Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Top100 metal classics. Nesutinkat? Pagrįskit!

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. spalio 15 d. 01:20:16
Blackened rašė:
kliedesys rašė:
Beje, o tie kiti stiliai, tai thrash metal?

Tik "geras" thrash (suprask - ankstyvoji, "nenupopsėjusi Metallica ir testament), vienintelės geros

Blackened rašė:
Aš rašiau, kad tavo manymu Testament yra geriausia thrash grupė (nes tamsta tikrai taip rašėte), ir kad jums patinka pirmieji Metallicos albumai, o visa kita (kas iš Metallicos pusės, t.y. vėlesni jų darbai) yra š.... Niekur nerašiau, kad kitos thrash grupės tau yra šūdas
nusisnekii, ir siaip baigiam tavo pradetus nusipezejimus offtopic

Atsakyti
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. spalio 15 d. 01:15:56
Blackened rašė:
Geriausia gynyba - puolimas? Juokinga.
O klaustuką padėjau, nes parašei "is siaip nepatinka nes metalas". Tai kaip?
(šiaip gali neatsakyt, nenoriu pradėti dar vieno kvailo pokalbio su tavim)
Sakiau: ignore režimas - geriausia šiuo atveju.

koks tau skirtumas, kodel man velesni metalikos albumai sudas?

tu pradejai tema nuo to kad man vieninteles geros thrasho grupes testament ir metalika, o ne kodel man metalikos velesni albumai sudas ir siaip tavo toks fllodas visai ne i tema, nesuprantu ko tu sieki..
Blackened rašė:
kliedesys rašė:

Tik "geras" thrash (suprask - ankstyvoji, "nenupopsėjusi Metallica ir testament), vienintelės geros
krc nusisneki ir siaip baigiam offtopic
Blackened rašė:
pradejai fllodint niftemu o db apie kazkkius ignore kalbiu... nu jo..

Atsakyti
Blackened
2008 m. spalio 15 d. 01:10:20
Geriausia gynyba - puolimas? Juokinga.
O klaustuką padėjau, nes parašei "is siaip nepatinka nes metalas". Tai kaip?
(šiaip gali neatsakyt, nenoriu pradėti dar vieno kvailo pokalbio su tavim)

2008 m. spalio 15 d. 00:59:22
Blackened rašė:
Kažkaip kitokio atsakymo išgirsti ir nesitikėjau. Kito žmogaus paprašyčiau įrodyti, kodėl "šūdas",
jei klausi kodel velesni metalikos darbai man sudas, tai todel, nes:
1) komercija
2)kazkoks modern rockas su fuckin country pamaisytas
3)is siaip nepatinka nes metalas

ir cia asmenine nuomone

Atsakyti
Blackened
2008 m. spalio 15 d. 00:56:21
Kažkaip kitokio atsakymo išgirsti ir nesitikėjau. Kito žmogaus paprašyčiau įrodyti, kodėl "šūdas", bet akivaizdu, kad su tamsta tai daryti yra bergždžias reikalas. Jau geriau pakalbėti su siena - naudos daugiau.
Ir šiaip patarimas - jeigu jau klausai metalą ir taip neva išmanai apie muziką, tai prašau daryk tai į sveikatą, bet nesikišk į temas, apie kurias nieko nesupranti (pvz. tema apie Queen) ir kartais geriau prilaikyk liežuvį už dantų, atrodysi protingesnis, na, bent jau teoriškai. Čia toks nukrypimas nuo temos, nes tikiuosi, kad daugiau su tamsta nebeteks "diskutuoti", turbūt geriausias būdas būtų paprasčiausias "ignore' režimas.

2008 m. spalio 15 d. 00:45:59
Visų pirma, "metaliste", rekomenduoju išmokti skaityti. Aš rašiau, kad tavo manymu Testament yra geriausia thrash grupė (nes tamsta tikrai taip rašėte), ir kad jums patinka pirmieji Metallicos albumai, o visa kita (kas iš Metallicos pusės, t.y. vėlesni jų darbai) yra š.... Niekur nerašiau, kad kitos thrash grupės tau yra šūdas, todėl prašau neištraukinėti nesąmonių iš konteksto.
Tu turbūt galvoji esąs protingesnis už visus, bet galėtum atsimerkti - ne vienam jau įgrisai su savo komentarais apie muziką, kurie taip pat ne visada "į temą". Nespindite jaunuoli protu, oi kaip nespindite. Bet kaip sakiau, nemanau, kad tau daugiau nei 18 metų, todėl viskas dar keisis (i hope so).

2008 m. spalio 15 d. 00:15:32
nesipykit tautieciai daugiau tolerancijos vienas kitam jums nepakenktu

Atsakyti
Blackened
2008 m. spalio 14 d. 22:15:33
as taip nesakiau zmogeli. "Tik "geras" thrash (suprask - ankstyvoji, "nenupopsėjusi Metallica ir testament), vienintelės geros black'o grupės - Gorgoroth ir Rotting Christ ir Carcass (again, iki "nusivažiavimo". Tokį įspūdį susidariau iš jo komentarų." rask man vieta, kur sakau, kad tavo nuomone kitos thrash'o grupes sudas.

2008 m. spalio 14 d. 22:14:13
Blackened rašė:
mes tau parašėm du postus, kuriose tu netiesiogiai, jeigu tau taip labiau patinka, užsimeni, kad pirmieji Metallicos albumai yra geri, o kiti ne. ir apskritai, įsiskaityk, o tada komentuok. ot, asiliukas.

vel nusisneki. nu taip, man patinka pirmieji metallicos albumai, bet pričiom čiaa kad kiti thrasho grupssas sudas anot taves?

