Nu ka as galiu pasakyt, girdejau apie tave ONSA, tiksliau maciau tave per LRT, man patiko tik tai, kad tu pasakei, kad tau patinka RHCP. O siaip, nezinau. Tavo dainos gal ir nieko butu, bet ju zodziai man nelabai patinka. Nu aisku, dar tu labai jaunas, gal laiku begant istobulesi. Pagyvensim, pamatysim
ujujuj, aš irgi susikursiu temą apie save.. ;] hmz.. seniai norėjau ;]]]
esu apie jį girdėjusi. dainos, kurią grojo per radiją niekad negirdėjau. neklausau radijo. neklausau RC. vo, radau dainą 'panelėj'. normali daina, balsas įdomus. bet kam ten tos mergos balsas dar toj "kiss me"? ir kam paskui taip (tikrai ne 'truputį') lėvai susplonintai dainuot?..
aham, kazkur apie ji skaiciau, bet negirdejau jo muzikos
gyvenu kaip moku gyvent...
ash tai spaudzhiu paveixliukas paste ir wel paweixliukas. o tu?
Aš tai kitaip darau. Paspaudžiu ant paveiksliuko dešinį pelės mygtuką, ten nueinu į "properties". Ten yra toks "Adress(URL)". Žodžiu nukopinu tą adresą ir idedu į paveikliuko rėmus
Čia kaip pavyzdys (tik viską reikia rašyti be ženklo " )
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
Galbūt... Bet pirma reikia iki tos senavės dagyventi : )
Kaip ne keista, bet tikrai nenoriu jos sulaukti, todėl tu turbūt esi teisus. Nors su laiku požiūris gali keistis.
Tautrimas rašė: nu jo. teisingai,
tenai priedainis buvo:
we love and die because we must
want
need
live to be free
Aha. "We love and die, because we want". Vat, šitas man ir pasirodė nelabai logiškas. Na, aišku, čia nuo žmogaus priklauso, bet ne visi persmelkti mirties troškimu : )
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 10 d. 11:10:52
2005 m. liepos 9 d. 19:53:28
uzkasta negyva, tam kad tu paklaustum =]
ir iš kur toks išradingumas?..
;]
2005 m. liepos 9 d. 18:47:38
2005 m. liepos 9 d. 17:41:00
2005 m. liepos 9 d. 13:34:12
2005 m. liepos 7 d. 16:44:10
esu apie jį girdėjusi. dainos, kurią grojo per radiją niekad negirdėjau. neklausau radijo. neklausau RC. vo, radau dainą 'panelėj'. normali daina, balsas įdomus. bet kam ten tos mergos balsas dar toj "kiss me"? ir kam paskui taip (tikrai ne 'truputį') lėvai susplonintai dainuot?..
2005 m. liepos 7 d. 15:46:04
2005 m. gegužės 24 d. 10:06:36
2005 m. gegužės 24 d. 09:05:16
2005 m. balandžio 28 d. 17:41:16
2005 m. kovo 9 d. 13:09:55
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. sausio 11 d. 00:17:32
2005 m. sausio 8 d. 18:17:43
2005 m. sausio 8 d. 00:10:47
oba!
kaip idejai?=]
ash tai spaudzhiu paveixliukas paste ir wel paweixliukas. o tu?
Aš tai kitaip darau. Paspaudžiu ant paveiksliuko dešinį pelės mygtuką, ten nueinu į "properties". Ten yra toks "Adress(URL)". Žodžiu nukopinu tą adresą ir idedu į paveikliuko rėmus
Čia kaip pavyzdys (tik viską reikia rašyti be ženklo " )
["img"]https://www.panele.lt/images/zvai. .._02_onsa2_b.jpg["/img"]
Na, tuos imidzius laužtiniuose skliaustuose ir gauni paspaudes "paveiksliukas", bet svarbiausia šitam reikale įdėti teisingą URL.
Tikiuosi suprantamai paaiškinau
2004 m. gruodžio 18 d. 12:27:32
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
2004 m. gruodžio 18 d. 11:19:00
2004 m. gruodžio 16 d. 21:31:37
senatveje uzhsinoresi.... nemanai?
Galbūt... Bet pirma reikia iki tos senavės dagyventi : )
Kaip ne keista, bet tikrai nenoriu jos sulaukti, todėl tu turbūt esi teisus. Nors su laiku požiūris gali keistis.
2004 m. gruodžio 16 d. 21:07:51
2004 m. gruodžio 16 d. 15:13:05
nu jo. teisingai,
tenai priedainis buvo:
want
need
live to be free
Aha. "We love and die, because we want". Vat, šitas man ir pasirodė nelabai logiškas. Na, aišku, čia nuo žmogaus priklauso, bet ne visi persmelkti mirties troškimu : )
2004 m. gruodžio 15 d. 21:37:56
tenai priedainis buvo:
want
need
live to be free