
2006 m. vasario 20 d. 10:07:27
2006 m. sausio 31 d. 14:58:02
moteriski: Ona, Barbora, Elzbieta, Kotryna, Marija, Agota, Morta
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. sausio 31 d. 14:30:17
2006 m. sausio 31 d. 14:27:17
2006 m. sausio 30 d. 19:42:37
2006 m. sausio 30 d. 19:14:27
ups... užmiršau
"Nirvana"
nekopijuok
ups.. turbūt nepastebėjau
uzjauciu jusu vaikams
2006 m. sausio 30 d. 18:51:05