Atsakyti
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. spalio 14 d. 21:49:36
Blackened rašė:
taigi, dar pažvelkime į tavo profile surašytas mėgstamiausias grupes ir matome pilną vaizdą, apie kurį jau kalbėjau ankstesniame poste.

profilije savo megstamu grupiu neesu surases, jei kalbi apie "palaikomas" grupes, ju tiek mazai, nes sitam saite labai mazai ivariu metalo grupiu [bent jau mano klausomu] aprasymu ideta, tai ir negaliu ju palaikyt.

Atsakyti
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. spalio 14 d. 21:45:23
kliedesys rašė:
Tema: Ką manote apie Metallica:
metalistaz rašė:
aisku komercija, black albumas puikiai parodo kas yra komercija o visokius loadus, reloadus jie kure tik tam kad litu uzkaltu.

Tema: Testament
metalistaz rašė:
Klausot kas? Ką manot apie geriausią thrash metalo grupę?...
ka tu cia postini ne i tema. sakiau duok linka, kur mano parasyta, kad testament ir metallica vieninteles geros thrasho grupes, o visa kita s*das.

Atsakyti
Blackened
2008 m. spalio 14 d. 21:43:07
temoje apie Testament rašei, kad geriausia thrash grupė yra Testament. Temoje apie mėgstamiausius Metallicos albumus labai jau stereotipiškai parašei, kad:
"nemegstamiausi
1 Load
2 Reload
3 Black Album", ir dar kažkur minėjai, kad po 1991 metų Metallica nusivažiavo.
Temoje "Black Metal rekomendacijos" rašei, kad "rotting christ ir gorgoroth vieninteles normalesnes grupes". taigi, dar pažvelkime į tavo profile surašytas mėgstamiausias grupes ir matome pilną vaizdą, apie kurį jau kalbėjau ankstesniame poste. Tai tiek, "metaliste".

2008 m. spalio 14 d. 21:40:17
Tema: Ką manote apie Metallica:
metalistaz rašė:
aisku komercija, black albumas puikiai parodo kas yra komercija o visokius loadus, reloadus jie kure tik tam kad litu uzkaltu.

Tema: Testament
metalistaz rašė:
Klausot kas? Ką manot apie geriausią thrash metalo grupę?...

2008 m. spalio 14 d. 21:21:21
kliedesys rašė:

Tik "geras" thrash (suprask - ankstyvoji, "nenupopsėjusi Metallica ir testament), vienintelės geros black'o grupės - Gorgoroth ir Rotting Christ ir Carcass (again, iki "nusivažiavimo"). Tokį įspūdį susidariau iš jo komentarų.

2008 m. spalio 14 d. 21:15:17
Blackened rašė:
LoseControl rašė:
idmou kiek jam metu (ponui metalui)

Hm.... Intervale nuo 15 iki 18 metų? Tokio amžiaus daugeliui jaunų "tipo metalistų" labai būdinga klausyti tik "rimto metalo" (suprask - death'o), kartoti kaip papūgoms tai, kas buvo parašyta kokiame nors metalo saite ir vaizduoti baisius "išmanėlius" muzikoje. Metalistui visi šie bruožai kaip ir tinka... Taip, kad manau mano spėjimai teisingi

labai logiska - kuo sunkesni,rimtesni (Brutal death) klausai,tuo jautiesi stipresnis,kietesnis,juk jei tau nebaisu 15min paklausyt intriguojancia istorija apie krentancias is nosies zarnas trankant gitaras i zeme,tai jau niekas nebaisu,ir i viska nusispjaut

2008 m. spalio 14 d. 21:14:29
Mano laikais patys krūčiausi mYtalai klausėsi black'o ir vadino save satanistais. O pati kiečiausia blacko grupė buvo Cradle of Fith arba Dimmu Borgier

2008 m. spalio 14 d. 19:27:44
Silentist rašė:
Interneto žurnalas Metal-Rules.com šiemet sudarė metalo albumų 100-tuką.
Man jis atrodo pats patikimiausias. Nesutinkat? pagrįskit kodėl turėtų būti kitaip.

#1. Metallica - Master of Puppets
#2. Iron Maiden - Number of the Beast
#3. Metallica - Ride the Lightning
#4. AC/DC - Back in Black
#5. Slayer - Reign in Blood
#6. Iron Maiden - Powerslave
#7. Iron Maiden - Piece of Mind
#8. Dio - Holy Diver
#9. Slayer - Seasons in the Abyss
#10. Judas Priest - Screaming For Vengeance

įdomu, kad tema sulaukė tokio atgarsio - virš 100 komentarų, vadinasi daug kas neabejingas tokio stiliaus muzikai.
paskaitinėjęs čia, gal siūlyčiau žurnalui metal-rules.com taisyti topo pavadinimą ir rašyti teip:
heavy metal/hard rock (šaknų) top šimtas albumų.
Namų darbai: atsirado veikėjų abejojančių Scorpions "sunkumu". >>>> Klausyk "Scorpions - Rock you like a hurricane" ir kitų ankstesnių iš jų kūrybos.
įdomu čia užklysti po beveik 2 metų pertraukos

2008 m. spalio 11 d. 20:11:31
seip nesu linkes ir db sutikt, kad bs metalas bet kad daug kur raso kad bs metalas... nzn tenka sutikt...

Atsakyti
Blackened
2008 m. spalio 11 d. 20:08:35
"Susipainiojęs", cha Tai linkiu, daugiau "nesipainioti" (nors tiesą pasakius, manau, kad to "susipainiojimo" priežastis kiek kitokia, bet tiek to - nenoriu šiukšlinti temos ir susipykti su tokiu piktu brutal death'eriu )

2008 m. spalio 11 d. 20:00:47
arba bs arba slb pradininkai metalo

Atsakyti
Puslapiai: 12345678
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Darin Darin
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3329
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 16339