princine>>uzkaraiusim?xa! juokingesnes nesamones nesu girdejus........
jejgu nelajmesim,bent jau ne koki kausa issiusim kuris padarys ta paty shhh kajp ir tukstancej ten esanciu ir vistiek is to nieko gero nepesim.....DD jau geriau gravel..su avo stilium,ivajzdziu ir klausoma dajna!
Mergyt, nesakau, kad visi pasirodymai eurovizijos atrankose buvo geri, bet tokiu pasitaike...Neminesiu ju, nes neturiu noro su tavim gincytis...
Kvaila, kadangi aš net neketinu su Tavimi ginčytis. Mna buvo įdomi Tavo nuomonė ir tiek. O jei manai, kad išreiškus Savo nuomone, aš ginčysiuosi ar ką, klysti. O aš žinau Tau patiko Artas, šita tai tikrai žinau. O man dėl to viskas aišku, tad net nekaltinu, kad Tau nepatiko Gravel. Ir nerealu, kad visiems tas pats patiktų.
oooo, gravel yra didis geris jei lt united susikirs, vis tiek turesim, ka siust
http://net.niekas.eu/mildak/
http://net.niekas.eu/skarolis/
-----------------------------
Sekite reklama. As rimtai. Sekite.
zinot ka? ciuvai PAVARO. tai sakau kartu ir rimtai ir su trupuciu ironijos as uz juos eurovizijoj visom keturiom, ir jeigu eilini karta paimsim paskutine vieta, bent busim parode europai SPYGA taukuota. wo teip mergytes ir berniukai ;}
P.S. kiti eurovizijos vytureliai tiesiog apgailetini
kaip Lietuviams, tai visai nieko,zinant, kad tokia muzika nera kultivuojama.O kad labai gerai groja, tai cia sakyciau tikrai nesamone.Kaip suprantu, geras grojimas - kai grojama technishkai, siuo atveju ju grojimas yra primityvus, tiesiog kabina klausytoja ir tiek, zodziu, nieko sudetingo.
sapnu_pardevejs rašė: o dieve, gaidziu kompanija... man jau bloga darosi vien apie juos pagalvoji, o kai isgirsti ar, neduok Dieve, pamatai, tai is viso reikia eit kibiro ieskot... nezinau, ka jie cia sugalvojo veikt... na gerai, pasirode per tv ir uztenka! bet zinoma, kai lietuviai tokie proto guzai, tai dar tokius mausus ir issius i didziaja eurovizija... nusisaut tada!..
jei klausaisi walterio ir klazhos, tikrai nesi is tu, kurie gali kritikuoti kad ir tuos pacius gravel..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
o dieve, gaidziu kompanija... man jau bloga darosi vien apie juos pagalvoji, o kai isgirsti ar, neduok Dieve, pamatai, tai is viso reikia eit kibiro ieskot... nezinau, ka jie cia sugalvojo veikt... na gerai, pasirode per tv ir uztenka! bet zinoma, kai lietuviai tokie proto guzai, tai dar tokius mausus ir issius i didziaja eurovizija... nusisaut tada!..
