Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ... 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
hekla
2006 m. kovo 20 d. 18:52:19
jis mano sulioj koncertavo

2006 m. kovo 20 d. 18:50:06
nu gal ir trylikameciai. bet taip yra o tai mane nervina, o kas mane nervina as ta puolu

2006 m. kovo 20 d. 18:46:29
prinsesee rašė:
hole rašė:
prinsesee rašė:
hole rašė:
prinsesee> regis tavo pagrindinis argumentas vis metamas kitiem, kad jie neapsiklausę Onsos, o tu apsiklausius
man įdomu kiek tu jo dainį girdėjus? 15?ar 20?

nedaug ir as girdejus jo dainu, bet ne viena ir ne dvi, ir nevarau vien del to, kad jis kakza daro ir jam sekasi. ok, man patinka tokia muzika, bet esme tame, kad is tikruju puse cia esanciu ne negirdejo kad ir eurovizines dainos. o pavaryt juk visi mokam. ta pati eina per visas temas ir sneka. juokinga tai.

nu negi per visas visas temas eina ir tą patį sako? ne gal... tiesiog labiau dėl lietuviškos pop muzikos dauguma susidarę tokią nuomonę... ONSA ne išimtis čia...taip ir išeina..

nu as nemanau, kad jis ne isimtis. auguma tokia nuomoen susidare??? auguma klauso yvos ir laimingi. o internete ant popso varo. o taip! kokie mes saziningi prie kitu tik nesakyk, kad jei ateje i tema rastu mazdaug tokius komentarus "jo, saunuolis!" ir t.t. jie varytu.. aisku, kad ne. nes varyti tada butu ne lygis. cia jau net ne apie muzika kalba

trylikamečių tarpe - taip atleiskite, savo nuomonę mokantys ginti trylikamečiai, Jūsų tai neliečia

Atsakyti
prinsesee
2006 m. kovo 20 d. 18:40:01
hole rašė:
prinsesee rašė:
hole rašė:
prinsesee> regis tavo pagrindinis argumentas vis metamas kitiem, kad jie neapsiklausę Onsos, o tu apsiklausius

nedaug ir as girdejus jo dainu, bet ne viena ir ne dvi, ir nevarau vien del to, kad jis kakza daro ir jam sekasi. ok, man patinka tokia muzika, bet esme tame, kad is tikruju puse cia esanciu ne negirdejo kad ir eurovizines dainos. o pavaryt juk visi mokam. ta pati eina per visas temas ir sneka. juokinga tai.

nu negi per visas visas temas eina ir tą patį sako? ne gal... tiesiog labiau dėl lietuviškos pop muzikos dauguma susidarę tokią nuomonę... ONSA ne išimtis čia...taip ir išeina..

nu as nemanau, kad jis ne isimtis. auguma tokia nuomoen susidare??? auguma klauso yvos ir laimingi. o internete ant popso varo. o taip! kokie mes saziningi prie kitu tik nesakyk, kad jei ateje i tema rastu mazdaug tokius komentarus "jo, saunuolis!" ir t.t. jie varytu.. aisku, kad ne. nes varyti tada butu ne lygis. cia jau net ne apie muzika kalba

2006 m. kovo 20 d. 18:37:25
prinsesee rašė:
hole rašė:

Atsakyti
prinsesee
2006 m. kovo 20 d. 18:33:35
hole rašė:

2006 m. kovo 20 d. 18:30:15
jei atvirai tai visiskai nesuzavejo kazkada prisiskaicius jusu komentaru buvo tikrai idomu paklausyt jo dainu, nes mazdaug visi komentarai budavo: koks fainas jis, nerealios dainos ir pan.. bet kai pamaciau eurovizijos finala nu tai ka vaikiui aiskiai truko patirties, bet kiek jam 16 ar 17 tai viskas pries akis

Atsakyti
hole
2006 m. kovo 20 d. 18:23:48

Atsakyti
EgzistencinisNerimas
2006 m. kovo 20 d. 18:23:03
Atsiprašau, ar kam nors jis patinka? Nejuokinkit.

