iš tikro man patinka Sinickio pasisakymai. Kai kurie žmonės jo ironijos nesupranta, o jis iš tikro puikiai mato šiandienines bėdas arba kitais žodžiais "šiandieninį šiukšlyną"
yaaay.naujas albumas.yees.neturiu senesnio bet šitą manau piirksiu : )
ėė.nevaryk ant Gravel.be jų Lietuvėlė galima sakyt roko neturėtų.pripažinkim.Gravel yra garsiausia roko grupė in LT.nu gal ir neturi bet man jis patinka : P ir šiaip patinka man toks stilius ir jie patys : )
Negerai, aišku, vertint jo negirdėjus, bet kol kas man atrodo, kad per daug skuba su šituo reikalu. Norėtųsi vis tik „stipraus“ albumo.: )
O aš laukiu albumo, labai. Aišku, keistoka - nepraėjo nei metai, o jie jau leidžia kažką naujo. Bet man, kaip Gravel klausytojui tai puiki žinia, nes tų turimų 20 dainų jau esu atsiklausęs. Be to, netikiu, kad albumas nuvils: "Kur žiūri mamos, kur žiūri tėvai", "Foreign Policy", "Little Things" - puikios dainos, netgi geresnės (o gal taip sakau tik dėl to, kad prie senųjų ausys perdaug pripratę) už 'Pockets Full of Fun" kūrinius. Tad pagrindas jau yra tvirtas. Reikia tikėtis, kad Gravel sugebės šiuos kūrinius įrašyti kokybiškai (ko trūko pirmajam albumui) ir sukurti dar bent kelis lygiaverčius jiems. Jei tai pavyks (o aš įsitikinęs, kad pavyks), bus dar vienas geras lietuviškas cd.
Gravel pirmą kartą pastebėjau pernai, Nacionalinėj Eurovizijos atrankoj su daina „Round and round“. iškart patiko. ir nesvarbios man buvo problemos su intonacija. atmenu tuomet visi pradėjo šaukti, koks š yra Gravel. bet visgi atsirado nemažai klausytojų. Gravel man spinduliuoja nuoširdumą. ypač pirmieji jų pasirodymai didžiojoje scenoje man atrodė labai nuoširdūs. su nuoširdžia baime, jauduliu ir nuoširdžiu muzikavimu. o grupės lyderis dar ir pašnekėti moka ne šiaip sau. už tai gerbiu.
Hopeless rašė: Na tik nereikia. Gravel įtakojo daugybė grupių, bet tai nereiškai, kad jie nesukūrę nieko savito. Vienos grupės pasiekia kažką itin originalaus, kitos kuria kokybišką muziką savame stiliuje. Prie pastarųjų ir priskirčiau Gravel. Ir apskitai, džiaukitės, kad jie tokie dar išlindo į viešumą ir nors kiek pravėrė akims statistiniams lietuviams.
Na tik nereikia. Gravel įtakojo daugybė grupių, bet tai nereiškai, kad jie nesukūrę nieko savito. Vienos grupės pasiekia kažką itin originalaus, kitos kuria kokybišką muziką savame stiliuje. Prie pastarųjų ir priskirčiau Gravel. Ir apskitai, džiaukitės, kad jie tokie dar išlindo į viešumą ir nors kiek pravėrė akims statistiniams lietuviams.
Tiesingai jie yra tik kopija, bet kaip pasake otoww jie bent KAŽKA groja.. ;> o tai lietuvos muzikos (per brūkšnelį būtų galima rašyti pop) padangėj jau yra labai gerai...
nemanau kad kopijuoti uzsienio atlikejus ir groti nuvalkiota muzika yra geriausias budas musu muzikiniam lygiui pakelti.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. rugsėjo 7 d. 20:24:25
2007 m. rugsėjo 7 d. 19:43:22
2007 m. rugsėjo 7 d. 16:52:15
https://www.alfa.lt/straipsnis/146 980
iš tikro man patinka Sinickio pasisakymai. Kai kurie žmonės jo ironijos nesupranta, o jis iš tikro puikiai mato šiandienines bėdas arba kitais žodžiais "šiandieninį šiukšlyną"
yaaay.naujas albumas.yees.neturiu senesnio bet šitą manau piirksiu : )
2007 m. rugsėjo 7 d. 16:50:19
Neturi balso tas jų vokalistas.Ne vieta jiem ant scenos.Tegul lenda atgal į rūsį,kol sukurs ką nors gero ir originalaus...
ėė.nevaryk ant Gravel.be jų Lietuvėlė galima sakyt roko neturėtų.pripažinkim.Gravel yra garsiausia roko grupė in LT.nu gal ir neturi bet man jis patinka : P ir šiaip patinka man toks stilius ir jie patys : )
2007 m. rugpjūčio 16 d. 21:39:31
2007 m. rugpjūčio 12 d. 08:05:59
2007 m. rugpjūčio 12 d. 01:34:48
Gravel ruošia antrąjį albumą. Ką galvojat?
Negerai, aišku, vertint jo negirdėjus, bet kol kas man atrodo, kad per daug skuba su šituo reikalu. Norėtųsi vis tik „stipraus“ albumo.: )
O aš laukiu albumo, labai. Aišku, keistoka - nepraėjo nei metai, o jie jau leidžia kažką naujo. Bet man, kaip Gravel klausytojui tai puiki žinia, nes tų turimų 20 dainų jau esu atsiklausęs. Be to, netikiu, kad albumas nuvils: "Kur žiūri mamos, kur žiūri tėvai", "Foreign Policy", "Little Things" - puikios dainos, netgi geresnės (o gal taip sakau tik dėl to, kad prie senųjų ausys perdaug pripratę) už 'Pockets Full of Fun" kūrinius. Tad pagrindas jau yra tvirtas. Reikia tikėtis, kad Gravel sugebės šiuos kūrinius įrašyti kokybiškai (ko trūko pirmajam albumui) ir sukurti dar bent kelis lygiaverčius jiems. Jei tai pavyks (o aš įsitikinęs, kad pavyks), bus dar vienas geras lietuviškas cd.
2007 m. rugpjūčio 10 d. 11:39:06
2007 m. rugpjūčio 9 d. 18:29:05
2007 m. rugpjūčio 8 d. 23:59:19
2007 m. rugpjūčio 8 d. 21:34:41
Na tik nereikia. Gravel įtakojo daugybė grupių, bet tai nereiškai, kad jie nesukūrę nieko savito. Vienos grupės pasiekia kažką itin originalaus, kitos kuria kokybišką muziką savame stiliuje. Prie pastarųjų ir priskirčiau Gravel. Ir apskitai, džiaukitės, kad jie tokie dar išlindo į viešumą ir nors kiek pravėrė akims statistiniams lietuviams.
2007 m. rugpjūčio 5 d. 23:21:57
2007 m. rugpjūčio 5 d. 20:41:43
2007 m. rugpjūčio 5 d. 19:56:48
2007 m. rugpjūčio 5 d. 18:33:04
2007 m. rugpjūčio 5 d. 00:07:41
2007 m. liepos 24 d. 23:22:07
2007 m. liepos 24 d. 09:10:14
2007 m. liepos 19 d. 13:02:33
2007 m. liepos 19 d. 12:54:50