As turiu mitelsnauceri, greit metai bus ziauriai fainas padaras labai meilus, kiekviena ryta mane zadina, tik uzknisa kai visu svoriu ant pilvo uzsoka ir tada jau tikrai pabundi xDD o siaip tj labai myliu sunis
enchantee rašė: tiesiog neisivaizduoju gyvenimo be suns. labai smagu tureti, laikyti, dziaugtis...
Taip, linksma turėti gyvą žadintuvą ir draugą, pasiilgstantį, kai tavęs nematė vos pusvalandį Turėjau 3 šunis ir visi buvo mažo ūgio. Tokius laikyti bute žinoma lengviau, jiems vietos pakankamai. Jei name gyveni, tai koks toiterjeras gal ir netiktų.
dove rašė: myliu kiekviena sutikta šuni...jie visi gali ir yra meilūs... turiu chichuachua juada bet negalvokit kad ta toki dideli stora pukuotuką. mano toks mažas (iki kelių) labai meilūs...
Nervina mane tie liliputai
kai pirkom galvojom kad bus mažas(iki keliu) bet pasirodo kad kol buvo preiti šeimininkai ją šėre mūsu maistu ir ji peraugo virš keliu... na šiaip visvievien iki juosmens nepasiekia (apie 50cm mano suo(nika))
dove rašė: myliu kiekviena sutikta šuni...jie visi gali ir yra meilūs... turiu chichuachua juada bet negalvokit kad ta toki dideli stora pukuotuką. mano toks mažas (iki kelių) labai meilūs...
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 26 d. 21:03:38
Labiausiai laukiu,kol mokslininkai išras Katašunių veislę - pusiau šunę,pusiau katę...]
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. sausio 26 d. 15:54:47
2010 m. sausio 25 d. 21:56:20
tiesiog neisivaizduoju gyvenimo be suns. labai smagu tureti, laikyti, dziaugtis...
Taip, linksma turėti gyvą žadintuvą ir draugą, pasiilgstantį, kai tavęs nematė vos pusvalandį
2010 m. sausio 25 d. 21:48:36
Visgi mieliausi, ir gražūs, charakteris nenuobodus.
2009 m. sausio 27 d. 07:16:20
2009 m. sausio 27 d. 00:52:34
2009 m. sausio 26 d. 21:12:30
myliu kiekviena sutikta šuni...jie visi gali ir yra meilūs... turiu chichuachua juada bet negalvokit kad ta toki dideli stora pukuotuką. mano toks mažas (iki kelių) labai meilūs...
kai pirkom galvojom kad bus mažas(iki keliu) bet pasirodo kad kol buvo preiti šeimininkai ją šėre mūsu maistu ir ji peraugo virš keliu... na šiaip visvievien iki juosmens nepasiekia
2009 m. sausio 26 d. 21:05:00
myliu kiekviena sutikta šuni...jie visi gali ir yra meilūs... turiu chichuachua juada bet negalvokit kad ta toki dideli stora pukuotuką. mano toks mažas (iki kelių) labai meilūs...
2009 m. sausio 26 d. 21:03:38
2009 m. sausio 26 d. 21:02:50
2009 m. sausio 26 d. 19:14:55
2009 m. sausio 26 d. 18:48:09
2008 m. lapkričio 9 d. 16:08:14
2008 m. lapkričio 9 d. 13:32:55
2008 m. lapkričio 9 d. 11:24:57
2008 m. spalio 2 d. 15:51:43
kaip koks suo, kaip kokia kate velgi. priklauso ne nuo gyvuno rusies, o nuo gyvuno. jie juk irgi skirtingi
Ne.Manau,kad šuo yra žymiai geresnis,dėl to kad jis daug naudingesnis ir labiau myli šeimininką.Katėms svarbu tik paėsti.Aš už Šunis.Au Au au
2008 m. spalio 2 d. 15:39:02
2008 m. spalio 2 d. 15:34:43
2008 m. spalio 2 d. 15:23:00
man geriau kate,sunys smirda
Bet katės yra labai egoistiškos.Jos labiau prisiriša prie vietos,nei prie žmogaus,ir jos nemėgsta žmogaus.
per daug pasakopjimu salisku girdejes reiskia esi. turiu kate kuri labai draugiska ir tikrai myli zmones. su jomis maziau beje problemu.
2008 m. spalio 2 d. 14:52:02
man geriau kate,sunys smirda
Bet katės yra labai egoistiškos.Jos labiau prisiriša prie vietos,nei prie žmogaus,ir jos nemėgsta žmogaus.
2008 m. spalio 2 d. 14:25:24