Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2006 m. vasario 14 d. 22:01:24
kas jie tokie?
o tu ne tik chia bet ir aplamai muzikos pasauly matyt naujoke
o shiaip wu nariai retai koncertuoja nes daugelis pradejo solo karjera. Giala aishq ODB bet kaltas jis pac del savo mirties,,,
2006 m. vasario 14 d. 09:48:54
2006 m. vasario 13 d. 07:16:42
Ol` D. BASTARD RIP
myliu as ta grupe, jei tureciau lesu, net
neabejodamas nulekciau
paklausyt ju konco....
2006 m. vasario 11 d. 22:03:20
2006 m. vasario 11 d. 18:55:12
2006 m. vasario 11 d. 16:25:27
2006 m. vasario 11 d. 13:16:34
2006 m. vasario 10 d. 23:40:47