Inciatyva - puiku.
Rezultatas - plačios upės tobulėjimui.
Koks skirtumas,koks stilius. Žmogus nori būti išgirstas,dėl to gali paminti savo principus. Nepliurpkit,kad tai blogai.
Normalų normaliausiai.
Paskaičiau jo saite, kad jis už mane jaunesnis net keista pasidarė. nu o šiaip pasistengsiu dbr taip detaliai nusakyti nuomonę apie jį. manyčiau kaip toks jaunas dainas kuria neblogas. tik reikėtų mažiau popsiško skambesio ir kažko netradicinio, kad skirtųsi iš pilkos amberlaifų masės. prekinę išvaizdą jis turi neblogą. čia aš galėčiau pasidarbuot. nu o šiaip, jeigu jis nepavirs dar vienu pasikėlusiu lietuvos žvaigžduku kas naktį atsivedančiu naują auką į savo guolį, ir be to dar nenusigros - šaunu. šiaip ko jam trūksta - nestandartinių variantų ir orginalumo. daryk kažką naujo. naujo ir gero, sėkmės.
vaikinas galetu dar dainuot pasimokyt ir backingo (bent eurovizinej dainoj) man atrodo, visai nereikejo. o siaip. kaip kazkas ten buvo pastebejes pankiskumo as pas ji ne pro kur nematau. o dar vienu zygiu as abejoju ar jis taptu, nes tokie zygiai yra is prigimties. o prigimtis daro savo.
bet siaip as Lietuvos muzikine padange nelabaid omiuos apart purvinio ir minedo tai ties eurovizija apie sita vaikina ir tesu apsivietusi.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
mechanical_animal rašė: prinsesee--> su tuo egzistenciniu nerimu net nesileisk i kalbas, nes jis linkes nusisneketi kaip uz tevyne, pamiklink savo pirsciukus geriau daug vertingesnems diskusijoms
u nzn nzn, man ir sita diskusija verta demesio isvis, svarbu kalba kas su manim o siiap is esmes man net gincytis patinka nes mano nuomone yra mano! ir as ja ginu
Ai eurovizine parodija? tai ka tu siustum apskritai, nu neziurint dalyviu? siaip juk sakoma, reikia dbr naujoviu eurovizijai ir t.t. Ir siaip apskritai sita tema neissemiama.
Jei kalbant apie Onsa, taip, jo muzika man patinka. o kita, ka jis daro, ka jus cia visi kritikuojat, man esmes neturi.
nusisneki. jei jis sedetu namie, tai jo muzikos negirdetu tie, kam ji patinka. idomu, kiek jo ainu girdejai.. kad ji brudu vadini. tikriausiai ne vienos. bet svarbu 'pavarysiu, nes visi varo". zn, kad tai juokinga ir vaikiska??
neskaiciau ankstesniu komentaru todel nezinau kas cia varo ir man visai neidomu.
Pasakiau tik savo nuomone,nes cia diskusijos,kad jis visai nieko vertas.tokiu kaip jis - labai daug.
Taip,dainu daug negirdejau,bet manau is tos eurovizines parodijos jau kazkokia nuomone tai susidaryt galima.
Klausykit kam patinka,as gi nedraudziu,bet poto nereikia verkti del nesekmiu pvz eurovizijoje,juk ka issirenkame - ta ir turime.toks lietuviu supratimas apie muzika
Nu aš kiek suprantu, tai tu čia reiškies, kad turi. Bet tai gali sakyt, kad neturi man tai kas.
O šiaip tai gerai, neplėtojam šios temos, bet daugelis "garažinių" grupsų groja kur kas geriau, nei jis. Ir dar nemano esą pasirengę pasirodyt publikai. O jis čia išsikalinėja.
Nu bet tai mano nuomonė.
Kopijuoti be autoriaus sutikimo draudžiama.
Rimtai.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. kovo 29 d. 21:38:34
Rezultatas - plačios upės tobulėjimui.
Koks skirtumas,koks stilius. Žmogus nori būti išgirstas,dėl to gali paminti savo principus. Nepliurpkit,kad tai blogai.
Normalų normaliausiai.
2006 m. kovo 29 d. 19:30:53
2006 m. kovo 29 d. 17:47:42
2006 m. kovo 28 d. 20:35:41
bet siaip as Lietuvos muzikine padange nelabaid omiuos apart purvinio ir minedo tai ties eurovizija apie sita vaikina ir tesu apsivietusi.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. kovo 26 d. 02:57:15
2006 m. kovo 24 d. 18:09:57
prinsesee--> su tuo egzistenciniu nerimu net nesileisk i kalbas, nes jis linkes nusisneketi kaip uz tevyne, pamiklink savo pirsciukus geriau daug vertingesnems diskusijoms
2006 m. kovo 24 d. 12:25:30
2006 m. kovo 24 d. 09:17:37
2006 m. kovo 21 d. 14:31:24
2006 m. kovo 20 d. 22:33:35
aj joa..
nepatink man jis
2006 m. kovo 20 d. 22:31:07
Ai eurovizine parodija? tai ka tu siustum apskritai, nu neziurint dalyviu? siaip juk sakoma, reikia dbr naujoviu eurovizijai ir t.t. Ir siaip apskritai sita tema neissemiama.
Jei kalbant apie Onsa, taip, jo muzika man patinka. o kita, ka jis daro, ka jus cia visi kritikuojat, man esmes neturi.
2006 m. kovo 20 d. 22:15:01
geriau jis sedetu ir niekur nelystu.draugam galima ir namie padainuoti.ir taip lietuviska scena uzkista visokiu brudu.
nusisneki. jei jis sedetu namie, tai jo muzikos negirdetu tie, kam ji patinka. idomu, kiek jo ainu girdejai.. kad ji brudu vadini. tikriausiai ne vienos. bet svarbu 'pavarysiu, nes visi varo". zn, kad tai juokinga ir vaikiska??
neskaiciau ankstesniu komentaru todel nezinau kas cia varo ir man visai neidomu.
Pasakiau tik savo nuomone,nes cia diskusijos,kad jis visai nieko vertas.tokiu kaip jis - labai daug.
Taip,dainu daug negirdejau,bet manau is tos eurovizines parodijos jau kazkokia nuomone tai susidaryt galima.
Klausykit kam patinka,as gi nedraudziu,bet poto nereikia verkti del nesekmiu pvz eurovizijoje,juk ka issirenkame - ta ir turime.toks lietuviu supratimas apie muzika
2006 m. kovo 20 d. 21:00:50
O šiaip tai gerai, neplėtojam šios temos, bet daugelis "garažinių" grupsų groja kur kas geriau, nei jis. Ir dar nemano esą pasirengę pasirodyt publikai. O jis čia išsikalinėja.
Nu bet tai mano nuomonė.
2006 m. kovo 20 d. 20:55:01
2006 m. kovo 20 d. 20:45:28
2006 m. kovo 20 d. 20:41:26
2006 m. kovo 20 d. 20:39:22
2006 m. kovo 20 d. 20:34:25
2006 m. kovo 20 d. 20:23:58
2006 m. kovo 20 d. 18:54:18