gyvenimas kaip takas kuriuo nesi ejes. kiekvienas zingsnis tavo zengtas naujas.
man kiekvienas zingsnis itin sunkus.
ir to kelio gale galesi pasakyti kaip galejai ta kelia iveikt lengviau, greiciau.
tada galvosi kad zinai kokia gyvenimo prasme...
mane visada domino klausimas: o kas bus kai tas takas pasibaigs?
ar tai bus naujo pradzia?
ar tai bus ... nzn bet idomu, a?
Kartais manasis gyvenimas buna labaj grazus.... bet kartais nebera noro net gyventi... bet tada atsiranda geru draugu, kurie gyvenima vel padaro graziu tajp man atsitinka labaj daznaj.. visdelto pasilieku prie nuomones, kad gyvenimas grazus nors.. kartais... ..
man gyvenimas labai gražus...nors ir būna rūpesčių stengiuosi į viską žiūrėti optimistiškai...
gyvenime tiek daug visko...jis toks linksmas, spalvotas...jame tiek daug fainų žmonių (kai nefainų nepastebi) ... seip patinka gyvent nes kai pagalvoji kad kitose planetose nėra gyventojų tai joms ten liūdna vienoms
Gyveniams yra gražus su visokiausiomis savo baisybėmis. Bet juk visko ir reikai. Tačiau dažnai jis būna ryškiai nekontrastingas, dažniau vyrauja niūrios spalvos (čia kaip kam). Tačiau galiu teigti, akd mano gyvneimas yra visoks ir gana kontrastingų spalvų. Juk visko reikia. Arba dar sakoma, kad gyveniams yra margas. Tai irgi perteikai žmogaus ir vidinę būseną ir gyvenimo būdą.
taip,kartais jis tikrai buna labai grazus,tarsi grazi sauleta diena,taciau buna ir tokiu dienu kai apsiniaukia. Toks ir gyvenimas,viena diena gyveni trykstanti dziaugsmo laimes,kad atrodo nera del ko liudet ir nesidziauht gyvenimu...bet pripazinkim,kad visiems buna dienu,kai pasaulis atrodo beprasmis,niurus ir negrazus,buna dienu kai jis nusidazo tamsiausiom spalvom ir net nezinai gyvenimo prasmes....
Pastaruoju metu gyvenu tik šia diena ir labai retai planuoju ką nors į priekį - nusibodo gyventi pagal grafiką. O gyvenimas... jis yra beprotiškai gražus, žavingas ir fantastiškas - vien ko vertas pavasario kvėpavimas...
As myliu savo zudike, bet tavosios - nekenciu...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 1 d. 21:20:47
2006 m. gegužės 31 d. 17:32:36
2006 m. gegužės 26 d. 21:54:42
man kiekvienas zingsnis itin sunkus.
ir to kelio gale galesi pasakyti kaip galejai ta kelia iveikt lengviau, greiciau.
tada galvosi kad zinai kokia gyvenimo prasme...
mane visada domino klausimas: o kas bus kai tas takas pasibaigs?
ar tai bus naujo pradzia?
ar tai bus ... nzn bet idomu, a?
2006 m. gegužės 26 d. 21:30:22
2006 m. gegužės 21 d. 15:22:10
2006 m. gegužės 18 d. 00:36:29
2006 m. gegužės 17 d. 09:12:38
gyvenime tiek daug visko...jis toks linksmas, spalvotas...jame tiek daug fainų žmonių (kai nefainų nepastebi
2006 m. gegužės 17 d. 08:32:40
2006 m. gegužės 17 d. 07:55:20
2006 m. gegužės 16 d. 23:51:42
2006 m. gegužės 16 d. 23:44:54
2006 m. gegužės 16 d. 23:18:47
2006 m. gegužės 14 d. 22:19:25
2006 m. gegužės 14 d. 22:08:25
kiekvieną dieną norisi patirti ką nors naujo, neįprasto, nes manau, kad reikia iš gyvenimo pasiimti viska, ką jis duoda
2006 m. gegužės 14 d. 21:51:37
2006 m. gegužės 14 d. 12:00:38
2006 m. gegužės 13 d. 14:12:08
2006 m. gegužės 13 d. 13:52:21
2006 m. gegužės 11 d. 23:15:32
2006 m. gegužės 7 d. 22:53:53