paskaiciau as cia poros zmoniu nuomone, na ka as galiu pasakit, kaimas, mazas kaimelis (iki didelio kaimo dar toli) net neapsimoka tokius komentot.
pacia grupe negaliu kazkaip pakomentot, nes is vienos dainos sunku ka pasakit butu.
Ju pasirodimas lt eurovizijos atrankoje man patiko.
Galbut atstovaudami kokiai Latvijai jie ir prasimustu i Eurovizija, o ten gal ir i desimtuka patektu, man atrodo visai imanoma.
tas faktas kad lietuviai jiems priskire 4 vieta istikruju nemazai pasako, nes pries eurovizija apie juos zinojo tikrai ne daug kas.
Man jie labai nepatiko. Nemėgstu tokio statiškumo.
man taj visai nieko. ir gabalas ir ivaizdis labai idomus vis kazkas naujo ir sviezio musu lietuveles apgailetinam muzikiniam pasauly.. labai sunervino kazkox kritikas juos buduliais pavadines -nu totali nesamone buvo..
Man tas jų stilius "ignoruoti publiką" tai nelabai. Man nėra į ką žiūrėti, todėl neįdomu. Viena yra kurti muziką o kita-pateikti ją scenoje. Jų p[ateikimas man ne prie širdies. Į konkursą neišleisčiau...
dar nesutikau zmogaus, kuris visu 100 procentu mane suprastu...
these wounds won't seem to heal
this pain is just too real
there's jus too much
that time cannot erase
Ooo... smagūs. Stilistika jų labai žavi. Išbaigta nuo judesių iki švarko siūlės. Tik va balsas tai kaip ketvirtoji lūžtanti siena, niekaip nesitaiso. Juk galėtų užtraukt griausmingai "Round and round...."
Kalbant ne į temą, tai Eurovizijai tinka bet kas mano manymu. Jei mažiau jaudintumėmės, jau seniai būtume pasiekę daugiau.
Idomi gRupe. maLoniai nustebino tai kad jie Rado nemazaj geRbeju.. Gana Rupintis ka apie mumi pagaLvos, aR pateksim i standaRtus. EuRovizija yRa toks s*udas.. Radom ka idomiau iR siunciam.. SvaRbu kad mumS patiktu..
Bet.. Wa tame iR yRa beda.. Lietuva kajmas.. AtsikRapstau nieko netuRiu pRies nemiestiecius, bet baLsuoja daznaj ne tie, kuRie tuRetu.
Tajgi. gRaudi tiesa : bobulytem gRaveL neitiks. Rinkites ka kita.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. kovo 5 d. 14:35:17
pacia grupe negaliu kazkaip pakomentot, nes is vienos dainos sunku ka pasakit butu.
Ju pasirodimas lt eurovizijos atrankoje man patiko.
Galbut atstovaudami kokiai Latvijai jie ir prasimustu i Eurovizija, o ten gal ir i desimtuka patektu, man atrodo visai imanoma.
tas faktas kad lietuviai jiems priskire 4 vieta istikruju nemazai pasako, nes pries eurovizija apie juos zinojo tikrai ne daug kas.
2006 m. kovo 5 d. 13:57:18
i PULP!!
bet tokie nnieko.man patiko.
2006 m. kovo 5 d. 13:49:33
2006 m. kovo 1 d. 12:27:42
2006 m. vasario 26 d. 14:17:51
2006 m. vasario 24 d. 17:01:19
2006 m. vasario 24 d. 16:22:04
o del i vaizdzio,.. vienintelis dalykas kury laikau geru ju pasirodyme...
2006 m. vasario 23 d. 16:17:42
Obejktyviai ziurint jie yra pasikele nevykeliai
Subjektyvus požiūris. Bet šį kartą nesiginčiju, nes pati taip manau
2006 m. vasario 23 d. 14:43:14
2006 m. vasario 23 d. 11:15:30
2006 m. vasario 22 d. 17:20:25
2006 m. vasario 22 d. 16:24:47
2006 m. vasario 22 d. 15:11:53
2006 m. vasario 22 d. 14:57:23
2006 m. vasario 21 d. 13:01:08
2006 m. vasario 20 d. 18:38:30
2006 m. vasario 20 d. 18:14:27
Kalbant ne į temą, tai Eurovizijai tinka bet kas mano manymu. Jei mažiau jaudintumėmės, jau seniai būtume pasiekę daugiau.
2006 m. vasario 18 d. 20:46:30
Bet.. Wa tame iR yRa beda.. Lietuva kajmas.. AtsikRapstau nieko netuRiu pRies nemiestiecius, bet baLsuoja daznaj ne tie, kuRie tuRetu.
Tajgi. gRaudi tiesa : bobulytem gRaveL neitiks. Rinkites ka kita.
2006 m. vasario 18 d. 20:31:51
2006 m. vasario 18 d. 11:29:07