|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Top100 metal classics. Nesutinkat? Pagrįskit!
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. vasario 23 d. 21:39:08
2006 m. vasario 23 d. 15:34:56
2006 m. vasario 23 d. 14:02:13
jam nebuvo kur dėtis - jis persiorientavo (manson ir tt), nes metalas, galima sakyti, išnykusi muzika.
cia labai smakiai i pievas nuvaziavai... nuo kada metal isnykusi muzika... jai dabar patys geriausi laikai...
2006 m. vasario 23 d. 13:59:41
2006 m. vasario 21 d. 18:50:24
2006 m. vasario 18 d. 17:04:39
o del KERRANG! topo... tyliu. jau senej as kerrang'u nusivyliau. kazkox nesusipratimas. buvo zurnalas kaip zurnalas, o dabar... aj dzin.
2006 m. vasario 18 d. 16:57:17
2006 m. vasario 18 d. 16:55:58
2006 m. vasario 18 d. 16:49:10
del simtuko dar.. teisingas, bet dar teisingesnis butu jei viena grupe joje figuruotu nedaugiau nei kokius tarkim 2 kartus, nes dabar kitos irgi neprastos grupes tiesiog netenka sansu....
2006 m. vasario 18 d. 15:45:45
Green Day..
2006 m. vasario 18 d. 15:21:06
siaip del kerrang! tai tikrai ne karta esu skaites,kad tai rock leidinys,bet jeigu tu geriau zinai tai viskas ok
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. vasario 18 d. 15:16:34
Taigi metalas - praėjusių dešimtmečių muzika.
Štai ką populiarus metalo žurnalas Kerrang išrinko šiais metais geriausiais
žurnalo KERRANG laimėtojai
Nugalėtojais aš vadinu ne ką nors iš tų 100-o albumų šiame sąrašę o ten apačioje kas parašyta. wat šitą
Grupė: Funeral For a Friend
Video klipas: My Chemical Romance - Helena
Albumas: My Chemical Romance - Three Cheers for Sweet Revenge
Daina: Foo Fighters - Best of You
Debiutantai: Bullet For My Valentine, Trivium
Live Act: Green Day
Esmė kad gali ir neatsakyti nes Silentist jau atsakė dėl to metalo viską vienu sakiniu
2006 m. vasario 13 d. 15:57:02
Metalas nemano muzika tad čia nieko nediskutuosiu, tiesiog , , nesuprantu. Jei tas KERRANG žurnalas METALO, tai kodėl ten nugalėtojais yra vien roko grupės?
kerrang zurnalas nera metalo leidinys tai rock'o laidinys,nugaletoja yra metallica-master of puppets,o tatai yra geriausias trash metal albumas per visa muzikos istorija ir klausimas ka tu vadini nugaletojais?
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. vasario 13 d. 15:33:28
2006 m. vasario 10 d. 16:41:08