Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. vasario 9 d. 16:10:52
"POPSAS SHOODAS]
LINKIN PARK WALDO "
kas čia taip sako?
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. vasario 9 d. 16:01:54
Lyg prarūkytas
Bet labai prikolnai skamba kai per "blogiems berniukams viskas" tuo tokiu balsu uždainuoja "nerūkyk....."
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. vasario 9 d. 15:52:41
Man tai ir jo balss kažkoks nelabai
nieko prieš jį neturiu, tik šiaip, nepatinka man.
F. Dostojevskis
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. vasario 9 d. 15:39:08
Man tai ji visai nepatinka.Kažkokia be ryšio, mano nuomone.
F. Dostojevskis
Puslapis yra pramoginis. Kalbinti jo narius galima ir reikia. Gaivinti ir plesti temas galima ir reikia. Apstu vietos saviraiskai ir idomioms mintims, pastebejimams, polemikai. Reikia kurybos fantazijos iniciatyvos entuziazmo idejuaktyvumo drasos.
Kai bus griezta atranka su tokiais tavo isvardintais kriterijais kad patekt i tokia bendruomene kruta, laikysiu egzamona.. o dabar kol kas cia tokios tvarkos nesama.
2006 m. vasario 9 d. 16:10:52
LINKIN PARK WALDO "
kas čia taip sako?
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. vasario 9 d. 16:07:24
man praeina
Per kur praeina?
POPSAS SHOODAS]
LINKIN PARK WALDO
Jo tikrai ;>
2006 m. vasario 9 d. 16:04:27
2006 m. vasario 9 d. 16:01:54
Bet labai prikolnai skamba kai per "blogiems berniukams viskas" tuo tokiu balsu uždainuoja "nerūkyk....."
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. vasario 9 d. 15:56:44
2006 m. vasario 9 d. 15:52:41
nieko prieš jį neturiu, tik šiaip, nepatinka man.
2006 m. vasario 9 d. 15:49:28
2006 m. vasario 9 d. 15:39:08
2006 m. vasario 9 d. 15:37:10