2006 m. kovo 20 d. 18:20:37
Tenebre rašė:
geriau jis sedetu ir niekur nelystu.draugam galima ir namie padainuoti.ir taip lietuviska scena uzkista visokiu brudu.

nusisneki. jei jis sedetu namie, tai jo muzikos negirdetu tie, kam ji patinka. idomu, kiek jo ainu girdejai.. kad ji brudu vadini. tikriausiai ne vienos. bet svarbu 'pavarysiu, nes visi varo". zn, kad tai juokinga ir vaikiska??

2006 m. kovo 20 d. 15:54:45
geriau jis sedetu ir niekur nelystu.draugam galima ir namie padainuoti.ir taip lietuviska scena uzkista visokiu brudu.

Atsakyti
sapnu_pardevejs
2006 m. kovo 20 d. 15:43:46
kai pamaciau atrankoj i eurovizija, tai suzinojau siaip anksciau macius visokiuose tokiuose konkursuose... jeigu kas padirbetu su vaikiu, tai tikrai butu neblogas dainininkas

2006 m. kovo 18 d. 23:52:38
mielas vaikis

Atsakyti
prinsesee
2006 m. kovo 18 d. 23:29:37
Ai o dar nesamone, kad vertinat pagal viena daina ji, ir isvis kokie kritikai.. Juo labiau, jums lb mazai turetu rupet, kas is jo isaugs.. o zygis??? ne nepanaseja siaip jis i zygi..

2006 m. kovo 18 d. 23:11:01
o jetau sukurk tema tai ri ta istrina ))
ja, zinom ta onsa, ir lb fainai dainuoja vat isimylejau viena jo daina taip nerealiai, akd mano draugai sake isprotes, nes repeat uzdetas amzinai vo tak

2006 m. kovo 16 d. 11:31:16
nezinau tokio....jeigu popsa supuvusi "dainuoja" tai ir nesuzinosiu jo...meshlo neklausau

2006 m. kovo 16 d. 10:34:52
Hopeless---> tas hardcore.lt ir tajp jau savotisku popsu tapo, nes landzioja ten visokios penkiolikines keturiolikines ir vaidina co toja...abejoju ar jis stano pataptu... tikrai nemanau..

Atsakyti
violin
2006 m. kovo 15 d. 19:43:41
nu, as ta pati kaip xdidix sakau..nesvarbu, kaip jis dainuoja, ka, bet vien faktas, kad cia daug jo vienmieciu pagrindinis uzsiemimas prie kompo sedet, o jis Eurovizijos atrankos finale dalyvavo, gal kazko vertas?

Atsakyti

2006 m. kovo 15 d. 19:42:31
mechanical_animal rašė:
ewana_ ---> manau kad labai ir labai klysti, jei linxti nors kiek i neformalu judejima tai manau kaip tik turetum palaikyti jaunas grupes o ne iskart joms klijuoti kazkokias "zygiu" etiketes, nuosirdizia tikiuosi kad tavo spejimai nepasitvirtins ir jej kada netycia jie (Onsa) sulauktu tarptautinio pripazinimo su savo grojama muzika, tada manau nebekiltu jokio noro tau prognozuoti

Na jau ;>>
Ne man čia skirta bet vistiek
Neformalai sakai , ,hmm, nueik wį www.hardcore.lt ir ten pamatysi kam galima klijuoti tą 'neformalų' etiketę. Man Onsa eilinis popsistas, kuris turi nekokį anglišką akcentą, nors man jo eurovision daina visai graži. Dabar jis galbūt kažkas link Rock (tokio lengvo)bet esmė (manau) jog tas Tautrimas iš karto parsiduotų prodiuseriam jei tik jam būtų pasiūlytą ir taptų tokiu kaip koks nors , ,mmm tarkim Stano. Aš jame nematau tos kažkokios dvasios, tos energijos. Ir tie jo komentarai. tas elgesys nulipus nuo scenos. Nekas.
Nesu aš prieš tą žmogų, bet jo gerbėjų niekad nebūčiau ir namie jo neklausyčiau.
Lengva man kalbėti čia namie sėdint prie pc, bet tiesiog vertinu realiai.

Atsakyti
xdidix
2006 m. kovo 15 d. 18:54:02
kajp fajna kad kazkoks zmogutis is muziko, kurio komus skajtaj ir tt kazko pasieke..

nesuprantu kam reikalingi tie pikti komentarai. nepavydekit

Atsakyti
Puslapiai: 123456789 ... 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Peter Steele Peter Steele
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1503
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 134156