| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | AriadneYes |
||||
| Very_crazy_enough | Aš užmušiu taveSportas Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti |
||||
| Sahja | 16 metų69 Danguje |

11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
2006 m. rugpjūčio 4 d. 18:45:22
2006 m. birželio 18 d. 21:52:46
2006 m. birželio 18 d. 21:50:41
2006 m. gegužės 3 d. 19:43:51
2006 m. gegužės 3 d. 18:29:43
2006 m. gegužės 3 d. 18:26:08
Va Blur ir Oasis man patinka.
Tfū, kaip nekenčiu tokių prastų kopijatorių...
O šiaip aš visą savo nuomonę išdėsčiau anam poste. Daugiau neniekinsiu jūsų mylimos grupės. Tik paskutinį kartą nusispjausiu. Ačiū.
Esmė tame, kad Gravel visiškai akivaizdžiai juos kopijuoja, todėl yra neverti tokios šlovės, kurią dabar turi.
2006 m. gegužės 3 d. 18:07:45
Pavėluota reakcija į brit-pop-rock kultūrą. Juk jie patys sakė, kad apart Blur ir Oasis daugiau nieko ir neklausė. Klasikinis pavyzdys daina "So What"- viskas lyg ir gražu, bet taip nuvalkiota.
Va Blur ir Oasis man patinka.
Tfū, kaip nekenčiu tokių prastų kopijatorių...
O šiaip aš visą savo nuomonę išdėsčiau anam poste. Daugiau neniekinsiu jūsų mylimos grupės. Tik paskutinį kartą nusispjausiu. Ačiū.
2006 m. gegužės 3 d. 18:03:34
EgzistencinisNerimas >>> galiu paklausti kuo tau ši grupė taip užkliuvo? Kas tau joje TOKIO blogo? Jų muzika turi savitumo, vokalisto geras balsas, patys yra asmenybės ir nėra eilinė LT grupelė. Aš visom dviem už Gravel o tokių kaip tu kurie gali pasakyti kad Gravel=Yva nesuprasiu niekad. Su tokiu požiūriu Lietuvoje ir bus tik tavoji YVA.
Kuo man užkliuvo? Pažėkim... Aha. Šiaip tai todėl, kad juos visi po atrankos ėmė garbstyt kaip kokius dievukus, nors jie nė velnio net nepanėši to link. Toliau... Vokalisto geras balsas? Round and round jis dainuoja taaip tragiškai, kad klausytis nesinori. Čia tas pats kai aš išeičiau ir užtraukčiau. Nesu nieko prieš jų stiliuką, jų vokalą, jų požiūrį į save ir į muziką apskritai, tik man neaišku kuo čia žavėtis. Manau jiems reiktų ilgai tobulintis. Ilgai. YVA savo lygiu stovi šalia jų. Imo.
Ir taaip, man visi jie YVOS. Visi iki vieno, tie, kurie mala šūdą. Gal tai per žiaurus įžeidimas, tačiau nesvarbu, kokį darbą darai ar kokį stilių groji - svarbu daryt gerai. Kol to nematau, nematau ir reikalo džiaugtis.
k_b, ką jie gerai daro? Matosi, kad mėgėjai. Bet būna ir geresnių mėgėjų, būk rami. Ir mane stebina, kad galima atleist nekokybišką muzikos "darymą". Tu nori klausyt einančio per ausis šū-o? Ir ŽINOMA ne "plačioms masėms". Bleha, negi jūs taip ir galvojat, kad visa lietuva išskyrus saujelę Gero Skonio Muzikos Gurmanų yra visiški lochai? Kodėl taip savo tautiečius niekint?
Ne aš varau ant lietuvos, o jūs, sakydami, kad nieko geriau už Gravel nenusipelnėm. Ir tai, čia dar ne "plačioms masėms", o išrinktiesiems. Eina š--t.
2006 m. gegužės 3 d. 17:51:17
2006 m. gegužės 3 d. 17:50:16
P.s. kas cia sumaste juos su yvom lygint, tai manau visiskai nesusigaudo muzikos kulturoje
2006 m. gegužės 3 d. 17:37:51
2006 m. gegužės 3 d. 17:37:20
2006 m. gegužės 3 d. 14:30:12
2006 m. gegužės 3 d. 14:26:14
2006 m. gegužės 1 d. 23:09:40
2006 m. gegužės 1 d. 22:09:09
asilu kompanija, norinciu pavajzduoti "The beatles" antrininkus
apart kostiumu jokio panashumo nematau.
2006 m. gegužės 1 d. 22:05:45
2006 m. gegužės 1 d. 22:01:57
2006 m. gegužės 1 d. 19:27:36
cia del vokalisto balso (kazkas ake kad geras) - jis balso neturi, tik siokia toia klausa...
sep jie tik maistauja, su "ale rock" muzika, kas pasidare jau banalu truputi banalu..
bet neskaitant eurovizines dainos, istikruju galim aklausyt..
2006 m. gegužės 1 d. 01:56:01