| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2006 m. vasario 13 d. 18:59:08
jejgu nelajmesim,bent jau ne koki kausa issiusim kuris padarys ta paty shhh kajp ir tukstancej ten esanciu ir vistiek is to nieko gero nepesim.....
2006 m. vasario 13 d. 18:53:46
2006 m. vasario 13 d. 18:50:22
2006 m. vasario 13 d. 18:47:41
2006 m. vasario 13 d. 18:47:14
Visi uz juos balsuoja ant bajrio, ar taip sunku suprasti...?
Oj mergyt klysti. Tarkim, tu man dabar pasakyk, kas Tau patiko is Eurovizijos ir noretum, kad i finala butu pateke?
Mergyt, nesakau, kad visi pasirodymai eurovizijos atrankose buvo geri, bet tokiu pasitaike...Neminesiu ju, nes neturiu noro su tavim gincytis...
Kvaila, kadangi aš net neketinu su Tavimi ginčytis. Mna buvo įdomi Tavo nuomonė ir tiek. O jei manai, kad išreiškus Savo nuomone, aš ginčysiuosi ar ką, klysti. O aš žinau Tau patiko Artas, šita tai tikrai žinau. O man dėl to viskas aišku, tad net nekaltinu, kad Tau nepatiko Gravel. Ir nerealu, kad visiems tas pats patiktų.
2006 m. vasario 13 d. 18:10:32
Oj mergyt klysti. Tarkim, tu man dabar pasakyk, kas Tau patiko is Eurovizijos ir noretum, kad i finala butu pateke?
Mergyt, nesakau, kad visi pasirodymai eurovizijos atrankose buvo geri, bet tokiu pasitaike...Neminesiu ju, nes neturiu noro su tavim gincytis...
2006 m. vasario 13 d. 18:08:44
2006 m. vasario 13 d. 17:59:49
2006 m. vasario 13 d. 17:47:12
P.S. kiti eurovizijos vytureliai tiesiog apgailetini
2006 m. vasario 13 d. 17:41:09
2006 m. vasario 13 d. 12:32:27
o dieve, gaidziu kompanija... man jau bloga darosi vien apie juos pagalvoji, o kai isgirsti ar, neduok Dieve, pamatai, tai is viso reikia eit kibiro ieskot... nezinau, ka jie cia sugalvojo veikt... na gerai, pasirode per tv ir uztenka! bet zinoma, kai lietuviai tokie proto guzai, tai dar tokius mausus ir issius i didziaja eurovizija... nusisaut tada!..
jei klausaisi walterio ir klazhos, tikrai nesi is tu, kurie gali kritikuoti kad ir tuos pacius gravel..
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. vasario 13 d. 08:51:29
2006 m. vasario 13 d. 06:55:50
2006 m. vasario 13 d. 06:53:24
2006 m. vasario 12 d. 22:43:52
2006 m. vasario 12 d. 20:24:03
2006 m. vasario 12 d. 20:13:43
nu trumpiau tariant, nusisnekejau totaliai, bet jie man patiko, ir jie nera tokie blogi, kaip kad dauguma galvoja.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. vasario 12 d. 09:38:16
2006 m. vasario 12 d. 08:50:33
2006 m. vasario 12 d. 08:31:58