dziaukites...kad po biski lietuviai pradeda atsirinkti muzika....nors gravel ir neidealus...bet daina ir toks durnas sou tikrai jega...zinoma man jie geriau negu kokia dove....manau Lietuvoj YVU uztenka...
zmones, mums truksta orginalumo. visim susinepatenkine, kad yvos stiliaus kraujo sese dove nepateko. su savo itin isskirtinai tokia pat daina. arba kodel gravel nuigalejo saules kliosa. nes, po velniais, reikia orginalumo. popsines dainos eurovizijoje yra pagrindas, niekam neidomu, kad mes issiusim dar viena eiline dainele atliekama alano arba kokio arto...
as likau be zodziu..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Ta pati istorija kaip ir kiekvienais metais.Kuo didesnį lietuvis šūdą išvysta, tuo labiau jį garbina. Paradoksas.
Negi čia taip tik pas mus? Ne, negali būti. Tik kitiems kažkaip labiau pasiseka.
nu nebesuprantu kas che daros....gal reijketu pradeti mastyti blaiwiai?...ar nebegirdit ir nebematot?...jei taijp ir toliau taij ishrinksim shiaijs metaijs wel kazkoki sh...kuris pelnys mums ''itin malonia ir garbinga'' paskutine wieta...(che apie Gravel)
aviettine rašė: Visi uz juos balsuoja ant bajrio, ar taip sunku suprasti...?
Oj mergyt klysti. Tarkim, tu man dabar pasakyk, kas Tau patiko is Eurovizijos ir noretum, kad i finala butu pateke?
Mergyt, nesakau, kad visi pasirodymai eurovizijos atrankose buvo geri, bet tokiu pasitaike...Neminesiu ju, nes neturiu noro su tavim gincytis...
Kvaila, kadangi aš net neketinu su Tavimi ginčytis. Mna buvo įdomi Tavo nuomonė ir tiek. O jei manai, kad išreiškus Savo nuomone, aš ginčysiuosi ar ką, klysti. O aš žinau Tau patiko Artas, šita tai tikrai žinau. O man dėl to viskas aišku, tad net nekaltinu, kad Tau nepatiko Gravel. Ir nerealu, kad visiems tas pats patiktų.
Cie visi puola ant visu jei netinka kito nuomone...Bent jau taip dazniausiai pasitaiko...O beje, tu neklysti, kad man patinka Artas ir gravel nieko...Nors jie tik tyciojasi is eurovizijos, o mes jiems tiesiam kelia i pergale...
man jie patinka. nu galbut ir ne y eurovziija jiems ajt.bet nepriestarauciau jej jie waziuostu ir y grajkija...dajna gera balsas dar nera toks bewiltiskas.patraukia ju elgsena scenoje..zavus vikalisto zvilgsnis.ir siajp naujowe lietuwos muzikos scenoje...gravel yra geris. beje ne tik ta eurovizine dajna gera..turiu dar keliajs ju dajnas .. liux
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. vasario 18 d. 11:09:48
2006 m. vasario 17 d. 23:29:32
2006 m. vasario 17 d. 14:25:58
2006 m. vasario 17 d. 11:38:54
2006 m. vasario 16 d. 21:29:10
as likau be zodziu..
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. vasario 16 d. 21:16:14
2006 m. vasario 16 d. 20:10:59
2006 m. vasario 16 d. 19:54:03
2006 m. vasario 16 d. 19:37:01
Negi čia taip tik pas mus? Ne, negali būti. Tik kitiems kažkaip labiau pasiseka.
2006 m. vasario 16 d. 19:25:09
2006 m. vasario 16 d. 19:23:42
2006 m. vasario 16 d. 19:20:51
2006 m. vasario 16 d. 09:35:09
2006 m. vasario 16 d. 09:12:49
Visi uz juos balsuoja ant bajrio, ar taip sunku suprasti...?
Oj mergyt klysti. Tarkim, tu man dabar pasakyk, kas Tau patiko is Eurovizijos ir noretum, kad i finala butu pateke?
Mergyt, nesakau, kad visi pasirodymai eurovizijos atrankose buvo geri, bet tokiu pasitaike...Neminesiu ju, nes neturiu noro su tavim gincytis...
Kvaila, kadangi aš net neketinu su Tavimi ginčytis. Mna buvo įdomi Tavo nuomonė ir tiek. O jei manai, kad išreiškus Savo nuomone, aš ginčysiuosi ar ką, klysti. O aš žinau Tau patiko Artas, šita tai tikrai žinau. O man dėl to viskas aišku, tad net nekaltinu, kad Tau nepatiko Gravel. Ir nerealu, kad visiems tas pats patiktų.
Cie visi puola ant visu jei netinka kito nuomone...Bent jau taip dazniausiai pasitaiko...O beje, tu neklysti, kad man patinka Artas
2006 m. vasario 16 d. 08:59:11
vienzo
2006 m. vasario 16 d. 08:49:01
2006 m. vasario 16 d. 08:30:53
siupinys@hotmail.com
aciu
2006 m. vasario 15 d. 16:17:40
2006 m. vasario 14 d. 19:01:11
2006 m. vasario 14 d. 18:11:00