Rugiliuke rašė: kaip nemegstu kai kas nors siaubingai prisirisa prie mokytoju, o paskui sako kaip blogai, kad susidraugavau, kaip man jos dabar truksta ir pan... nekenciu...
nesuprantu kas cia blogo ar nenormalaus.mokytojas lygiai toks pat zmogus...
kaip nemegstu kai kas nors siaubingai prisirisa prie mokytoju, o paskui sako kaip blogai, kad susidraugavau, kaip man jos dabar truksta ir pan... nekenciu...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 8 d. 17:20:41
kaip nemegstu kai kas nors siaubingai prisirisa prie mokytoju, o paskui sako kaip blogai, kad susidraugavau, kaip man jos dabar truksta ir pan... nekenciu...
nesuprantu kas cia blogo ar nenormalaus.mokytojas lygiai toks pat zmogus...
2006 m. vasario 8 d. 17:16:10
2006 m. vasario 8 d. 16:46:36
taip. bet daugeliu atveju visas tas 'susimastymas' baigdavosi mintimis "ach, ir ka as be saves daryciau"
2006 m. vasario 7 d. 14:01:18
Tai Brangioji, vadinama meile.
aha
2006 m. vasario 7 d. 12:57:08