Kai negali tikėtis susirasti normalaus vyro (tokio, kuris pats save išlaikytų),o karjera niekur neveda, kas belieka - nusipirkti vyrą ir daryti vaikus...
dalykas tas, kad jie ten dauginasi kaip triusiai... nu bet ju reikalas... manes nelabai domina BS asmeninis gyvenimas ir aplamai jos gyvenimas... kuo maziau jos smezuosis laikrasciuose, zurnaluose, internete, radijoje ir TV, tuo man bus tikr geriau
Šaunuoliai, kad nuorodos reikalaujat. Šiais laikais žmonės neturi jokios sąžinės ir lengva ranka deda į savo puslapį kitų verstas naujienas. Blogiausia, kad įstatymas negina vertėjų.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 3 d. 13:59:44
Ka gali zinot, gal jos sunus(ai) bus vienas(i) garsiausiu ateities rokeriu....
2006 m. vasario 3 d. 12:58:14
varkse pamirso kad tam apsisaugojimo priemones yra
Kartais gyvenime buna ir tokiu atveju,kada nuosirdziai nori vaiko ir del to apsisaugojimo premoniu nenaudoji.
2006 m. vasario 3 d. 12:41:30
2006 m. vasario 3 d. 11:47:21
2006 m. vasario 3 d. 11:41:14
2006 m. vasario 3 d. 11:17:20
2006 m. vasario 3 d. 09:00:24
2006 m. vasario 3 d. 08:12:46
2006 m. vasario 3 d. 06:43:43
2006 m. vasario 2 d. 22:04:33