pirmu p[arasysiu ka maciau is ju:
pilnai tik skampu (sejp jis tobulas, jei nekrejpiant demesio kad laiziakas toks nuwalkiotas...)
mamontovo nepilna minute (patiko, kaip ir visa ka jis daro)
mesa (xe xe.. gal ce jau liksiu be komentaru)
Algis Ramanauskas vaidino zyda, jei gerai supratau? Tokiu atveju tai butu galima traktuoti kaip ryskia zydu diskriminacija. Nesupratau, ar tie jo vaipymaisi turejo buti juokingi, bet man tik dar karta parode zema apdovanojimu lygi. Atrodo, kad nieko daugiau ir nesugebam, tik vaidinti ant scenos girtuoklius, debilus, naujuosius rusus ar dar kazka.
O siaip labai daug patyciu apdovanojimuose. Poliklinika, kapojanti atlikeju atvaizdus, G&G sindikatas su Broliais saunuoliais, kartais isties izeidziantys klausimai kambarelyje... Kita vertus, gal ir gerai, kad atlikejai nesudievinami ir i juos ziurima kiek ironiskai. Bet reikia tureti saika, nes darosi nebe juokinga, o graudu.
O Erica Jennings nusipelno atskiros diskusijos...
Beje, gal kas zinote, kas ta balta moteris, uzdavinejusi klausimus?
Pernai buvo shudas, bet shiemet tas shduas dar didesnis Yva, Mesa, poliklinika ... apsivemt galima. Nesuprantu ir poliklinikos politikos. Patys dainuoja toki pat stiliu, kaip ir daro ju kertami personazhai. Tai tegu sau galvas nusikerta. Mesa... nu man nepatiko, nes dabar ka vel i mada ateina slept savo veidus, kaip kazhkada dare Meskiukai... Vienintelis idomus momentas buvo kai kurie klausimai tame kambarelyje, tik galejo juos dar ziauresnius padaryt, kad pastatytu i vieta pop scenos atstovus Nudziugino ir neabejotina G&G pergale alternatyvos srityje.
ziurejau, bet maniau kad bus idomiau...
ir as pastebejau, kad daugiau buvo leidziama pasireikst naujokams, o alanas ir delfinai veltuj ten atvyko
siaip kai kurie pasirodymai buvo idomus, bet vedejai manes visikai nesuzavejo... na tie klausymai, kuriuos is laisku skaite viena vedeja buvo gana juokingi, bet Algis Ramanauskas nieko gero neparode...
sakyciau renginys buvo nykus!
o del Fun Lovin Criminals tai visikai nusivyliau... apie juos is vis patylesiu...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. sausio 29 d. 11:30:41
nemaciau visko, bet zinau, kad jurga du apdovanojimus gavo, ji to verta, o kiti tai nezinau isvis ten ka veike...
tris apdovanojimus
2006 m. sausio 29 d. 11:24:52
2006 m. sausio 29 d. 11:19:03
2006 m. sausio 29 d. 11:16:38
pilnai tik skampu (sejp jis tobulas, jei nekrejpiant demesio kad laiziakas toks nuwalkiotas...)
mamontovo nepilna minute (patiko, kaip ir visa ka jis daro)
mesa (xe xe.. gal ce jau liksiu be komentaru)
2006 m. sausio 29 d. 11:12:57
2006 m. sausio 29 d. 11:10:34
2006 m. sausio 29 d. 11:03:43
Zema lygi?
na del YVOS as is vis tyliu... gal tau ji ir patiko
o zema lygi, nes ne apdovanojimuose vieta varytti ant kazkokiu prodiuseriu ar atlikeju....
2006 m. sausio 29 d. 11:02:35
2006 m. sausio 29 d. 10:59:36
2006 m. sausio 29 d. 10:48:16
2006 m. sausio 29 d. 10:41:53
2006 m. sausio 29 d. 10:39:07
O siaip labai daug patyciu apdovanojimuose. Poliklinika, kapojanti atlikeju atvaizdus, G&G sindikatas su Broliais saunuoliais, kartais isties izeidziantys klausimai kambarelyje... Kita vertus, gal ir gerai, kad atlikejai nesudievinami ir i juos ziurima kiek ironiskai. Bet reikia tureti saika, nes darosi nebe juokinga, o graudu.
O Erica Jennings nusipelno atskiros diskusijos...
Beje, gal kas zinote, kas ta balta moteris, uzdavinejusi klausimus?
2006 m. sausio 29 d. 10:32:47
2006 m. sausio 29 d. 10:26:08
2006 m. sausio 29 d. 09:49:22
2006 m. sausio 29 d. 09:46:48
2006 m. sausio 29 d. 09:36:51
2006 m. sausio 29 d. 09:00:09
2006 m. sausio 29 d. 08:59:47
ai nu reik pagirt mesa kad visiem popsistam galvas kirto
ne mesa, o poliklinika galvas kirto
2006 m. sausio 29 d. 08:58:29
ir as pastebejau, kad daugiau buvo leidziama pasireikst naujokams, o alanas ir delfinai veltuj ten atvyko
siaip kai kurie pasirodymai buvo idomus, bet vedejai manes visikai nesuzavejo... na tie klausymai, kuriuos is laisku skaite viena vedeja buvo gana juokingi, bet Algis Ramanauskas nieko gero neparode...
sakyciau renginys buvo nykus!
o del Fun Lovin Criminals tai visikai nusivyliau... apie juos is vis patylesiu...