kad ir kokie orginalus busim , nemanau , kad is to kas gero isseis . Aisku , tai tik mano nuomone . Vien del to , kad susivienijo muzikos pasaulio vilkai , dar nereiskia , kad , tai bus kzkas labai ispudingo ,aisq pati ideja , man jau bent , tai labai grazi ,bet , kaip sakoma groziu negyvensi arba atvirksciai -grozis isgelbes pasauli ... Taigi laikas parodys , bet galimas dalykas , kad "tusofkiu" muzikos fonotekoje turesim gera nauja gabala !!!
Tie, kas ta daina jau girdejo, nieko gero apie ja neatsiliepe: ciastuska, dainos "We Will Rock You" kopija ir panasiai. Idomu, ar patys projekto muzikantai, turintys patirti, rimtai ziuri i savo kvailiojima
sejp nors dainos negirdejau...bet manau kad dajna tikraj jega turetu buti...tokie zmones talentingi ir dar pirma karta dalivaujantys eurovizijoj...manau kad juos rejketu siusti net neatrenkant....palaikysiu juos....nes nieko daugiau is ten esanciu nematau eurovizijos pusfinalyje...
Geras klausimas. Mane tai privertė paklausyt originalių versijų. Galit mane vadint atsilupėle, paranoike ir dar kaip patinka, bet remiksai man visada bus „šiek tiek“ nebe atlikėjas (taikau visut visiems, nes miksas dažnai nuo originalo ŽIAURIAI skiriasi..
Atskirkim faktus nuo vaizduotes. Faktas#1: svetaines atmosfera itempta. Faktas#2: lankosi daugiamete neapykanta man jauciantys zmones. Vaizduote#1: vieni nariai susimoke su kitais. Vaizduote#2: esu sekamas Vaizduote#3: laukiama mano mirties. Kas tiesa
Jei netikrumas yra geriausia ne kaltinti liga, valdzia ar ateivius visokius. Tad Einarai: ar esi pries mane susimokes; ar mane seki; ar pabrezdamas lauki mano mirties. Trys klausimai estafete. Jei bus lengviau bendraut man po to su musico nariais.
Einarai+4Blackberry, esme ne skaiciukuose, bet esme kad liga man sako jog daug gaidziu susimoke, gaidziai stebi gaidindamiesi, daug gaidziu mirties nori. Taigi toks vat nesaugumo jausmas ir itarinejimai del to. Kaip cia yra?
2006 m. vasario 7 d. 17:51:20
2006 m. vasario 6 d. 18:35:37
2006 m. vasario 6 d. 15:21:06
2006 m. vasario 6 d. 15:07:18
2006 m. vasario 6 d. 14:46:46
2006 m. vasario 6 d. 13:52:06
2006 m. vasario 6 d. 12:42:57
2006 m. vasario 6 d. 09:54:15
2006 m. vasario 5 d. 19:42:45
2006 m. vasario 5 d. 19:10:38
2006 m. vasario 5 d. 18:01:24
2006 m. vasario 5 d. 17:56:19