kas tavo nuomone geriausi ? vieninteliai verti tai mamontovas ir jurga...is pasirodymu patiko jurgos ir mamontovo o seip padarytas gerai bet neidomus visiskai sou...o seip apdovanojimai isvis manes nedomino as ziurejau nes norejau mamontovo pasirodyma pamatyt...ai nu reik pagirt mesa kad visiem popsistam galvas kirto
Ka manot ??? Man tai jie buvo kazkokie tusti, nykus, mazai nominaciju, daugelis geriausiu net nenominuoti ir t.t. Bet kas patiko tai Jurgos benefisas. Fun Lovin Criminals tai nieko gero. Vel buvo levai vestas renginys. Ir isviso kodel nedainuoja Alanas, Delfinai krc tie kurie atvyko, bet vistiek dainuoja kazkokios poliklinikos, mesos ir pan. Tik siemet jau jis nebuvo taip smarkiai reklamuotas kaip pernai tai ir daug is jo nesitikejau...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. sausio 29 d. 08:58:07
2006 m. sausio 29 d. 06:52:49
2006 m. sausio 29 d. 06:50:18