Zinau ju ir daugiau ju dainu negu vien Round And Round Ispudis neblogas Viena is idomesniu grupiu Lietuvoje po LT eurovizijos manau tures sava klausytoju rata
Paveikslėlis gali būti sumažintas, tačiau jis išlieka autoriaus nuosavybė, kuri yra saugoma įstatymų!
Nuotraukoje piešinys, daiktas arba gyvūnas.
galbut papriestarausiu savo nuomonei kitose temose bet.... man nepatiko ju daina bet... patiko ju toks priesiskumas komisijai, atsikalbinejima. visi komisijai pataikauja o jie tokie tiesmuki vyrukai nu tas saunu
bando padaryt kazka pns i bitlus..bet nesigauna...tas kad dainuoja su rankomis kishenese,man atrdodo shioks toks pasityciojimas ish ziurovu,lyg jiem butu nusispjaut..balso ner,daina irgi lb prasta..tokia kaip be pabaigos,eina lyg toks pragrojimas ir viskas,daina baigias..nzn kdl jie tokia auksta vieta paeme,nes kaip grupe,yra labai prasta
man visdelto per eurovizija jie pasirode lb dirbtini, tas ju perdetas keistumas... lb truko nuosirdumo.. o ka kalbet apie vokala tai reikia reikia tobulet jiem sioj srity.. turbut del vieno dalyko galiu pagirt kad daina round and round ar kaip ten ji buvo isties nebloga
Hopeless rašė: Nu blem, jau apie nusidainavimą tai tik nereikia. Balsas vokalisto tikrai geras ir įdomus, ir valdo jis jį gerai, klausai ir suprant kad žmogus dainuoja GERAI. Kur ten kas nors įžvelgia nusidainavimą neįsivaizduoju.
nusidainuoja ir dar kaip patikek tik tau taip atrodo kad ne bet ant priedainio tai gryba pjauna is vis ;]
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!!
See, I wanna jam it wid you...
We're jammin'...
I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z)
PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. balandžio 30 d. 19:41:11
2006 m. kovo 29 d. 17:15:31
2006 m. kovo 28 d. 00:27:03
2006 m. kovo 27 d. 16:14:34
2006 m. kovo 27 d. 16:10:42
nemanau kad tai butu galima pavadinti tiesmukumu.
labiau tiesūs,o ne tiesmuki (!)
tiesmuki o nie tiesus. sako tai ka galvoja
2006 m. kovo 26 d. 20:07:57
2006 m. kovo 23 d. 17:16:40
nemanau kad tai butu galima pavadinti tiesmukumu.
labiau tiesūs,o ne tiesmuki (!)
2006 m. kovo 23 d. 16:15:56
2006 m. kovo 22 d. 12:12:42
2006 m. kovo 21 d. 22:05:26
2006 m. kovo 20 d. 19:24:02
bet kai skaičiau maxi apie juos tai krč įdomus ir tiek...
2006 m. kovo 20 d. 18:39:20
2006 m. kovo 20 d. 18:35:47
2006 m. kovo 20 d. 08:55:10
2006 m. kovo 19 d. 21:34:02
Fundamentals
Together We Grow
Šitie geriausi.
Patinka kad vokalistas praktiškai neturi to lietuviams būdingo akcento kada dainuoja angliškai.
2006 m. kovo 18 d. 16:39:40
2006 m. kovo 18 d. 14:29:36
nerejk mum antru biltlu, ziuriu zmones pradeda prisimint senus laikus..
antru bitlu? lol
kur tu matai panasuma? lol
2006 m. kovo 18 d. 14:18:38
Nu blem, jau apie nusidainavimą tai tik nereikia. Balsas vokalisto tikrai geras ir įdomus, ir valdo jis jį gerai, klausai ir suprant kad žmogus dainuoja GERAI. Kur ten kas nors įžvelgia nusidainavimą neįsivaizduoju.
nusidainuoja ir dar kaip patikek tik tau taip atrodo kad ne bet ant priedainio tai gryba pjauna is vis ;]
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. kovo 18 d. 14:16:00
2006 m. kovo 17 d. 19:31:35