Žinau, ir gailiuosi, kad jį žinau. Taip maivosi, taip vaidina "erelį", kad net šlykštu žiūrėt.. Na, suprantama, kad taip daro visi vaikinai, bet nebūtina lįsti į teliką, kad TAIP save parodytum. Dar visiškai nesurimtėjęs ir nesuaugęs.
ewana_ ---> manau kad labai ir labai klysti, jei linxti nors kiek i neformalu judejima tai manau kaip tik turetum palaikyti jaunas grupes o ne iskart joms klijuoti kazkokias "zygiu" etiketes, nuosirdizia tikiuosi kad tavo spejimai nepasitvirtins ir jej kada netycia jie (Onsa) sulauktu tarptautinio pripazinimo su savo grojama muzika, tada manau nebekiltu jokio noro tau prognozuoti
nustebau kad jie eurovizijos atrankoj paskutine vieta uzheme.. nes mano favoritai ir subjektyvia nuomone nugaletojai to vakaro turejo buti kaip tik Onsa ir Gravel, nu bet ka padarysi, svarbiausia jiem nesustoti vietoje
kam kurti tema, jei joje negalima kaip kam atrodo pasisakyti?
gyvenu kaip moku gyvent...
manau, kad jei zmogus daro, tai kas jam patinka, o juo labiau nekenkia tuo kitiems, o atvirksciai, kai kuriems dar ir padeda, jis neturetu buti smerkiamas tokiu kaip jus. Jus negalit sakyt kad as pasikeles arba fainas, nes manes juk nepazistat. kas cia dar... tai tiek tikriausiai, db jau galit kasnors cituot mane ir pasityciot =]]] as gardziai pasijuoxiu. Nes niekas, o tuo labiau niurgliu komentarai internete negali pakeisti numones apie save pati.
Pasižiūrėjau. Žinai, jau daug kartų mačiau jį. Ir ką ? Tai kaip nors susiję su tavim?
siiap + tai kad kaip jautciasi scenoj ...hmm kaip naujokas gan neblogai :>>>
o siaip ne man spres moka dainuot ar ne ne tokios muzikos klausau ... sekmes darbe
Tautrimas rašė: tema buvo sukurta 2004 metais, tuomet man buvo 15 =]
o ka jus cia pezat apie garbetroshkas ir t.t.. nesamone, tiesiog bandau sau susikurti megstamo darbo vieta ; )
o jei nepatinka, tiesiog neklausykit =]]]
per eurovizijos atranka suzinojau, kad yra isvis tokie....o siaip tai nieko gero is ju tos dainos, tik ja viena tezinau, todel nelabai ka galu apie juos pasakyt, bet man nepatiko...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. kovo 15 d. 18:30:36
2006 m. kovo 14 d. 16:09:17
2006 m. kovo 14 d. 14:26:46
2006 m. kovo 14 d. 14:22:09
2006 m. kovo 12 d. 17:30:30
2006 m. kovo 12 d. 17:02:20
2006 m. kovo 12 d. 16:59:07
iš tokių rokavų berniukų paprastai užauga Žygiai
Zygis kada nors butu buves rokavas... Saldybe nuo pat gimimo
2006 m. kovo 12 d. 16:43:52
2006 m. kovo 12 d. 16:31:28
2006 m. kovo 12 d. 16:26:46
2006 m. kovo 12 d. 16:04:54
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. kovo 12 d. 16:01:58
2006 m. kovo 12 d. 16:01:11
manau, kad jei zmogus daro, tai kas jam patinka, o juo labiau nekenkia tuo kitiems, o atvirksciai, kai kuriems dar ir padeda, jis neturetu buti smerkiamas tokiu kaip jus. Jus negalit sakyt kad as pasikeles arba fainas, nes manes juk nepazistat. kas cia dar... tai tiek tikriausiai, db jau galit kasnors cituot mane ir pasityciot =]]] as gardziai pasijuoxiu. Nes niekas, o tuo labiau niurgliu komentarai internete negali pakeisti numones apie save pati.
2006 m. kovo 12 d. 15:54:27
pasiziurek i savo parasha, merguzhel =]]]
Dievo mėgstamiausias skaičius yra 7. Man šis skaičius primena dalgį, tai gal Dievas yra giltinė?
Pasižiūrėjau. Žinai, jau daug kartų mačiau jį. Ir ką ? Tai kaip nors susiję su tavim?
2006 m. kovo 12 d. 15:21:55
2006 m. kovo 12 d. 15:19:13
o siaip ne man spres moka dainuot ar ne ne tokios muzikos klausau ... sekmes darbe
2006 m. kovo 12 d. 15:18:25
2006 m. kovo 12 d. 15:13:04
2006 m. kovo 12 d. 13:27:34
tema buvo sukurta 2004 metais, tuomet man buvo 15 =]
o ka jus cia pezat apie garbetroshkas ir t.t.. nesamone, tiesiog bandau sau susikurti megstamo darbo vieta ; )
o jei nepatinka, tiesiog neklausykit =]]]
tai kad niekur ir negroja Tautrimai
2006 m. kovo 12 d. 13:22:38