skaiva> As viska suprantu, bet tu visa esybe nesupranti apie ka as kalbu ir tai nereiskia, kad as nezinau ka tu bandai itikinti. Skambinkis pati i LT k. inspekcija, ir as tikrai pasijuokciau kaip jie ar tu irodinetumet tiesas, nes as visada zinosiu kad viskas paaiskinama. Beje aiskinu tuo, kad lietuviu ( kaip ir viso pasaulio gramatika ) sukure kvaili zmones, tad as puikiai tave suprantu.. P.S. beje as vyras
Liamaz> nesikreipiau i tamsta taip mielai - "brangioji". Is kur istraukei?
Bet rasai, pats (i), nesuprasdamas (a) ka rasai. Tau absoliuciai nedaeina, ka as rasau. Pasiskambnk i Lietuviu k. inspekcija. Ta savo sakini perskaityk kalbininkams ( beje, pilna klaidu), tai smagiai pasijuoks zmones...
Daugiau nesikabinek. Tema ne apie tai. Tiesiog parasiau, kad kita karta atkreiptu demesi, nes ne visi skaitantys yra buki.
Jo dainomis? betgi ne jis pats kūrė
skaiva_>teisingas pastebėjimas
be to, man andriaus balsas visiškai nepatinka ir dar pas bendžius... nervina kai jų žvaigždės per metus tik po vieną hitą paleidžia...
skaiva> o as ziuriu kad tu dar skaityt nemoki ar nepazysti lietuvisku raidziu.Tai netiesiogiai suprantama lietuviskoje originalioje gramatikoje "baigineja". Rasyboje ( bet ne gramatikoje ) suprantamas zodis tam tikram stiliuje, tuom naudojama ir rasant, ir taip leidziama supasti apie ka kalba eina ir apie ka tai saka.. tai as leidau netiesiogiai suprasti. beje as tau nebrangioji
Liamaz> sis zodis nenaudojamas jokiame issireiskime ir jokioje kalboje. (baigineja, nesineja) . VIESAME straipsnyje kalba turi buti taisyklinga. Muzikinej kulturoj turi egzistuoti ir kalbos kultura. Prie ko "laisvas stilius"? Su draugais gali kalbet pusiau rusiskai - viskas "kabins", bet ne oficialiame straipsnyje.
O kad nezinodama gincijiesi, parodai savo neissiauklejima.
skaiva> sis zodis nenaudojamas kaip literaturos issireiskime, o muzikineje kulturoje sis zodis vienreiksmiskai "kabinasi". cia gi ne lietuviu gramatikos nagrinejimas, o laisvas stilius isreiskiamas kitu pobudziu i laisvesne meno saka.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 2 d. 17:59:45
2006 m. vasario 2 d. 17:37:12
Bet rasai, pats (i), nesuprasdamas (a) ka rasai. Tau absoliuciai nedaeina, ka as rasau. Pasiskambnk i Lietuviu k. inspekcija. Ta savo sakini perskaityk kalbininkams ( beje, pilna klaidu), tai smagiai pasijuoks zmones...
Daugiau nesikabinek. Tema ne apie tai. Tiesiog parasiau, kad kita karta atkreiptu demesi, nes ne visi skaitantys yra buki.
2006 m. vasario 2 d. 17:26:05
Jo dainomis? betgi ne jis pats kūrė
skaiva_>teisingas pastebėjimas
be to, man andriaus balsas visiškai nepatinka ir dar pas bendžius... nervina kai jų žvaigždės per metus tik po vieną hitą paleidžia...
2006 m. vasario 2 d. 17:22:38
2006 m. vasario 2 d. 17:10:57
2006 m. vasario 2 d. 17:10:57
O kad nezinodama gincijiesi, parodai savo neissiauklejima.
2006 m. vasario 2 d. 16:59:15
2006 m. vasario 2 d. 16:42:57
2006 m. vasario 2 d. 16:14:26
2006 m. vasario 2 d. 15:57:10
2006 m. vasario 2 d. 15:39:29
2006 m. vasario 2 d. 15:38:05
Tik Bendziams reikia lietuviu kalbos pasimokyt. Kas per lietuviskas zodis "baigineja"?
2006 m. vasario 2 d. 15:33:06
2006 m. vasario 2 d. 14:45:40
2006 m. vasario 2 d. 13:32:25