Gyvenimo grožis priklauso nuo situacijos,kuioje esi....kai esu neišsimiegojus-susipykus su visais-susinervinus-visapusiškai nelaiminga, tai niekada liežuvis neapsiverčia sakyt: "O, kaip man gera gyventi". Bet šiaip pastebėjau, kad esu labiau optimistė, nes kai ką prisidirbu, dažniau galvoju, kad viskas bus gerai ir nėr čia ko parintis... ir tada gyvenimas būna gražus.
Gyvenimas yra gražus, o jei kartais atrodo kitaip, tai laikina, ir tai praeina. . .
Net tada, kai jame nieko gero nematau, sakau, kad gyvenimas gražus. Iš įpratimo per daug negalvoti ir nesikabinėti prie kartais netgi labai reikšmingų smulkmenų.
sedziu visiskai suvaryta apatine lupa, vos pasneku, skausmas toks, kad galima apsivemt, bet juokiuos, po velniais, tai suteikia siai dienai kazkokio zavesio. kiekvienas nesusipratimas, laime ar nelaime yra kaip kokie akcentukai dideliam peizaze. o peizazo spalvas pasirenkam patys.
dziaugiuos. labai dziaugiuos.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Man jisai per gražus, kad visuomet galėčiau sistemingai vertinti tą grožį. Todėl prisikakoji, žmogus, ir per tą krūvą nematai, ką slepia horizonto platybės.
Neišsemiamas džiaugsmas, laimės debesys, svajonių pievos...
Vakuumas? Po galais.
aisq buna tokiu akimirku, kaip siandien, kai galwoji, nu blyn kodel man wiskas taip nesiseka, taciau sejp nors ir neturiu maiso pinigu (materialiniai dalykai, tai juk labai laikina), neturiu daugybes draugu (ash ne uz kiekybe, o uz kokybe) ir su tewais pykstuosi (sikart no comments), bet wistiek patiriu daug smagiu akimirku, butent jos ir padaro gywenima grazu zodziu tiesiai swiesiai gywenimas grazus
I believe in angels,
the Kind that heaven sends
...I'm surrounded
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
as sergu lengvos formos depresija, nes dabar visikai nesijauciu laiminmga, o gyvenimas pastaruoju metu man yra labai negrazus. bet bandau mastyti poztyviai
Zinoma, kad yra. Tikrai labai dziaugiuosi del savo gyvenimo. O ne kiekvienas juk taip ir gali. Negyvenu idealiai, nes nemanau ,kad taip imanoma, visiems visko buna. Kai sunkiu, pasiguodi, bandai surasti priezastis ir sulaukti pagalbos, ir toliau gyveni. Kai buna is tiesu gerai, stengiuosi ta isnaudoti is visu jegu. O as beveik visada esu optimiste, tai matyt ir veda i preiki su iskelta galva ir sypsena.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. balandžio 18 d. 20:53:43
2006 m. balandžio 18 d. 19:51:56
2006 m. balandžio 18 d. 19:20:48
2006 m. balandžio 18 d. 19:10:07
Gyvenimas yra gražus, o jei kartais atrodo kitaip, tai laikina, ir tai praeina. . .
2006 m. balandžio 18 d. 18:20:05
2006 m. balandžio 18 d. 18:04:58
2006 m. kovo 6 d. 18:19:42
2006 m. vasario 14 d. 14:46:35
dziaugiuos. labai dziaugiuos.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. vasario 14 d. 13:45:41
Neišsemiamas džiaugsmas, laimės debesys, svajonių pievos...
Vakuumas? Po galais.
2006 m. vasario 13 d. 22:46:07
2006 m. vasario 13 d. 16:28:37
2006 m. vasario 13 d. 16:21:14
2006 m. vasario 13 d. 11:57:52
2006 m. vasario 13 d. 10:15:34
2006 m. vasario 12 d. 08:47:02
2006 m. vasario 12 d. 08:40:41
2006 m. vasario 11 d. 21:47:31
2006 m. vasario 11 d. 21:41:57
2006 m. vasario 11 d. 18:34:29
2006 m. vasario 11 d. 18:33:11