Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 91011121314151617
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Vesta-ta
2006 m. vasario 14 d. 17:45:07

jie is vilniaus..

aciu...iki siol nezinojau...

2006 m. vasario 14 d. 17:26:37
tiesa pasakius, man jie wisaj patiko sawotishkas stilius dwelkia Londonu... ;]

"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
Atsakyti
alamanda
2006 m. vasario 14 d. 17:16:47
man tai gravel asmeniskai visai nieko... TIKRAI ne i eurovizija juos siusti, taciau siaip toks miesto rokelis man visai prie sirdies... zinoma, galima butu dienu dienas diskutuoti apie isvazidos, atlikimo ir kitus trukumus, bet pradzioj pavarykit taip, kaip jie, paskui jau pasakokit, kokie jie lameriai ir visa kita...

2006 m. vasario 14 d. 17:15:49
Vesta-ta rašė:
menuo praejo ir jau jie aptarinejami visoje...buvo kazkokia nezinoma provincijos grupele o daba zino visa lietuva....zodziu zmones pavare savo pasiputimu ir didziuliu neisaukletu elgesiu...sejp man patiko ju pasirodimas...zinoma nors daina labiau patiko....bet buvo jega pamatyti isskirtine grupe...ir isskirtini pasirodima...o nea soki...buvo keista matyti kad stovi irsusikises rankas dainuoja...kitiems dainininkams tai nebudinga o jie...aj zodziu...

jie is vilniaus..

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
green_moon
2006 m. vasario 14 d. 17:04:00
princine>>butent del sito ir siulau siust gravel,nes be ju lieka tik giulija ir rugiageliu berniuakj
beto dajna klausoma...na nebent tau idomiau atrodo tokie kajp bavarijaDDD

2006 m. vasario 14 d. 16:36:28
cia interviu su jais
https://www.ore.lt/article.php?id=971

2006 m. vasario 14 d. 16:06:03
menuo praejo ir jau jie aptarinejami visoje...buvo kazkokia nezinoma provincijos grupele o daba zino visa lietuva....zodziu zmones pavare savo pasiputimu ir didziuliu neisaukletu elgesiu...sejp man patiko ju pasirodimas...zinoma nors daina labiau patiko....bet buvo jega pamatyti isskirtine grupe...ir isskirtini pasirodima...o nea soki...buvo keista matyti kad stovi irsusikises rankas dainuoja...kitiems dainininkams tai nebudinga o jie...aj zodziu...

2006 m. vasario 14 d. 15:55:57
Nu tokia idomi grupe. Visai nieko, bet, jei nuvyktu i "Eurovizija", tai nemanau, kad butu gerai.

2006 m. vasario 14 d. 15:29:40
su gravel bent koki nauja stiliu ivestume i eurovizija, nes seip tai dazniausiai issiunciam kopija tu kurie buvo laimeje praeitais metais, ir nieko gero is to nesigauna

2006 m. vasario 14 d. 14:43:47
tyciojimasis is rocko? pf.. patikek, walters ir kazha is vis yra kazkoks nesusipratimas. rocko, kuri tu dievini.. dievintum tikra rock, nesiklausytum tu dvieju broliuku homoseksualu..

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
princine
2006 m. vasario 14 d. 14:18:58
green_moon>> klausoma daina? nejuokink! apsivemsiu..klausoma.. cia tas pats kaip antana i eurovizija isleist. o gal dar siulai aliukus pabandyt?

Atsakyti
sapnu_pardevejs
2006 m. vasario 14 d. 14:05:39
The_Wicked_One rašė:
sapnu_pardevejs rašė:
o dieve, gaidziu kompanija... man jau bloga darosi vien apie juos pagalvoji, o kai isgirsti ar, neduok Dieve, pamatai, tai is viso reikia eit kibiro ieskot... nezinau, ka jie cia sugalvojo veikt... na gerai, pasirode per tv ir uztenka! bet zinoma, kai lietuviai tokie proto guzai, tai dar tokius mausus ir issius i didziaja eurovizija... nusisaut tada!..

jei klausaisi walterio ir klazhos, tikrai nesi is tu, kurie gali kritikuoti kad ir tuos pacius gravel..

nemanau, kad tau sprest, ko as klausau ir ko ne... cia paprasciausias tyciojimasis is rocko, kuri as dievinu! ir jei tau nepriimtinas latviu stilius, tai irgi galetum patylet...

2006 m. vasario 14 d. 14:00:51
Man tai jie kaip kokie nenormalūs atrodo. O per pirmą pasirodymą lyg girti, lyg narkotikų prisiriję atrodė. Bet jei juos išrinktų i Euroviziją tai nebent ant bajerio, nes jų rimtais dainininkais nelaikau.

2006 m. vasario 13 d. 21:35:18
gravel jiega DD

Atsakyti
eqliux
2006 m. vasario 13 d. 21:08:22
enigmatic

---
šiaip pati nesu nei per daug nusiteikusi už Gravel, nei prieš. Grupė kaip grupė, daina kaip daina. Jo, man irgi tas priedainis kažkuo užkliuvo, kažkaip neskamba Bet pats vaizdas scenoje tai visai interesting. Stovi žmonės ir tiek, jei vokalistas sugebėtų DAR mažiau judėt [t.y., nelinguot], būtų dar linksmiau, mano kuklia nuomone
---

(offtopic) Jėzau, kokie mes priekabūs. Žmogus klauso Linkin Park - blogai. Žmogus nebeklauso Evanescence - dar blogiau. Davai, visi klausykim vien tik undergroundo ir boikotuokim grupes, kurias žino daugiau nei septyniolika žmonių, būsim kieti kaip geležinkeliai.

2006 m. vasario 13 d. 20:14:10
ka noretum siust, visi kas buvo pernai, siemet per pus blogesnes dainos. kaip apsirodys LT United, dar neaisku. as kazkodel amanu, kad jie susis*ks. gravel balsas nera toks aju blogas, akip gali apsirodyti.

Atsakyti
gintuks77
2006 m. vasario 13 d. 20:00:11
marusa, aš irgi iš nedaugumos, kuris palaikau tavo nuomonę.. Esu tikras, gravel neatstovaus Lietuvai eurovizijai šiais metais.... pamatysit. Kovo 4 d. tauta susiims ir neleis tokių į euroviziją. Į ją turi patekti verti to. Dainoje viskas turi būti gerai !!! Esu įsitikinęs kad Gravel priedainis nėra gerai, net jei ir labai padirbėtų su balsu. Tam kad jų gabalas būtų gerai, jie iš esmės turėtų pakeisti priedainį. Vot taip..

2006 m. vasario 13 d. 19:51:54
tiesa pasakius, manau, akd su gravel ems kaiptik neapsijuoktume. mes visalaika siuntem popsistus arba slageristus, kuriu europoj yra pilna. zinau, tokiu bandu kaip gravel yra dar duagiau, bet vat jos ne visos lenda eurovizijon. galu gale, daian tiiikrai kabina.

Atsakyti
enigmatic
2006 m. vasario 13 d. 19:47:32
Taigi visiems patinka. Tai ir jums turi patikti.Kaip tai tau nepatinka? Tai tu asilas, nesupranti, kad čia jėgova muzika ir jie kažką TOKIO turi!

Ar kažkas panašaus.
Aš noriu būti kurčias.

2006 m. vasario 13 d. 19:10:33
regis is cia pasisakiusiu nuomoniu nedaug sutampa su manaja. bijau, kad teks toleruoti dauguma..

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 91011121314151617
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Gėlių vaikai Gėlių vaikai
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2977
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 26348