gera knyga. klasika. skaiciau, bet gan seniai...
knygoje zmogus norejo patikrinti, kiek toli jis gali 'nueiti', ar sugeba ivykdyti zmogzudyste be sazines grauzaties. galu gale sazine ji taip uzgrauzia, kad jis pats prisipazitsa ivykdes zmogzudyste(atrodo, taip ten baigiasi,db ne visai atsimenu)
kai pradejau skaityt, man buvo neaiksu, kodel pagr.herojus ivykde zmogzudyste.tai paaiskeja tik skaitant knyga.zodziu, jis (herojus) turejo savo teorija apie stiprius ir silpnus zmones. jo nuomone, stiprus zmones gali "perlipt" per svae ir nuzudyti, o silpni - ne.nu zodziu nzn ar lb aiskiai cia isdesciau, reikai paciam skaityt.
pritariu Dolante, ne visiem si knyga pakenciama, bet man pakenciama visai netgi
aviettine> kai suzinai apie ka knyga, dingsta malonumas skaityt. geriau pati perskaityk
Labai gera knyga, bet dėl savo stiliaus ne visiems pakenčiama. Man labai patiko vidinio žmogaus pasaulio aprašymai, nors kitus šios knygos skaitytojus jie atgrasė. Knyga apie nusikaltimą, padarytą dėl prastos socialinės padėties. Pagrindinis veikėjas gailisi įvykdęs nusikaltimą, gyvena nuolatine baime ir stresu. Pagrindinė kūrinio idėja - sąžinės teismas galingesnis už įstatyminę bausmę.
irgi neskaiciau, nors tureciau.
apie nusikaltima ir bausme
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. sausio 29 d. 17:39:34
aviettine> kai suzinai apie ka knyga, dingsta malonumas skaityt. geriau pati perskaityk
o man priesingai. Kai papasakoja daug idomiau pasidaro ir norisi dar labiau skaityt
2006 m. sausio 29 d. 17:33:17
per savaite perskaiciau...ryte suryjau
2006 m. sausio 29 d. 17:29:53
knygoje zmogus norejo patikrinti, kiek toli jis gali 'nueiti', ar sugeba ivykdyti zmogzudyste be sazines grauzaties. galu gale sazine ji taip uzgrauzia, kad jis pats prisipazitsa ivykdes zmogzudyste(atrodo, taip ten baigiasi,db ne visai atsimenu)
kai pradejau skaityt, man buvo neaiksu, kodel pagr.herojus ivykde zmogzudyste.tai paaiskeja tik skaitant knyga.zodziu, jis (herojus) turejo savo teorija apie stiprius ir silpnus zmones. jo nuomone, stiprus zmones gali "perlipt" per svae ir nuzudyti, o silpni - ne.nu zodziu nzn ar lb aiskiai cia isdesciau, reikai paciam skaityt.
pritariu Dolante, ne visiem si knyga pakenciama, bet man pakenciama visai netgi
2006 m. sausio 29 d. 16:58:54
2006 m. sausio 29 d. 16:06:59
2006 m. sausio 29 d. 16:03:58
2006 m. sausio 29 d. 15:48:42
apie nusikaltima ir bausme
2006 m. sausio 29 d. 15:46:11