pati grynniausia popseli ji varo... na, ishskyrus viena daina
gyvenu kaip moku gyvent...
Dėkui, Vilte, kad išsakei tą patį, ką ir aš jau norėjau pastebėti. DjVaids, tavo riebūs pastebėjimai apie kai kurias dainas yra tiesiog nepagarbūs. Galėtum pasakyti, kad nepatinka, ne tavo skonio, bet ne, pasirenki mėšlo pylimą ir tai nėra gražu.
Man atrodo, neįkėlinėsime daugiau jokių pono prašymų su tokiais komentavimo pasirinkimais. Stengiamės, o atgal gaunam piktybinį šiukšlių pylimą? Taip tikrai nebus.
Beje, jei graužiatės, kad negalėjot būti, tai nesigraužkit. Jei gerai išgirdau, Nick'as kažką leptelėjo apie turus 2027. Manau, jie tikrai ketina čia dar sugrįžti visai neužilgo ir dar bus šansų juos pamatyti
2006 m. vasario 3 d. 14:53:45
2006 m. vasario 2 d. 09:24:56
2006 m. vasario 1 d. 21:37:32
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. vasario 1 d. 21:28:36