tiesa pasakius, man gravel is kol kas pasirodziusiu patiko labiausiai. mane labai stebina komisijos klausimai "ar jus zinot, kas yra eurovizija" arba "ar zinot, kaip reikia elgtis ant scenos" po velniais, keik gali visokie norvegu transseksualai ir moldovu bobulkos uzimt aukstas vietas. eurovizija nebera vien popmuzikos konkursas. tai tampa muzikiniu konkursu. ko gero, manau, kad uz juos geriau apsirodys nebent LT United. zinoma, kiti atlikejai irgi neblogi (man pvz visai nieko Saules Kliosas, bet pernykste ju daina buvo tikrai geresne). gravel publikos numyletiniai. dui akrtus is komisijos negave nei tasko jie pateko i pusfinali ir dabar jau i finala sua bsoliucia balsu dauguma. kai pamaciau, kiek jie surinko balu supratau, kad vienu zodziu jiems tirkai gali apsisekti (nesakau , akd butinai isvaziuos, bet 2tra ar 3cia vietos) nors jei isvaziuotu jie nebutu jau taip blogai. man jie vsi siek tiek kazkuo primena bitlus. vaikinukai su kostiumeliais, gal del to. plius man labai patinka vokalisto balsas. nezinau, gal jis nera per daug nuostabus, ebt toks kazkoks kitoks (kaip ir a[pts vokalistas). akzkoks aukstesnis. tuo labiau uz ernykste laura and the lovers tikrai geriau. galu gale matem, koki jie "sou" padare per paskutini pasirodyma. gitaristas pavaiksciojo taip smagiai po scena ir t.t. ka zinom, ka jie dar "iskres"
nu trumpiau tariant, nusisnekejau totaliai, bet jie man patiko, ir jie nera tokie blogi, kaip kad dauguma galvoja.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. vasario 13 d. 18:59:08
jejgu nelajmesim,bent jau ne koki kausa issiusim kuris padarys ta paty shhh kajp ir tukstancej ten esanciu ir vistiek is to nieko gero nepesim.....
2006 m. vasario 13 d. 18:53:46
2006 m. vasario 13 d. 18:50:22
2006 m. vasario 13 d. 18:47:41
2006 m. vasario 13 d. 18:47:14
Visi uz juos balsuoja ant bajrio, ar taip sunku suprasti...?
Oj mergyt klysti. Tarkim, tu man dabar pasakyk, kas Tau patiko is Eurovizijos ir noretum, kad i finala butu pateke?
Mergyt, nesakau, kad visi pasirodymai eurovizijos atrankose buvo geri, bet tokiu pasitaike...Neminesiu ju, nes neturiu noro su tavim gincytis...
Kvaila, kadangi aš net neketinu su Tavimi ginčytis. Mna buvo įdomi Tavo nuomonė ir tiek. O jei manai, kad išreiškus Savo nuomone, aš ginčysiuosi ar ką, klysti. O aš žinau Tau patiko Artas, šita tai tikrai žinau. O man dėl to viskas aišku, tad net nekaltinu, kad Tau nepatiko Gravel. Ir nerealu, kad visiems tas pats patiktų.
2006 m. vasario 13 d. 18:10:32
Oj mergyt klysti. Tarkim, tu man dabar pasakyk, kas Tau patiko is Eurovizijos ir noretum, kad i finala butu pateke?
2006 m. vasario 13 d. 18:08:44
2006 m. vasario 13 d. 17:59:49
2006 m. vasario 13 d. 17:47:12
P.S. kiti eurovizijos vytureliai tiesiog apgailetini
2006 m. vasario 13 d. 17:41:09
2006 m. vasario 13 d. 12:32:27
o dieve, gaidziu kompanija... man jau bloga darosi vien apie juos pagalvoji, o kai isgirsti ar, neduok Dieve, pamatai, tai is viso reikia eit kibiro ieskot... nezinau, ka jie cia sugalvojo veikt... na gerai, pasirode per tv ir uztenka! bet zinoma, kai lietuviai tokie proto guzai, tai dar tokius mausus ir issius i didziaja eurovizija... nusisaut tada!..
jei klausaisi walterio ir klazhos, tikrai nesi is tu, kurie gali kritikuoti kad ir tuos pacius gravel..
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. vasario 13 d. 08:51:29
2006 m. vasario 13 d. 06:55:50
2006 m. vasario 13 d. 06:53:24
2006 m. vasario 12 d. 22:43:52
2006 m. vasario 12 d. 20:24:03
2006 m. vasario 12 d. 20:13:43
nu trumpiau tariant, nusisnekejau totaliai, bet jie man patiko, ir jie nera tokie blogi, kaip kad dauguma galvoja.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. vasario 12 d. 09:38:16
2006 m. vasario 12 d. 08:50:33
2006 m. vasario 12 d. 08:31:58